Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Need For Speed: Shift

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Need For Speed: Shift

Zamieszczone przez Cena15
    "Slightly Mad Studios poinformowało, że nie będzie dema Need For Speed Shift. Powód? Tak jak rok temu w przypadku Undercover - chęć dopieszczenia gry przed premierą."

źródło: http://www.et-eliteteam.ugu.pl/news.php
    heh. very kurde śmieszne. Jakoś na kampanie reklamową z Igą Wyrwał pieniędzy/czasu starczyło... no cóż, trza będzie jakoś inaczej zagrac, albo po prostu kupic Dirta 2 ; P
    http://najalternatywniej.blogspot.com/
    keep calm & carry on
    digart - lastfm
    ---
    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

A my Dirt' a 2 nie mamy . W sumie dobrze, nie mam dylematu Shift - Dirt, a bedzie o co mikołaja prosić

Pewnie będziemy mieć lepszą grafikę :mrgreen:
      http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
      GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
      GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
      GranTurismo 5 99%
      GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil 12
        To, że nie jest to prosta ściaganka z pro elo tuningiem i miastem to akurat mocna zaleta
        Właśnie największa wada. To miał być NFS a nie GRID 2 :/.
        1+1=10

Komentarz

Zamieszczone przez Cena15
          "Slightly Mad Studios poinformowało, że nie będzie dema Need For Speed Shift. Powód? Tak jak rok temu w przypadku Undercover - chęć dopieszczenia gry przed premierą."

źródło: http://www.et-eliteteam.ugu.pl/news.php
          A kto im broni wydać demo po premierze? Nieraz już wydawcy tak robili. No i chyba z przygotowaniem wersji demo nie ma tak wiele roboty... a wielu klientów zanim nie zagra to nie kupi (ja na przykład)
          ASUS Maximus II Formula l Gainward Radeon HD4850 GoldenSample l Pentium Dual Core E5200@3.14Ghz l OCZ 4GB 1066Mhz CL5 Heatpipe l Creative 5.1 + SupremeFX X-Fi l Plextor-PX820SA l iiyama prolite jakaśtam l PlayStation 2

Komentarz

Zamieszczone przez ignac8
            To, że nie jest to prosta ściaganka z pro elo tuningiem i miastem to akurat mocna zaleta
            A czym wg ciebie rozni sie NFS od GRIDa? ...pod wzgledem fizyki oczywiscie. Oba tytuly to mooocno przesadzone arcadowki w niezlej oprawie graficznej.

Kamil prawdopodobnie mial na mysli to, ze w Shifcie zrezygnowano z wies tuningu i arcadowego stylu i postawiono bardziej na realizm. Po za tym, ile mozna w kolko walkowac ten sam patent? Po MW mialem juz dosc odkrwania kolejnych "dzielnic"

Komentarz

To prawda . Ale chodziło mi o to czy będzie jakiś jeden spojlerek chociaż co ci areodynamikę poprawi .

Komentarz

Zamieszczone przez ignac8
                Ty chociaż wiesz co to jest prawdziwy, stary dobry Need For Speed ? Ściganie się po ładnych miastach samochodami marzeń ... A nie Volkswagen Golf i brudne miasto. Nie mówię, że NFSy od Undergrounda do Most Wanted to złe gry (Carbon też w sumie jeszcze ujdzie), ale dużo bardziej wolałbym nowego Hot Pursuit, Porsche czy właśnie Shifta na torze.

Demo będzie w październiku, najprawdopodobniej. A ja mam jeszcze tylko trzy dni czekania
                GranTurismo 5 99%
                GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
                  A czym wg ciebie rożni się NFS od GRIDa? ...pod względem fizyki oczywiście. Oba tytuly to mooocno przesadzone arcadowki w niezlej oprawie graficznej.
                  jak dla mnie troche przesadnie porównujesz grida do nfs. Wiadomo że grid nie miał być nawet symulatorem, ale trzeba przynajmniej hamować przed zakrętami i uważać żeby nie strzelić bączka na zakręcie (jeśli jedzie się bez wspomagaczy) a w ostatnich nfs wystarczy tylko w trakcie skręcania gaz puścić i zakręt jest nasz(nie mówie tego o pro streecie, w którego nie grałem i nie wiem jak w nim jest)

Gdy nie wiesz dokąd iść, krzyk zmęczył cie
                  Za szyjke mocno chwyć i napij się!
                  Jabol punk!

Komentarz

NFS powoli wraca do korzeni... Są samochody marzeń ( No chyba że dla kogoś RS6, 911 czy Zonda nie są takimi), a i lokacje będą napewno dopracowane i ładne szkoda tylko że nie są osadzone w miasteczkach tylko na torach. I tak Shift zniszczy Nitro

Komentarz

• Re: Need For Speed: Shift

...bo wspomniane przez ciebie nitro kierowane jest do calkiem innej grupy uzytkownikow

Komentarz

Premiery jeszcze nie ma, a Shift w sprzedaży już jest. Dostępny w Katowicach, w Saturnie (Silesia), przed chwilą dzwoniłem. I tanio, bo stówkę, a nie 140 tak jak cena sugerowana. Zaraz tam jadę, już odłożony
                        GranTurismo 5 99%
                        GranTurismo 6 100%

Komentarz

No to powiesz czy ci siÄ™ podoba

Komentarz

Premiery jeszcze nie ma, a Shift w sprzedaży już jest. Dostępny w Katowicach, w Saturnie (Silesia).
                            Oraz w Media Markt Cena 99 wiem bo znajomek zakupił już

Komentarz

Zamieszczone przez VSpeed
                              No to powiesz czy ci siÄ™ podoba
                              Ok . Na razie jestem na etapie instalacji. Długo mi to zajęło, bo kawałek mam . Jakby co, zedytuje już tego posta, żeby nie było ze nabijam :mrgreen:
                              GranTurismo 5 99%
                              GranTurismo 6 100%

Komentarz

pograłem troche w shifta i moje wrażenia są bardzo pozytywne, symulator może i to nie jest, ale na najwyższym poziomie trudności i bez wspomagaczy jest naprawdę trudno, no i najważniejsze, jazda sprawia frajde :mrgreen:

Gdy nie wiesz dokąd iść, krzyk zmęczył cie
                                Za szyjke mocno chwyć i napij się!
                                Jabol punk!

Komentarz

PracujÄ™...
                                X