Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Koniec Need for Speed??

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Koniec Need for Speed??

Zamieszczone przez thooorn
    ps. w Porsche2000 niestety sobie nie pogram. Gra ma jakies problemy na XP
    Nie. Google nie gryzie...

http://www.portal24h.pl/component/optio ... fo/id,397/

Miłej gry

Komentarz

Nie badz taki do przodu Wiem o patchach. Instalowalem juz nie jeden. Po za tym gra jest juz spatchowana do wersji 3.2 a i tak ma jakies problemy.

Dobra. To nie temat o P2000.

Komentarz

Zamieszczone przez mysi
        Zamieszczone przez Dreadlock89
        Wszyscy (łącznie ze mną) krytykują NFS a założę się że niektórzy z owych wielce krytykujących po kryjomu w domu pykają NFS jarając się swoim Vejronem.
        sory ale jak można krytykować grę nie grając w nią, ja np przeszedłem undercovera, i dlatego też wyrażam swoją opinię na jego temat, a jeśli ktoś twierdzi ze undercower jest zj***ny, bo tak przeczytał na jakimś forum, albo że jego kolego grał i mu powiedział to nie może być raczej miarodajna opinia .
        Wiem co masz na myśli.
        Ale zagrać żeby zobaczyć jakie to jest i wyrobić sobie własne zdanie.
        A zagrać i hajcować się jakie to nie jest zajebiste,pykać całą noc,wchodząc swoim Vejronem 350km/h na miejską trujpasmówkę a potem...wejście na forum i napisanie że NFS to gówno,GT rulez. To jednak różnica.
        Chodzi o hipokryzje.

Komentarz

Nie badz taki do przodu Wiem o patchach. Instalowalem juz nie jeden. Po za tym gra jest juz spatchowana do wersji 3.2 a i tak ma jakies problemy.

Uruchom w trybie zgodności z windowsem 98 i będzie hulać
          :mrgreen:

Komentarz

Myslalem o tym ale... znalazlem gdzie indziej wersje zgodna z XP. Teraz sciagam poprzednie czesci.

A propos serii... w NFS II byl samochod ktorego rzadko widuje sie w grach komputerowych. Isdera 112i. http://pl.wikipedia.org/wiki/Isdera_Commendatore_112i. Niemiecki supersamochod.

Komentarz

Wracamy do tematu.

Burnout i NFS razem? Need For Speed XIII to kolejna odslona tej serii. Oficjalny tytul nowej scigalki od EA nie zostal jeszcze podany. Gra ma sie ukazac w 2009 roku. Jak narazie nic wiecej nie wiadomo o dacie wydania kolejnej juz czesci NFSa. Prawdopodobnie gra zostanie wydana przez Criterion Games, deweloperow odpowiadajacych za serie Burnout, konkurenta serii NFS.

A oto nieoficjalna lista samochodow w nowym NFS:
              http://img71.imageshack.us/img71/9218/c ... nfslb7.jpg

Robi wrazenie. Tylko ile jest w tym prawdy, dowiemy sie za pare miesiecy.

Komentarz

tyle tych NFS-ów , że jeszcze poprzedniego nie przeszedłem a tu już dwa kolejne wyszły ...

Komentarz

NFS leci na ilosc, nie na jakosc. Kolejna odslona co rok. Widac jak to sie konczy Wole juz poczekac na cos nawet pare lat i dostac cos dopracowanego niz badziew na ktorego nawet zal kase wydac.

Komentarz

NFS leci na ilosc, nie na jakosc. Kolejna odslona co rok. Widac jak to sie konczy Wole juz poczekac na cos nawet pare lat i dostac cos dopracowanego niz badziew na ktorego nawet zal kase wydac.
                    Dokładnie, jeden raz przyznaję Ci rację!

Ale...
                    badziew na ktorego nawet zal kase wydac
                    Że to niby jakieś dowcipy? :wink:

Seria NFS...Underground w pierwszej odsłonie był swego rodzaju strzałem w dziesiątkę...mnogość części, ten klimat, świetna muzyka, dziewczyny i ogół...pierwsza taka gra. Pomysł był genialny...później pojawiły się jakieś Juicedy, jakieś SRS i takie tam inne shity...a później NFS wypuścił drugą część UN...odgrzany kotlet nie był już tak dobry, ale jeszcze ktoś w to grał....kolejne części, może z wyjątkiem Most Wanted (Josie Maran <zakochany> :mrgreen: ) była po prostu do niczego.

