Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

CMR Dirt 2 , kto kupuje i na co ?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: CMR Dirt 2 , kto kupuje i na co ?

Qusso.

Weź Create New Urser i zrób sobie konto w angielskim PSN, kiedy sie już zarejestrujesz wejdź w PS Store i pobierz. Proste ? :wink:

Co do DIRT'a to jeździ się jakimś czymś, i Mitshubishi Eclipse.Grafika no, dobra ,bardzo dobra (gram na HD).

Komentarz

Ściągnąłem, pograłem w demko.
      Gra jest świetna. Grafika miażdży czachę. Model jazdy jest w porządku. Widac pare zapożyczeń z GRIDa. Jest wiele pozytywnych akcentów, jak np. witający Cie głos Travisa Pastrany lub 'komunikacja' z przeciwnikami podczas wyścigu czy nawet możliwosc przyczepienia jakiś zabawek do szyby. Samochody ciekawe, wyścigi i trasy również. Troche brakuje pilota, ale może akurat w demie są konkurencje bez pilota. ; P W dodatku podoba mi sie bardzo soundtrack.
      Czekam na demo Shifta, żeby zdecydowac co kupic.
      http://najalternatywniej.blogspot.com/
      keep calm & carry on
      digart - lastfm
      ---
      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

rewelacyjna gra .

Komentarz

Jak czytam te posty to nie mogę się coraz bardziej doczekać choinki bo PS3 najprawdobodobnie dostanę na gwiazdę.Tyle demówek na PSS ach...
          Zawsze zapytaj,nie rób nic sam.

Komentarz

Dirt 1 zniechecil mnie po paru minutach prowadzeniem samochodu. Cos jak CMR 2.0 z PSXa. Dlatego sceptycznie podchodze do D2.

Komentarz

przeszedłem na PS3, boska gra!!
              trochę ciężka na początku ale szybko sie człek przyzwyczaja!! polecam!!

A-Spec - 30lvl
              B-Spec - 40lvl

Komentarz

Najbardziej odpowiadają mi zawody Baja - różnego rodzaju buggy i terenówki na szutrowych i błotnistych arenach.

D1 to jeszcze śladowe ilości klasycznego Colina. D2 to gra iście w stylu X-Games.

Komentarz

Pracuję...