Proszę o opinie na temat serii F1 na ps2. Chodzi mi o konkretne opinie osób które grały. Jak model jazdy, realizm zawodów, grafika, grywalność? Co jest kiepskie? Czy są jakieś głupoty? Pytam o dowolną część 01,02,03,04.... Która najlepsza?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Seria F1 na ps2
Zwiń
X
-
Re: Seria F1 na ps2
ja gram w f1 na ps3 2011 z polski lektorem .... super realistyczna gra i trasy realistyczne. polecam
Komentarz
-
Zamieszczone przez aserja gram w f1 na ps3 2011 z polski lektorem .... super realistyczna gra i trasy realistyczne. polecam
Komentarz
-
Może dlatego, że to bardziej Arcade?http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
GranTurismo 5 99%
GranTurismo 6 100%
Komentarz
-
Zamieszczone przez SebastianVanMarxjak byscie powylaczali wszystkie assysty to byscie nie mowili ze to arcade)
http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
GranTurismo 5 99%
GranTurismo 6 100%
Komentarz
-
to ja nie wiem jak ty mozesz tego nie zaliczac do symulatorow... chyba nigdy nie jezdziles formula
zeby zaraz nie bylo sporow.... tak ja jezdzilem moze nie taka prawdziwa bo miala mniej mocy ale to prawie to samo prowadzenie ma podobne i jest to jak najbardziej latwo prowadzic wiec powtorze ponownie ta gra jak najbardziej zalicza sie do symulatorow
Komentarz
-
Zamieszczone przez SebastianVanMarxto ja nie wiem jak ty mozesz tego nie zaliczac do symulatorow... chyba nigdy nie jezdziles formula
zeby zaraz nie bylo sporow.... tak ja jezdzilem moze nie taka prawdziwa bo miala mniej mocy ale to prawie to samo prowadzenie ma podobne i jest to jak najbardziej latwo prowadzic wiec powtorze ponownie ta gra jak najbardziej zalicza sie do symulatorowics, or didn't happen.
Komentarz
-
ehhhh znow zaczyna sie "zal dupe sciska" i spory)) Jak bys chcial wiedziec to co chwile sa jakies eventy na silverstone to ze w polsce ch*jem wieje to nie moja wina ja kozystalem z zycia kiedy moglem poprostu zal ci dupe sciska
)
P.S. jak bys umial czytac napisalem ze nie jezdzilem boliden formuly 1 tylko o slabszej pojemnoscijak to dla ciebie za trudne do zrozumienia to napisze ci tak jezdzilem bolidem formuly 4
)
Komentarz
-
Zamieszczone przez SebastianVanMarxehhhh znow zaczyna sie "zal dupe sciska" i spory
Zamieszczone przez SebastianVanMarxpoprostu zal ci dupe sciska
Nice selfshoot.
Komentarz
-
Zamieszczone przez SebastianVanMarxehhhh znow zaczyna sie "zal dupe sciska" i spory)) Jak bys chcial wiedziec to co chwile sa jakies eventy na silverstone to ze w polsce ch*jem wieje to nie moja wina ja kozystalem z zycia kiedy moglem poprostu zal ci dupe sciska
)
P.S. jak bys umial czytac napisalem ze nie jezdzilem boliden formuly 1 tylko o slabszej pojemnoscijak to dla ciebie za trudne do zrozumienia to napisze ci tak jezdzilem bolidem formuly 4
)
?Gdybyś Ty umiał czytać to zauważyłbyś że nie podkreśliłem o jaki chodzi. Więc trudności z rozumieniem masz Ty chłopczę. Żal dupę ściska? No, chciałbym umieć tak dobrze bajerować, nic ponad to
Uwierz, w Polsce nie wieje ch**ujem, ale Ty wiesz lepiej.
Komentarz
-
Napisałem, że do najbardziej realistycznych nie należy, bo grałem w tą grę i potwierdza moje słowa portal simracinggowy: simbin. Mam podobne odczucia co oni. Nie zawsze precyzyjne kierowanie, słabe AI, brak flag itp itd.
Komentarz
Komentarz