Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Need For Speed: Shift

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Need For Speed: Shift

trasa Brands Hatch Indy i auto Audi S4. Maxymalny czas jaki mozna wykrecic tym autem to 53sekundy, mi udalo sie na kompie (klawiatura) max 55. tak ze to jest oszustwo, nawet nie masz po co tam isc, chyba ze chcesz smycz. tu jest regulamin: http://www.nfstour.pl/?p=regulamin
    a tu taki ciekawy link: http://forum.ea.pl/t/3796.aspx

Komentarz

Żenada. Miałem jechać, ale teraz w nosie mam takie coś ...
      http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
      GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
      GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
      GranTurismo 5 99%
      GranTurismo 6 100%

Komentarz

Ja również, ale w takim razie - skoro ludzie tak oszukują - to co ja mam zrobić (Silesia, 6/7 listopada)? Brać S4 i polec, czy również kombinować z RS4, MC12 albo innym??

Powstają mi w głowie właśnie takie pytania. Granie uczciwie traci sens... beznadzieja.

Brałem udział w innych zawodach w Silesia City Center, rok albo dwa temu (turniej w PGR4, autorstwa Microsoftu i Komputronika) i Bóg dał - wygrałem go. I stał on na naprawdę wysokim poziomie, organizacja profesjonalna, zero oszustw - poza jednym gnojkiem ramującym wszystkich jak cham - było OK. Teraz miałem zamiar zawalczyć o to G25. A tak to dupa...

Komentarz

ja jechalem tam tez z nastawieniem ze cos wygram. duzo cwiczylem (na kompie), czasy juz wczesniej wydawaly mi sie podejzane, ale myslalem ze na ps3 gra bedzie troche inaczej napisana i przez to bedzie sie krecilo lepsze czasy. jak przyjechalem do galerii to najlepszy czas byl juz cos kolo 50 sek. zaczelismy z kumplami burzyc do babki: "co to k... jest?" gdy juz jej wytlumaczylismy ze zawodnicy maja jezdzic s4 to juz bylismy na przegranej pozycji bo wczesniej nie mielismy zrobionych czasow i jak jechalismy to musielismy miec s4. oczywiscie wykombinowalismy zeby wziasc jednak rs4 no ale to i tak jest nic w porownaniu z tym jak ktos jechal zondą czy czyms innym autem. babka oczywiscie nie pokapowala ze mielismy rs4. i od tego czasu co opier******** te dziewczyny to powiedzialy ze juz beda pilnowac. tyle ze jak jechalem do domu to najlepszy czas byl 50.coś a w wynikach jest 49. to k**** upilnowaly :/ kretynizm ludzi nie zna granic. jeszcze mi dziewczyna bedzie mowic ze nagrody wcale nie sa wartosciowe i ze ludzie biora udzial w konkursie dla zabawy. a pod tym drugim linkiem co zapodalem napisalem swoj komentarz (chyba na 1strone A4 ) niestety forum jest tak zj***** ze jak dalem "wyslij" to mi wyskoczylo okno logowania mimo ze bylem zalogowany. caly post poszedl sie je**c i juz nie mialem nerwow pisac drugi raz. ea nie dosc ze robi zj***** gry to jeszcze ma zjebane forum.

///
          Nie przeklinaj, a jeśli musisz to cenzuruj.
          ~ moderator.

Komentarz

Wnioskując też o tym czytałem.

RS4 można osiągnąć 50s, jest to wykonalne ,ale S4 to już niemożliwe ,nawet Schumacher by takiego rezultatu nie uzyskał.

Belegu$ pojedź najrozsądniej S4 ,jak się wyjaśnij sprawa z przekręconymi czasami ,a znając naszą kochaną i jakże rozważnie myślącą Polskę to raczej oleją to i dadzą nagrody oszustom co jechali dużo lepszym modelem od S4.

Ja grałem na padzie , opcja "trigger" czyli:

R2 - gaz

L2 - hamulec

trójkąt - oglądasz za siebie

kwadrat - zmiana kamery

góra/dół - zmiana biegów

gałką sterujesz w lewo/prawo

Ja Audi S4 na Brands Hatch osiągłem 59.346 ,grałem w to pierwszy raz ,a kolega z klasy osiągnął 57.810 i był na 6 miejscu ,ja niestety nie załapałem się ,zabrakło mi [+0.5sek.] do 10 lokaty.

