Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Rally Championship- czy ktoÅ› to zna?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Rally Championship- czy ktoÅ› to zna?

Pamiętam, że nie mogłem nigdy całego arcade pokonać. Dawno to było, może wypada spróbować teraz.

Komentarz

Bo tam był lekko chory poziom trudności
      1+1=10

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
        Napis był biały. Czcionka dość gruba, a obramowanie czarne. :wink:
        Serio? A mnie się cały czas wydawało, że był on czerwony. Cóż, w końcu grałem w to kilka ładnych lat temu :wink:

Już się wtedy tak do tych awarii przyzwyczaiłem, że w pewnym momencie, na feralnym OS-ie nawet mówiłem pod nosem: "aha, za chwilę koniec jazdy". I kilka zakrętów później słynna awaria silnika

Szczególnie lubiłem jeździć rajdy bodajże czerwonym Vauxhallem. Kurcze, już sam nie pamiętam, jakimi tam samochodami jeździłem, więc nie chcę znowu czegoś pomieszać

Edit: Nachodzą mnie coraz większe chęci, by spróbować przejść cały sezon :mrgreen: Tylko najpierw musiałbym zdobyć tę grę :wink:

Komentarz

Aż mnie zachęciliście tymi waszymi opowiadaniami. W Rally Championship grałem kiedyś dawno, pamiętam jak śmigałem Hyundaiem Coupe nocą na jakimś rajdzie w UK. Ale gry tej teraz nie ma nawet na allegro. Za to jest Rally Championship Xtreme, nawet u mnie na półce leży . Mógłbym nawet odsprzedać za jakąś symboliczną kwotę... A Czy Rally Championship Xtreme to jest kontynuacja Rally Championship?
          ASUS Maximus II Formula l Gainward Radeon HD4850 GoldenSample l Pentium Dual Core E5200@3.14Ghz l OCZ 4GB 1066Mhz CL5 Heatpipe l Creative 5.1 + SupremeFX X-Fi l Plextor-PX820SA l iiyama prolite jakaśtam l PlayStation 2

Komentarz

Niby jest. Ale straaaszny syf to był. :wink:

Komentarz

Xtreme IMO jest ok, pierwsza moja gra po kupieniu pierwszego PC.

W Rally Championship kiedyś chyba też chwilę grałem :wink:
              http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
              GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
              GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
              GranTurismo 5 99%
              GranTurismo 6 100%

Komentarz

Fajna gierka w polskiej wersji to za pilota (mieli producenci fajny pomysł) Martyne Wojciechowską fajnie się wtedy jeźdźi. A mam pytanko jeżeli ktoś pamięta jakie jeszcze tam były wozy z tych lepszych nie golf ani vaxual tylko coś w stylu Subaru impreza

Komentarz

była Cordoba, Lancerek V lub VI, Proton Wira
                  i tyle..

Komentarz

Z klasy A8 to pamiętam Subaru Imprezę, Seata Cordobę Maxi, Lancera Evo V, Lancera Evo VI (tak, były oba), Protona Wirę/Personę i Peugeota 206 Maxi który w owym czasie był totalną nowością.

Komentarz

No i ten starszy Lancer jest różowy . Mam grę cały czas na dysku.
                      1+1=10

Komentarz

Ach no tak oba te wózki impreza i lancer miały elektryczne liczniki słabo się to prezentowało. A tak pozatym to w tej grze to nie ma nic do odblokowania a i tak przyjemnie się gra :wink:

Komentarz

Klasa A8 jest do odblokowania właśnie
                          1+1=10

Komentarz

Trochę w tym racji ale moim ulubionym wozem w tej grze był właśnie golf i nissan almera. A mam taki pomysł żebyśmy podawali bugi jakie nam się przytrafiły w tej grze bo mi chyba żaden już nie pamiętam ale zainstaluje to i pogram na kierownicy ale ogólnie spoko gierka a arcade to po co się przechodzi bo ja też nie mogłem wszystkich wyprzedzić ( bo tam się chyba wyprzedzało ) żeby dostać czas

Komentarz

Grałem w to kiedyś. Oesy po 20km i tryb zręcznościowy, to zapamietałem najbardziej. A co najlepsze, płytka wciąż jest w moim posiadaniu! Fakt, że nie oryginalna, ale nie to się liczy.

Komentarz

PracujÄ™...
                              X