Teraz tylko czekać...

Pozdrawiam

Komentarz

A ten dalej swoje. Jak male dziecko To ze sciagam gry, filmy, muzyke, programy itd to nie oznacza ze na mojej polce nie ma rowniez oryginalnych tytulow. Earth2160 (polska gra, bardzo dobry RTS, jakby ktos nie wiedzial), F.E.A.R, F.E.A.R. Extraction Point, F.E.A.R. Perseus Mandate, Tomb Raider Legend, Call of Duty 2, Spider Man 3, Suffering, Mortyr Operacja Sztorm, Jade Empire, GTA Trylogia, Tribes Zemsta, Kroniki Riddicka Ucieczka z Butcher Bay... mam dalej wymieniac?

Wiec odpusc sobie te durne dzieciece komentarze bo jestes zalosny. Probujesz cos udowodnic a tak naprawde sam nie potrafisz sie przyznac do swojego bledu. I nawet nie probuj tego komentowac w kolejny durny sposob jak to zawsze robisz. "cytuj" i dokleic dwa durne zdania, ktore i tak niczego nie wnosza

KONIEC TEMATU... jasne?

W Undergrounda 1 nigdy nie gralem. U2 przez dlugi czas gralem. Calkiem niezle sie jezdzilo. Potem przyszla era totalnego arcade. MW do tej pory gram. Pozniejsze czesci to syf, nieudane pomysly, powielanie... NFS 2011, 2012, 2013, 2014...

Komentarz

W Undergrounda 1 nigdy nie gralem.
                        Ściągnij i zagraj, bo na prawdę warto jeśli ktoś lubi takie klimaty. :wink:
                        Potem przyszla era totalnego arcade.
                        U1 i U2 to według Ciebie nie jest totalne arcade? :wink:
                        mam dalej wymieniac?
                        PoproszÄ™, na PW. :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
                          W Undergrounda 1 nigdy nie gralem.
                          Ściągnij i zagraj, bo na prawdę warto jeśli ktoś lubi takie klimaty. :wink:
                          Potem przyszla era totalnego arcade.
                          U1 i U2 to według Ciebie nie jest totalne arcade? :wink:
                          mam dalej wymieniac?
                          PoproszÄ™, na PW. :wink:

Pozdrawiam
                          Lukas, stanę po stronie thoornaTo co napisałeś nie było zbyt mądre. Gdy Ty odwalałeś krzywe akcje gdy zawitałeś na forum, nikt nie roztrząsał tego i nie dokuczał Ci, szybko wszyscy o tym zapomnieli. A teraz wiecznie się czepiasz thoorna. Jesteś żałosny.

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
                            Lukas, stanę po stronie thoornaTo co napisałeś nie było zbyt mądre. Gdy Ty odwalałeś krzywe akcje gdy zawitałeś na forum, nikt nie roztrząsał tego i nie dokuczał Ci, szybko wszyscy o tym zapomnieli. A teraz wiecznie się czepiasz thoorna. Jesteś żałosny.
                            Okej, jeśli masz coś do powiedzenia użyj PW.

Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
                              Zamieszczone przez kyjgel
                              Okej, jeśli masz coś do powiedzenia użyj PW.

Pozdrawiam
                              O, właśnie. Jeśli masz coś do thoorna to pisz na PW.

Komentarz

Panowie, po co te nerwy? Po co te krzyki? Jest RANIGAST :mrgreen: Jak cos to na PW damy sobie po razie a na forum nie ma co robic zamieszania.

EOT

W moim odczuciu Underground 2 nie mial czysto arcadowego stylu jazdy. Mozna bylo troche pogrzebac w ustawieniach, ktore w dosc duzym stopniu wplywaly na sposob prowadzenia sie samochodu. Tego mi zabraklo np w kolejnym MW. Zastapili to suwakami Do tej pory pamietam ze moje EVO w U2 na hamowni 0-60 mialo czas 1,86s :mrgreen: Niezly sprint...

Komentarz

PracujÄ™...
                                X