Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Rally Championship- czy ktoś to zna?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Rally Championship- czy ktoś to zna?

Podaję link do aukcji http://www.allegro.pl/item828897996_ral ... nship.html czy ktoś w to grał? Wiem, że była gra na pc o tej nazwie czy to ta sama?

Re: Rally Championship- czy ktoś to zna?

Ja mam ,ale na kompa ,fajna gierka polecam ,dużo oesów ,odc. specjalnych itp.

Można grać przez neta jak i multiplayer do 4 graczy

Wybierałem często Nissana Almerę [biało-różowy] z nr 56
    Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Gra wymiata, do dzisiaj gram, bije na głowę jakieś Piaski
      1+1=10

Komentarz

Oj grało się za młodu, grało... ale to była Mobil1 Rally Championship (2000)... nie wiem, czy to ta, co tutaj...

Komentarz

Zamieszczone przez BelegU$
          Oj grało się za młodu, grało... ale to była Mobil1 Rally Championship (2000)... nie wiem, czy to ta, co tutaj...
          A rzeczywiście... Nie wiem właśnie.
          1+1=10

Komentarz

Tą o której mówicie to i ja mam i moim zdaniem nie ma lepszej rajdówki. Oesy po 20km i to zgodne z rzeczywistymi w tamtym sezonie....
            Ale właśnie pytanie czy to ta sama. Chociaż wątpię

Komentarz

A głos Martynki W. motywował do jeszcze szybszej jazdy, co na mokrych i ciemnych oesach kończyło się katastrofą.

Komentarz

Zamieszczone przez Overseer
                A głos Martynki W. motywował do jeszcze szybszej jazdy, co na mokrych i ciemnych oesach kończyło się katastrofą.
                Dokładnie to mam na PCie.

Ja jestem zadowolony z tej gry.
                Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

E tam, wole Wisławskiego .
                  1+1=10

Komentarz

Nie zapomnę dźwięku jaki towarzyszył przejeżdżaniu przez "checkpointy" w trybie gry zręcznościowej...i tej charakterystycznej magii jaką owiane były samochody w klasie A8.

Ta radość...kiedy udało się 4 kontrolery podłączyć i z kumplami na 14 calowym monitorku podzielonym na 4 się grało...bezcenne doznania!

No i Martyna..."Prawy dwa, prosta sto sześćdziesiąt - do lewy trzy, zać przez bramę [......................] Zawróć!". :mrgreen:

Komentarz

Ja tylko jeszcze pamiętam moment, gdy mknąłem przez ciasną drogę, słuchając Wisławskiego (czujecie klimat - lewy dwadzieścia, prawy czterdzieści, lewy sześćdziesiąt) i nagle DUP! Walę w drzwi od bramy.
                      A pilot chwilę po uderzeniu: "brama!"

Uwielbiałem tą grę... miałem dwie oryginalne kopie, obie "wyparowały" po kumplach... aż z ciekawości muszę poszukać po jakichś tanich seriach z grami, bo mnie na sentymenty wzięło... ^^

Komentarz

Widzę, żę nie tylko ja uwielbiam tę grę. Wielu z was czuje ten klimat, którego brakuje choćby w cilinie a już w ogóle brak w WRC.
                        Ale niestety to chyba nie ta gra, o której wspominamy z łezką w oku

Komentarz

Ja też to pamiętam. Jeździłem Skodą Felicią i naprawde gra dawała radę. :wink:

Komentarz

Grałem w to kiedyś Nie pamiętam tylko, czy było to "zwykłe" Rally Championship, czy Rally Championship Extreme.

Mniejsza o to. Grało mi się bardzo przyjemnie, po pewnym czasie gry śmigałem nawet na manualnej skrzyni. Ale nigdy nie mogłem ukończyć całego sezonu. Zawsze, za każdym razem, na jednym z ostatnich OS-ów (możliwe, że nawet na ostatnim) miałem awarię silnika, która oznaczała koniec rajdu i odpadnięcie z rywalizacji. Po dziś dzień pamiętam, jak samochód nagle zaczyna zwalniać, a na ekranie wyświetla się czerwony, ale nie oczojebny napis "awaria silnika"

Przypomniałem sobie teraz o tej grze i z chęcią bym pograł :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Toyo
                              Po dziś dzień pamiętam, jak samochód nagle zaczyna zwalniać, a na ekranie wyświetla się czerwony, ale nie oczojebny napis "awaria silnika"
                              Napis był biały. Czcionka dość gruba, a obramowanie czarne. :wink:

Komentarz

Pracuję...
                              X