Ja tylko czekam na NFS:Caps Lock, ew. NFS:Insert itd.
A na poważnie: pewnie i tak znowu nic nie wyjdzie... U2 jeszcze było niezłe ale potem... (w Carbona nie grałem więc może być dobry).
Ja dorzucÄ™ swoje 3 grosze.
Powinni wydać NFSelete
Nie ma co takie części jak UNDER1, UNDER2 to klasyki, ev. może być ProShit, w końcu to coś nowego (tory a nie miasto). Jednak w NFS zwykle fabuła nie była zbyt mocno rozbudowana.
Kup auto, pokonaj przeciwników i tak dalej. Jednak mam najlepsze części według mnie:
NFS Porsche 2000
NFS mostwanted
NFS prostreet
NFS U1, U2
i kilka innych na PSX :wink:
miałem także Undercower. jednak się zawiodłem. przeciwników można wyprzedzić już na starcie
Pierwszy NFS, ktory ma szanse zdobyc moje... dlonie (nie serce). Mogliby wrzucic jakies demo na PSS do sciagniecia, choc pewnie dopiero tez pod koniec roku.
Wyglada obiecujaco, ale nie chce sie nastawiac pro, zeby pozniej nie zrzedla mi mina jak wyjdzie produkt finalny.
"If everything seems under control, you're not going fast enough" - Mario Andretti
Ja na wszystkie NFS'y byłem nastawiony dobrą myślą które mnie zawsze zawiodły.Teraz nie nastawiam się optymistycznie.Według pierwszych trailerów symulacja nie będzie aż taka odwzorowana jak naprawdę.Sczególnie po zderzeniu z innym autem.Nie kupię go.Zbieram kase na inną grę.I oczywiście na PS3
Oczywiscie Wy nadal swoje. Nagraliscie sie w poprzednie NFSy i uwazacie, ze Shift bedzie kontynuacja tego syfu, jaki co rok trafial do sklepow. Za Shiftem stoja ludzie, ktorzy o symulacji maja wieksze pojecie niz cala ekipa poprzednego NFSa razem wzieta. Wg mnie, Shift nie powinien nazywac sie NFS, bo to ubliza symulatorom wyscigow.
Jesli EA nie bedzie sie za bardzo pchac i nie bedzie probowac wpychac swoje NFSowe 3grosze to dostaniemy cos na miare Forzy czy GRIDa.
Wiecie co dla mnie NFS to takie ciepłe kluchy a nie wyścigi. Miałem MW, CARBONA, PRO SYFA I UNDERCOVERA i jest coraz gorzej z tą grą. Kupowałem każdą część tylko po to aby swoje własne projekty. Każda kolejna część NFS dawała większe możliwości tuningu wizualnego i to jest jedyny plus tej gry reszta to już trochę syf.
Kiedyś własne pomysły przelewałem na papier np. ten model Vipera wyścigowego
mogłem zrobić dopiero w NFS CARBON w każdej następnej mogłem tylko urozmaicać swój projekt :wink:
Mi się wydaje że i tak nic z tego nie wyjdzie.TAKIE MOJE ZDANIE
Zamieszczone przez thooorn
Oczywiscie Wy nadal swoje.
thooorn każdy ma inne zdanie.Nikt nie musi mieć takiego jak ty.A to że za nim stoją profesjonaliści jeszcze nic nie znaczy.Dowiemy się co z tego będzie we wrześniu.
A to że za nim stoją profesjonaliści jeszcze nic nie znaczy.
Właśnie wiele znaczy, bo nie tytuł robi z gry ścierwo, lecz grupa osób, która nad nią pracuje.
Skład się zmienił i myślę, że dostaniemy coś na miarę GRIDa w NFSowym stylu.
Komentarz