Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Koniec Need for Speed??

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Koniec Need for Speed??

Zamieszczone przez thooorn
    Panowie, po co te nerwy? Po co te krzyki? Jest RANIGAST :mrgreen: Jak cos to na PW damy sobie po razie a na forum nie ma co robic zamieszania.
    Kurde...czy to ten sam thooorn? Na prawdę mądrze mówisz.
    W moim odczuciu Underground 2 nie mial czysto arcadowego stylu jazdy. Mozna bylo troche pogrzebac w ustawieniach, ktore w dosc duzym stopniu wplywaly na sposob prowadzenia sie samochodu.
    Bez trudu można było sprawić, że 206 driftowało lepiej od AE86...dla mnie to jednak arcadówka, ale oczywiście nie podważam Twojego zdania...
    Do tej pory pamietam ze moje EVO w U2 na hamowni 0-60 mialo czas 1,86s :mrgreen: Niezly sprint...
    Noo...350Z też schodził poniżej dwóch sekund. :mrgreen: Pamiętam też, że liczniki zamykały się na prawie...400km/h :mrgreen:

Pozdrawiam

Komentarz

Nie było mnie trochę ale zgodnie z tym co pisałem wcześniej odkurzyłem starą płytę z porsche 2000 o dziwo na viscie chodzi bez problemu i muszę napisać że wtedy robili gry tylko z pasji oraz aby zarobić wtedy EA nie mieli tle pieniędzy co teraz,dzisiaj robią z ludzi idiotów wypuszczając kolejny Most Wanted z innym tytułem.

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil210
        Nie było mnie trochę ale zgodnie z tym co pisałem wcześniej odkurzyłem starą płytę z porsche 2000 o dziwo na viscie chodzi bez problemu i muszę napisać że wtedy robili gry tylko z pasji oraz aby zarobić wtedy EA nie mieli tle pieniędzy co teraz,dzisiaj robią z ludzi idiotów wypuszczając kolejny Most Wanted z innym tytułem.
        Brawa dla tego pana. U mnie NFSU zajmuje honorowe miejsce na półce.

Komentarz

NFS Porsche, to chyba jedyna gra, w którą lubił grac mój ojciec. Pamiętam jak rywalizowaliśmy na trasie Autobahn o jak najlepszy czas
          i tyle..

Komentarz

Pamiętam też Hot Porsuit 2 mój pierwszy NFS,wtedy to nawet postarali się o wnętrze niepotrzebny klakson a teraz miliony g*wnianych spoilerów i samochodów choinek.

PS:EA mówiło że do Undercovera wynajęło kaskaderów i reżyserów z HOLYWOOD,w pierwszy dzień zaliczyłem NFS 100% i nie widziałem żadnego filmiku akcji czy wymagających kaskaderów tak samo z fabułą atmosfera budowana przez całą grę a na końcu okazuję się że chodzi o zwykłą teczkę w samochodzie

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil210
              (...)Hot Porsuit 2(...)nawet postarali się o wnętrze(...)
              W NFS: HP2 nie było widoku z wnętrza. Od tego czasu już nigdy w serii nie zobaczyliśmy wnętrza. :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

W NFS High Stakes byl widok zza kierownicy... po wpisaniu odpowiedniego kodu :wink:

Komentarz

W alternatywnej Road Challenge na PC miałem widok zza kierownicy bez żadnych kodów.

Pozdrawiam

Komentarz

A ja zarówno w High Stakes jak i Road Challenge miałem widok zza kółka..

Komentarz

Sory miałem na myśli tą część

Komentarz

Jedna z najwspanialszych gier komputerowych w historii. W 1998 roku jak ojciec przyniósł tą grę z pracy, to cały blok u nas grał w domu.

Pozdrawiam

Komentarz

Tak super gierka muszę się przyznać że jako "małolat" samodzielnie znalazłem kody do tego NFS bo jak to "noob" myślałem że auto się wybiera poprzez wpisanie nazwy więc przykładowo piszę MERCEDES a tam odblokowuje się CLK-GTR

Komentarz

NfS III... oj grało się, grało...

... chociaż wolałem IV Ulepszona III z nowymi trasami... wozami... karierą... i pierwszymi chyba "pink slip'ami" w historii gier komputerowych

Komentarz

III? Gralem... nie poruszyla mnie. Jakos to wszystko takie nijakie. Bez konkretnego modelu jazdy, zadnej kariery, turniejow czy czegos...

Road Challenge (High Stakes w USA) gralem wieeele czasu. Do tej gry nie mam co sie przyczepic. Jest super. Obok Porsche to druga najlepsza czesc NFSa. Mialem akurat wersje USA. Oj przechodzilo sie przechodzilo... Z checia znow bym w nia pogral.

Komentarz

Ja mam NFS:High Stakes ,ale na PSXa ,też grafika niczego sobie ,gdy tylko mój ojciec kupił ją zza granicy ,wszyscy moi koledzy sie zchodzili i grali, do teraz grywam sobie czasami z moją mamą i najczęściej wybieramy tryb "Hot Pursuit" na poziomie "Expert" . Były tam takie pojazdy jak Phantom ,Jailbow 2000 [helikopter] i Titan. . . świetny pod jednym względem . . .swoim klaksonem "Ummm-yeah!"
                                Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Pracuję...
                                X