Ale przynajmniej dostałem smycz za udział w turnieju

Teraz w Poznaniu na PGA "Poznań Game Arema"
            16-18.10

Fotki z turnieju NFS Shift w Nasza Galeria.
            Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Zamieszczone przez Milten
              ea nie dosc ze robi zj***** gry to jeszcze ma zjebane forum.
              Shift akurat jest fajny :mrgreen:
              Zamieszczone przez WiLkU666
              Belegu$ pojedź najrozsądniej S4 ,jak się wyjaśnij sprawa z przekręconymi czasami ,a znając naszą kochaną i jakże rozważnie myślącą Polskę to raczej oleją to i dadzą nagrody oszustom co jechali dużo lepszym modelem od S4.
              Ja może pojadę i będe tam gdzie on
              GranTurismo 5 99%
              GranTurismo 6 100%

Komentarz

Ja jechałem S3, kolega S4 i ja miałem lepszy czas. To zależy od umiejętności kierowcy. :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Quattro
                  Ja jechałem S3, kolega S4 i ja miałem lepszy czas. To zależy od umiejętności kierowcy. :wink:
                  No comments

Oczywiscie macie swiadomosc tego, ze organizatorzy maja wasze uwagi gleboko w powazaniu? Prawdopodobnie sa oni tego swiadomi, ze czesc uzytkownikow tak czy siak oszukuje. Przeciez 3latek by sie oburzyl, gdyby zobaczyl cos takiego. 4s szybciej na krotkiej trasie? Ich to nie obchodzi. Im wiekszy szum robicie, tym oni wiecej na tym zarobia, bo znajda sie kolejni, ktorzy solidarnie beda chcieli pokazac, jak sie jezdzi zgodnie z zasadami. Wiecej uczestnikow = wieksza reklama = wiecej kasy. A te pare nagrod? Rownie dobrze mogliby wyjsc przed galerie z nimi i rozdac przypadkowym przechodniom.

Polska gUpi kraj, w ktorym wszystko mozliwe. Aspiruja do miana profesjonalistow. Amatorszczyzna, korupcja i wlazidupstwo.

Dziekuje, spocznij.

Komentarz

Na forach simowskich ludzie udostepniaja coraz to rozniejsze usprawnienia, poprawki, latki do Shifta. Dziesiatki, setki poprawek doslownie wszystkiego. Gra ma potencjal, jak widac, ale podstawowa wersje EA spieprzylo na calej linii.

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
                      Na forach simowskich ludzie udostepniaja coraz to rozniejsze usprawnienia, poprawki, latki do Shifta. Dziesiatki, setki poprawek doslownie wszystkiego. Gra ma potencjal, jak widac, ale podstawowa wersje EA spieprzylo na calej linii.
                      Przypomina mi to Undercovera...
                      1+1=10

Komentarz

Ma ktoś oryginała i pograłby na multi? Mój nick: ZigCiacho
                        ASUS Maximus II Formula l Gainward Radeon HD4850 GoldenSample l Pentium Dual Core E5200@3.14Ghz l OCZ 4GB 1066Mhz CL5 Heatpipe l Creative 5.1 + SupremeFX X-Fi l Plextor-PX820SA l iiyama prolite jakaśtam l PlayStation 2

Komentarz

Jeśli tyczy się PC to moge ppgrać.
                          GranTurismo 5 99%
                          GranTurismo 6 100%

Komentarz

To dodaj mnie do friends i se pojeździmy
                            ASUS Maximus II Formula l Gainward Radeon HD4850 GoldenSample l Pentium Dual Core E5200@3.14Ghz l OCZ 4GB 1066Mhz CL5 Heatpipe l Creative 5.1 + SupremeFX X-Fi l Plextor-PX820SA l iiyama prolite jakaśtam l PlayStation 2

Komentarz

Pograłem sobie w empiku w NFSa Shift'a i gra jest za bardzo wg mnie na botoksie i detoksie.

Jedyne auta jakie mogę polecić to:
                              - Seat Leon Cupra
                              - BMW E92 GTR [średnio]

Pozostałe to tak skaczą z górki/pod górę ,że żal.pl ,poza tym np taki AE86 GTS strasznie wierci tyłkiem na zakrętach, podobne problemy mają takie auta też jak Aston Martin DB9, Chevy Camaro SS, Audi S3, BMW 135i, Pagani Zonda no i wcześniej wspomniany Toyota AE86 GTS(Corolla).

Gra ogólnie fajna ,ale na moje nerwy to by była niebezpieczna broń mając Shifta ze względu na prowadzenie auta.
                              Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Zawsze możesz włączyć kontrole trakcji

Komentarz

Pracuję...
                                X