Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Koniec Need for Speed??

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Koniec Need for Speed??

Jaki gracz, taka gra. Nie wymagaj sensu od gier kierowanych do gimbazy.

Komentarz

Dla gimbazy właśnie są nowe NFS-y, strasznie się lubią chwalić swoimi osiągami i opowiadają jakie to mają super wieś fury. Co innego Gran Turismo, co innego Forza, co innego NFS.

Komentarz

Nie gracie w NFS'y, jesteście tacy dorośli . Ja się przy najnowszym Most Wanted dobrze bawię, to praktycznie Burnout z licencjonowanymi furami i policją - mi to odpowiada, nie zawsze ma się ochotę na symulatory i taka prosta rozrywka czasem jest w sam raz. Gimbaza pozdrawia
        http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
        GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
        GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
        GranTurismo 5 99%
        GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
          Jaki gracz, taka gra. Nie wymagaj sensu od gier kierowanych do gimbazy.
          Czego tu się spodziewać po dwunastolatku, który robi karierę z 4-tym kontem na tym forum, bezczelnie plując w twarz użytkownikom, tłumacząć, że choruje na "dyskografię", a konta mu się zakładają przypadkowo.
          Wczoraj sam się załatwił, podając tysięczny raz parametry swojego PC, które o dziwo są te same jak w jego poprzednich wcieleniach.
          GT5 - 100%
          GT6 - 100%
          GTS - 100%
          GT7 - 100%

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil 12
            Nie gracie w NFS'y, jesteście tacy dorośli . Ja się przy najnowszym Most Wanted dobrze bawię, to praktycznie Burnout z licencjonowanymi furami i policją - mi to odpowiada, nie zawsze ma się ochotę na symulatory i taka prosta rozrywka czasem jest w sam raz. Gimbaza pozdrawia
            Ja miałem ostatnio okazję zagrać w nowego MW i też mi się całkiem spodobał (choć podchodziłem do niego raczej sceptycznie), chociaż mogli już sobie tą nazwę podarować

Komentarz

Popatrzcie na to inaczej. Nie każdy czy to gimbus, czy dorosły po ciężkim dniu w pracy ma ochotę grać w coś naprawdę trudnego, tylko chce się po prostu odprężyć przy czym, co nie wymaga dużego wytężenia mózgu.
              GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
              Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Zamieszczone przez ArtiF1
                Czego tu się spodziewać po dwunastolatku, który robi karierę z 4-tym kontem na tym forum, bezczelnie plując w twarz użytkownikom, tłumacząć, że choruje na "dyskografię", a konta mu się zakładają przypadkowo.
                Wczoraj sam się załatwił, podając tysięczny raz parametry swojego PC, które o dziwo są te same jak w jego poprzednich wcieleniach.
                Nie tylko ja jestem gimbazem, więc pozdrawiam normalnego. "bezszczelnie plując w twarz użytkownikom" yyyy, a komu? jak już to na pewno nie po to by kogoś obrażać. Cirterion niech się weźmie za Burnouta i przestanie robić NFS-y, bo przyjdzie dzień w którym już Burnout nazwą plagiatem NFS.

Komentarz

Jak dla mnie, jedno i to samo.

Komentarz

Tylko w Burnout jest lepszy system zniszczeń (Paradise )

Komentarz

• Re: Koniec Need for Speed??

Tytuł wątku brzmi "Koniec Need for Speed??"
                      Między twoim postem, a tematem nie widzę związku. Skończ OT.

Komentarz

Krazio jak najbardziej jest związek

Arti - daj już spokój z twoją szpiegowską misją i przestań w końcu hejtować, bo skończysz jako stary zgnuśniały tetryk

Też przychylam się do słów Kamila i Tyszki - co prawda w nowy MW jeszcze nie grałem, ale w poprzednie dzieło ekipy czyli NFS Hot Pursuit grało mi się wyśmienicie. Rewelacyjna odskocznia i odpoczynek od GT. To rzecz jasna zupełnie odrębne produkty, ale NFS HP (a zapewne też i nowy MW) broni się w swojej kategorii w 100%

Odpowiadając na pytanie z tytułu wątku - zdecydowanie nie - seria NFS pod sterami Criterion przechodzi swój renesans

Komentarz

No.. racja, teraz NFS ma to "coś" co stare NFS-y, szkoda że dla mojego sprzętu nieosiągalne

Komentarz

Jeżeli wybierasz NFS-y pod względem klatek na sekundę w twoim kompie, to naprawdę współczuję ci i to bardzo...
                            GT5 - 100%
                            GT6 - 100%
                            GTS - 100%
                            GT7 - 100%

Komentarz

Zapomniałem dodać o jednym największym irytującym szczególiku we wszystkich NFS od Criterionu: te zakichane najazdy kamery w spowolnionym tempie przy każdym wypadku Nie żebym się co chwilę zderzał , ale to jest jedna z tych rzeczy, na które naprawdę nie mam ochoty w środku wyścigu...

Komentarz

Zamieszczone przez ArtiF1
                                Jeżeli wybierasz NFS-y pod względem klatek na sekundę w twoim kompie, to naprawdę współczuję ci i to bardzo...
                                Chyba mnie nie zrozumiałeś. Gdybym miał pieniądze na nowy komputer to bym w to już grał, ale nawet przy takim złomie jak mój mam 15-20 fps.

Komentarz

Pracuję...
                                X