Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Seria F1 na ps2

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Seria F1 na ps2

Proszę o opinie na temat serii F1 na ps2. Chodzi mi o konkretne opinie osób które grały. Jak model jazdy, realizm zawodów, grafika, grywalność? Co jest kiepskie? Czy są jakieś głupoty? Pytam o dowolną część 01,02,03,04.... Która najlepsza?

Re: Seria F1 na ps2

Gram tylko w f1 2003. Model jazdy jest bardzo realistyczny , a grafika jest niezła.Większych błędów nie znalazłem .

Komentarz

ja gram w f1 na ps3 2011 z polski lektorem .... super realistyczna gra i trasy realistyczne. polecam
      symfonia premium - symfonia premium
      usługi kaligraficzne - usługi kaligraficzne

Komentarz

Zamieszczone przez aser
        ja gram w f1 na ps3 2011 z polski lektorem .... super realistyczna gra i trasy realistyczne. polecam
        Jest jakaś nowa gra o F1 na PS3 o której nie wiem? Czy mówisz o F1 2010? Tyle, że F1 2010 do realistycznych nie należy...
        I may be slow but I'm still ahead of you.
        Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

A czemu niby nie należy?
          1+1=10

Komentarz

Może dlatego, że to bardziej Arcade?
            http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
            GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
            GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
            GranTurismo 5 99%
            GranTurismo 6 100%

Komentarz

Konkrety, akurat w porównaniu do rFactora wypada podobnie, tutaj się łatwiej prowadzi, ale wypowiadał się na gry-online koleś który kiedyś jeździł formułą i mówi, że one się łatwo prowadzą.
              1+1=10

Komentarz

jak byscie powylaczali wszystkie assysty to byscie nie mowili ze to arcade )

DLa mnie F1 2010 jak najbradziej sie do symulatorow zalicza )

Komentarz

Zamieszczone przez SebastianVanMarx
                  jak byscie powylaczali wszystkie assysty to byscie nie mowili ze to arcade )
                  Grałem z wyłączonymi na DFGT :wink:
                  http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                  GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                  GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                  GranTurismo 5 99%
                  GranTurismo 6 100%

Komentarz

to ja nie wiem jak ty mozesz tego nie zaliczac do symulatorow... chyba nigdy nie jezdziles formula

zeby zaraz nie bylo sporow.... tak ja jezdzilem moze nie taka prawdziwa bo miala mniej mocy ale to prawie to samo prowadzenie ma podobne i jest to jak najbardziej latwo prowadzic wiec powtorze ponownie ta gra jak najbardziej zalicza sie do symulatorow

Komentarz

to ja nie wiem jak ty mozesz tego nie zaliczac do symulatorow... chyba nigdy nie jezdziles formula

zeby zaraz nie bylo sporow.... tak ja jezdzilem moze nie taka prawdziwa bo miala mniej mocy ale to prawie to samo prowadzenie ma podobne i jest to jak najbardziej latwo prowadzic wiec powtorze ponownie ta gra jak najbardziej zalicza sie do symulatorow
                      Dziwię się że jeszcze nie napisano o Tobie książki. Jeździłeś bolidem, mieszkasz w centrum Londynu i zostałeś dotkliwie pobity przez chuliganów tak że nie wiesz czy będziesz jeszcze chodzić. Nigga, PLZ. Jak wiadomo internet rządzi się swoimi prawami, jednym z nich jestics, or didn't happen.

Komentarz

ehhhh znow zaczyna sie "zal dupe sciska" i spory )) Jak bys chcial wiedziec to co chwile sa jakies eventy na silverstone to ze w polsce ch*jem wieje to nie moja wina ja kozystalem z zycia kiedy moglem poprostu zal ci dupe sciska )

P.S. jak bys umial czytac napisalem ze nie jezdzilem boliden formuly 1 tylko o slabszej pojemnosci jak to dla ciebie za trudne do zrozumienia to napisze ci tak jezdzilem bolidem formuly 4 )

Komentarz

ehhhh znow zaczyna sie "zal dupe sciska" i spory
                          zaraz za tym:
                          poprostu zal ci dupe sciska
                          [youtube:3s0oruap]http://www.youtube.com/watch?v=3fnoBbkpa2g&feature=related[/youtube:3s0oruap]
                          Nice selfshoot.

Komentarz

ehhhh znow zaczyna sie "zal dupe sciska" i spory )) Jak bys chcial wiedziec to co chwile sa jakies eventy na silverstone to ze w polsce ch*jem wieje to nie moja wina ja kozystalem z zycia kiedy moglem poprostu zal ci dupe sciska )

P.S. jak bys umial czytac napisalem ze nie jezdzilem boliden formuly 1 tylko o slabszej pojemnosci jak to dla ciebie za trudne do zrozumienia to napisze ci tak jezdzilem bolidem formuly 4 )
                            Co się tak napinasz Sebastianku ?Gdybyś Ty umiał czytać to zauważyłbyś że nie podkreśliłem o jaki chodzi. Więc trudności z rozumieniem masz Ty chłopczę. Żal dupę ściska? No, chciałbym umieć tak dobrze bajerować, nic ponad to Uwierz, w Polsce nie wieje ch**ujem, ale Ty wiesz lepiej.

Komentarz

Napisałem, że do najbardziej realistycznych nie należy, bo grałem w tą grę i potwierdza moje słowa portal simracinggowy: simbin. Mam podobne odczucia co oni. Nie zawsze precyzyjne kierowanie, słabe AI, brak flag itp itd.
                              I may be slow but I'm still ahead of you.
                              Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

PracujÄ™...
                              X