Podaję link do aukcji http://www.allegro.pl/item828897996_ral ... nship.html czy ktoś w to grał? Wiem, że była gra na pc o tej nazwie czy to ta sama?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Rally Championship- czy ktoś to zna?
Zwiń
X
-
Re: Rally Championship- czy ktoś to zna?
Ja mam ,ale na kompa ,fajna gierka polecam ,dużo oesów ,odc. specjalnych itp.
Można grać przez neta jak i multiplayer do 4 graczy
Wybierałem często Nissana Almerę [biało-różowy] z nr 56Triatlonu LFS na demo< ZAPISY do 30 października!
-
Zamieszczone przez OverseerA głos Martynki W. motywował do jeszcze szybszej jazdy, co na mokrych i ciemnych oesach kończyło się katastrofą.na PCie.
Ja jestem zadowolony z tej gry.Triatlonu LFS na demo< ZAPISY do 30 października!
Komentarz
-
Nie zapomnę dźwięku jaki towarzyszył przejeżdżaniu przez "checkpointy" w trybie gry zręcznościowej...i tej charakterystycznej magii jaką owiane były samochody w klasie A8.
Ta radość...kiedy udało się 4 kontrolery podłączyć i z kumplami na 14 calowym monitorku podzielonym na 4 się grało...bezcenne doznania!
No i Martyna..."Prawy dwa, prosta sto sześćdziesiąt - do lewy trzy, zać przez bramę [......................] Zawróć!". :mrgreen:
Komentarz
-
Ja tylko jeszcze pamiętam moment, gdy mknąłem przez ciasną drogę, słuchając Wisławskiego (czujecie klimat - lewy dwadzieścia, prawy czterdzieści, lewy sześćdziesiąt) i nagle DUP! Walę w drzwi od bramy.
A pilot chwilę po uderzeniu: "brama!"
Uwielbiałem tą grę... miałem dwie oryginalne kopie, obie "wyparowały" po kumplach... aż z ciekawości muszę poszukać po jakichś tanich seriach z grami, bo mnie na sentymenty wzięło... ^^
Komentarz
-
Grałem w to kiedyśNie pamiętam tylko, czy było to "zwykłe" Rally Championship, czy Rally Championship Extreme.
Mniejsza o to. Grało mi się bardzo przyjemnie, po pewnym czasie gry śmigałem nawet na manualnej skrzyni. Ale nigdy nie mogłem ukończyć całego sezonu. Zawsze, za każdym razem, na jednym z ostatnich OS-ów (możliwe, że nawet na ostatnim) miałem awarię silnika, która oznaczała koniec rajdu i odpadnięcie z rywalizacji. Po dziś dzień pamiętam, jak samochód nagle zaczyna zwalniać, a na ekranie wyświetla się czerwony, ale nie oczojebny napis "awaria silnika"
Przypomniałem sobie teraz o tej grze i z chęcią bym pograł :wink:
Komentarz
-
Zamieszczone przez ToyoPo dziś dzień pamiętam, jak samochód nagle zaczyna zwalniać, a na ekranie wyświetla się czerwony, ale nie oczojebny napis "awaria silnika"
Komentarz
Komentarz