Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Need For Speed: Shift

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Need For Speed: Shift

Ja mam 15 .

Nie wiem po co NFS wypuszcza tego Shifta ,skoro każdy miłośnik wyścigów rzuci się ( dosłownie ) na GT5...

Komentarz

Kazdy milosnik wyscigow... posiadajacy PS3

NFS wychodzi m.in. na PC, panie 15letni dorosly...

Komentarz

Zamieszczone przez Quattro
        Nie wiem po co NFS wypuszcza tego Shifta ,skoro każdy miłośnik wyścigów rzuci się ( dosłownie ) na GT5...
        No oczywiście. Pełnej wersji GT5 jeszcze nie ma , więc nie wiem skąd ta pewność, że będzie to rewelacja ... Zobacz ilu ludzi jedzie równo po GT4. GT seria gier jak każda inna , wpadki ma.
        http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
        GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
        GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
        GranTurismo 5 99%
        GranTurismo 6 100%

Komentarz

Do GRIDa się rzucili, to fani NFS do Shifta będą się rzucać.

Nie dość, że fani NFS, to jeszcze starzy fani za czasów porsche posprawiają sobie nowe PC, tylko po to, by pograć w kolejną symulację od EA, tak długo wyczekiwaną.

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil 12
            Zamieszczone przez Quattro
            nick187pl myślę że nie pograsz w niego w tym roku, tak za dwa lata...

12 +
            Ty za to dorosły jesteś.

Jak już mówiłem , pożyjemy , zobaczymy. Gdybanie zostawmy kobietom
            A żebyś wiedział że pogram.Mam Carbona Most Wanteda i więcej gier od 12+
            Zawsze zapytaj,nie rób nic sam.

Komentarz

powiem tak, nie ma sie co podniecać i nie ma co narzekać bo nic jeszcze nie wiemy, od czasów undergrounda kupuje tą gre i właściwie nie wiem po co, chyba dlatego że za każdym razem myśle - może w końcu im sie udało a na koniec co widze ,,szajs''.Póki co nie ma co tym razem poczekam na opinie tych co grali , pozdro

Komentarz

A ja nie

Kupię i przejdę jak każdego NFSa, jeżeli będzie dobry to kilka razy, jeżeli będzie kiepski to raz i uschnie na półce, będzie tylko ozdobą w mojej kolekcji, a może kto wie, za kilka lat przypomnę sobie jak się grało w dzieciństwie :wink:

Komentarz

Komentarz

Mnie martwi tylko fakt, że "nowy" NFS: Shift jest całkowitą zrzyną z boskiego (TAK!) GRID'a. Zawody, auta, pomysł (Profesjonalne ligi, legalne wyścigi po znanych miastach i trasach), model zniszczeń, kokpity - mam wrażenie całkowitego "deżawu". Ot, widać, że ktoś nie ma własnych pomysłów...

Komentarz

Zamieszczone przez BelegU$
                      Zawody, auta, pomysł (Profesjonalne ligi, legalne wyścigi po znanych miastach i trasach), model zniszczeń, kokpity...

Tak wyglada 3/4 gier wyscigowych czy tzw. symulatorow.

Komentarz

Niestety taka prawda.

Zajefajny by był GRID osadzony w realiach NFS MW. To by była bajka

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
                          Zamieszczone przez BelegU$
                          Zawody, auta, pomysł (Profesjonalne ligi, legalne wyścigi po znanych miastach i trasach), model zniszczeń, kokpity...

To pooglądaj sobie filmiki z GRID'a i z SHIFT'a (Kur**, nawet nazwy są w podobnym tonie!). Całkowite kur** mać deja vu!

Komentarz

[quote=BelegU$]
                            Zamieszczone przez thooorn
                            Zamieszczone przez "BelegU$":3mfjgbwk

To pooglądaj sobie filmiki z GRID'a i z SHIFT'a (Kur**, nawet nazwy są w podobnym tonie!). Całkowite kur** mać deja vu![/quote:3mfjgbwk]
                            Nie denerwuj się tak, bo Ci żyłka pęknie

Komentarz

Nie wiadomo jaki będzie model jazdy, przecież całkowitej zżyny z GRIDa chyba nie zrobią . A jakby gra była tak dobra to tylko bym się ucieszył.

W wakacje wychodzi demo
                              http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                              GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                              GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                              GranTurismo 5 99%
                              GranTurismo 6 100%

Komentarz

Też wypowiem się nieco o serii NFS, a co mi tam . Otóż jestem... a raczej byłem zapalonym fanem serii. Gram w ten tytuł od czasów pierwszej części i praktycznie zaliczyłem każdą nową odsłonę. ;] Bawi mnie nieco, że ludzie wspominają że Underground 1 i 2 to są klasyki, kiedy zapomnieli o dużo doskonalszych odsłonach jak Need For Speed III Hot Pursuit, Road Challenge czy chociażby pierwsza część The Need For Speed. Underground to to samo co te wszystkie nowe kaszanki, tuning, jakaś wieś fabuła i zero radochy z jazdy.... Co myślę o Shifcie? Na pewno cieszę się, że nie odpowiada za niego EA Black Box, gdyż to oni są odpowiedzialni za zeszmacenie serii... ( Do Porsche 2000, NFS'y tworzyło EA Canada, którego obecnie bodajże nie ma ). Fakt, że twórcy GTR'a za niego odpowiadają już pozwala przypuszczać, że będzie lepszy od porównywalnego ProStreet. Pytanie jest tylko, czy będzie to dobry Need For Speed (a nie kolejna jakaś tam gra) i tu odpowiedź jest NIE. Dla mnie całą tą duszę serii zatracono wraz z premierą Underground 1. Damn... Nawet cienki Hot Pursuit 2 miał dużo więcej uroku... Dlaczego? W NFS'ie zawsze chodziło o jazdę najdroższymi z samochodów. O Najbardziej egzotyczne modele a zarazem te najbardziej luksusowe, oraz szaleńczą jazdę różnorodnymi trasami i ucieczki przed policją. Spójrzcie jak wyglądał The Need For Speed, szaleńcza jazda górską drogą w Ferrari Testarossa pomiędzy ruchem ulicznym, to było coś. Zero Tuningu, zero wiejskiej fabuły, zero efekciarstwa tylko gracz, jego super wypasiony samochód i piękna trasa, takiego NFS'a nie widziałem już, jedynie Test Drive Unlimited w miarę wypełnia tę lukę. Bo z tego co widzę totalnie klasycznego Need For Speed'a się nie doczekam...
                                Nowy Shift może być fajny widać wzorowanie się GRID'em... Nie mniej, GRID mnie urzekł rewelacyjną sztuczną inteligencją kierowców. Heh bywali bardziej inteligentni od żywych w Multiplayer . A zarazem byli cholernie naturalni. Jak patrze na gameplay Shift'a to widzę tych samych oskryptowanych palantów co w ProStreet... Koleś prowadząc Zondę kompletnie nie przykładał się do jazdy co drugi zakręt kończył się zaliczeniem piasku... A mimo to wyprzedzał przeciwników jak głupi. Oby to poprawili do premiery...

Komentarz

Pracuję...
                                X