Ja mam NFS:High Stakes ,ale na PSXa ,też grafika niczego sobie ,gdy tylko mój ojciec kupił ją zza granicy ,wszyscy moi koledzy sie zchodzili i grali, do teraz grywam sobie czasami z moją mamą i najczęściej wybieramy tryb "Hot Pursuit" na poziomie "Expert" . Były tam takie pojazdy jak Phantom ,Jailbow 2000 [helikopter] i Titan. . . świetny pod jednym względem . . .swoim klaksonem "Ummm-yeah!"
ZazdroszczÄ™ Ci mamy, na pewno jest super :mrgreen:
Ja mam NFS:High Stakes ,ale na PSXa ,też grafika niczego sobie ,gdy tylko mój ojciec kupił ją zza granicy ,wszyscy moi koledzy sie zchodzili i grali, do teraz grywam sobie czasami z moją mamą i najczęściej wybieramy tryb "Hot Pursuit" na poziomie "Expert" . Były tam takie pojazdy jak Phantom ,Jailbow 2000 [helikopter] i Titan. . . świetny pod jednym względem . . .swoim klaksonem "Ummm-yeah!"
ZazdroszczÄ™ Ci mamy, na pewno jest super :mrgreen:
pewnie ,że tak ,niema sobie równych ,moi koledzy z nią grali to nazwali moją mamę "Pani Terminator" ,ze względu na to ,że odstawiała ich "miażdżąco" na bardzo daleko.
Najczęściej wybiera BMW M5 , Lamborghini Diablo SV lub Corvette [nie BonusCar].
I coś w necie znowu "trzeszcy"o NfS.Wyszukałem że ma wyjść kolejny NfS tuż po Undercoverze.Mówią że za pół roku wyjdzie bo jak zaczęli robić Por Streeta to goteż zaczęli robić.Więc jeszcze nie potwierdzam końća ND4SPD.
Jakiś czas temu odpaliłem sobie nfs porsche i nie wiem co ja kiedyś widziałem w tej gierce Prowadzenie jest żałosne. Zróbcie tak, a zobaczycie. Jak porównacie to z jakimkolwiek GT, to poczujecie jaki z nfsa jest "symulator"
Komentarz