Dla gimbazy właśnie są nowe NFS-y, strasznie się lubią chwalić swoimi osiągami i opowiadają jakie to mają super wieś fury. Co innego Gran Turismo, co innego Forza, co innego NFS.
Nie gracie w NFS'y, jesteście tacy dorośli . Ja się przy najnowszym Most Wanted dobrze bawię, to praktycznie Burnout z licencjonowanymi furami i policją - mi to odpowiada, nie zawsze ma się ochotę na symulatory i taka prosta rozrywka czasem jest w sam raz. Gimbaza pozdrawia
Jaki gracz, taka gra. Nie wymagaj sensu od gier kierowanych do gimbazy.
Czego tu się spodziewać po dwunastolatku, który robi karierę z 4-tym kontem na tym forum, bezczelnie plując w twarz użytkownikom, tłumacząć, że choruje na "dyskografię", a konta mu się zakładają przypadkowo.
Wczoraj sam się załatwił, podając tysięczny raz parametry swojego PC, które o dziwo są te same jak w jego poprzednich wcieleniach.
Nie gracie w NFS'y, jesteście tacy dorośli . Ja się przy najnowszym Most Wanted dobrze bawię, to praktycznie Burnout z licencjonowanymi furami i policją - mi to odpowiada, nie zawsze ma się ochotę na symulatory i taka prosta rozrywka czasem jest w sam raz. Gimbaza pozdrawia
Ja miałem ostatnio okazję zagrać w nowego MW i też mi się całkiem spodobał (choć podchodziłem do niego raczej sceptycznie), chociaż mogli już sobie tą nazwę podarować
Popatrzcie na to inaczej. Nie każdy czy to gimbus, czy dorosły po ciężkim dniu w pracy ma ochotę grać w coś naprawdę trudnego, tylko chce się po prostu odprężyć przy czym, co nie wymaga dużego wytężenia mózgu.
Czego tu się spodziewać po dwunastolatku, który robi karierę z 4-tym kontem na tym forum, bezczelnie plując w twarz użytkownikom, tłumacząć, że choruje na "dyskografię", a konta mu się zakładają przypadkowo.
Wczoraj sam się załatwił, podając tysięczny raz parametry swojego PC, które o dziwo są te same jak w jego poprzednich wcieleniach.
Nie tylko ja jestem gimbazem, więc pozdrawiam normalnego. "bezszczelnie plując w twarz użytkownikom" yyyy, a komu? jak już to na pewno nie po to by kogoś obrażać. Cirterion niech się weźmie za Burnouta i przestanie robić NFS-y, bo przyjdzie dzień w którym już Burnout nazwą plagiatem NFS.
Arti - daj już spokój z twoją szpiegowską misją i przestań w końcu hejtować, bo skończysz jako stary zgnuśniały tetryk
Też przychylam się do słów Kamila i Tyszki - co prawda w nowy MW jeszcze nie grałem, ale w poprzednie dzieło ekipy czyli NFS Hot Pursuit grało mi się wyśmienicie. Rewelacyjna odskocznia i odpoczynek od GT. To rzecz jasna zupełnie odrębne produkty, ale NFS HP (a zapewne też i nowy MW) broni się w swojej kategorii w 100%
Odpowiadając na pytanie z tytułu wątku - zdecydowanie nie - seria NFS pod sterami Criterion przechodzi swój renesans
Zapomniałem dodać o jednym największym irytującym szczególiku we wszystkich NFS od Criterionu: te zakichane najazdy kamery w spowolnionym tempie przy każdym wypadku Nie żebym się co chwilę zderzał , ale to jest jedna z tych rzeczy, na które naprawdę nie mam ochoty w środku wyścigu...
Komentarz