Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Need For Speed: Hot Pursuit

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Need For Speed: Hot Pursuit

Ta gra to jakaś porażka zresztą jak cały NFS w ostatnich latach.... grałem godzinę ale od tego czasu już jej nie odpalałem. Jakoś nie czuć, że jedzie się autem. Można prowadzić jedną ręką gra lepsza od Shifta który tak naprawdę to nie wiem po co wyszedł.... jest kompletnie nie grywalny przez jakiś dziwny model prowadzenia auta.
    A-Spec- 40 lvl
    B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Jak samochód nie podskakuje na wybojach, zawieszenie nie pracuje to ma się wrażenie, że samochód stoi, a całe otoczenie się tylko przesuwa. Ja wytrzymałem 15 minut na PC
      I may be slow but I'm still ahead of you.
      Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Moje zdanie znacie. Ale wyboje, czy praca zawieszenia akurat nie mają nic do rzeczy. Bo tu właśnie chodzi tylko o zabawę, jaka by ona nie była ale założenia są właśnie takie.
        Jest wiele bugów w grze, na dodatek śmiesznych. Podjedź do jakiegoś auta z gry i dosłownie z prędkością 10km/h uderz a auto całe popęka a szyby wystrzelą na orbitę.
        To taki Arcade w którym masz po prostu zapieprzać, ogólnie ok, ale co z tego jak po 30minutach już mi się ziewa. Grę ratują wyścigi z ogromnym ogonem Policji i szybkimi przeciwnikami dzięki którym po 4minutach wartkiej akcji jesteś zmęczony jak po 3kółkach na Nurbie. Nic poza tym, fajny czasoumilacz ale na krótką metę.

Komentarz

Jeśli chodzi o NFS,to szczerze mówiąc w GTA IV jest lepszy model jazdy i zniszczeń Niby jest to "sandbox",a jednak poruszanie się autem wychodzi o wiele lepiej :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez TERMINATOR
            Jeśli chodzi o NFS,to szczerze mówiąc w GTA IV jest lepszy model jazdy i zniszczeń Niby jest to "sandbox",a jednak poruszanie się autem wychodzi o wiele lepiej :mrgreen:
            Owszem... ale tak, jak Dread powiedział, w tym NFS'ie liczy się akcja, rozwała i emocje. Ja się pod tym podpisuję "obiema ręcami" - to moja gra na weekendy, jak wracam z pięciodniowego pobytu poza domem rodzinnym. Ot, HP w sieci to czysta frajda, niewymagająca zbytniego myślenia - prowadzisz emocjami, nastrojem, ma być głośno, ślicznie i epicko. I jako to się nowy NFS sprawuje jak żaden dotychczas ^^ Nie znam innej gry, która daje właśnie taki ładunek emocjonalnej, czystej frajdy z pościgów...

Komentarz

Zamieszczone przez BelegU$
              Owszem... ale tak, jak Dread powiedział, w tym NFS'ie liczy się akcja, rozwała i emocje. Ja się pod tym podpisuję "obiema ręcami" - to moja gra na weekendy, jak wracam z pięciodniowego pobytu poza domem rodzinnym. Ot, HP w sieci to czysta frajda, niewymagająca zbytniego myślenia - prowadzisz emocjami, nastrojem, ma być głośno, ślicznie i epicko. I jako to się nowy NFS sprawuje jak żaden dotychczas ^^ Nie znam innej gry, która daje właśnie taki ładunek emocjonalnej, czystej frajdy z pościgów...
              Masz pełną rację :wink: Do tej gry trzeba podchodzić pod tym właśnie kątem

Komentarz

a ja ja tam mam i nie nazekam najlepszy NFS w jaki gralem do tej pory (a gram od NFS 1) ... To Nie Miala Byc Symulacja Tylko Rozpierucha z Akcja i takie wlasnie jest za co chwala tworcom Burnout-a

Komentarz

Cóż... Need For Speed - cała seria ma lepsze i gorsze części. Wielbię w tej serii jedną rzecz: otwarty świat. Można naprawdę fajnie się pobawić jeżdżąc po pustych ulicach i testując nowo tuningowany wóz. Szkoda tylko, że w najnowszej części nie ma możliwości tuningu... jednak ta pozycja i tak wydaje się ciekawa.
                  Zdjęcia z GT5:
                  https://picasaweb.google.com/1103408...eGranTurismo5#
                  Zapraszam do oglÄ…dania

Komentarz

Historia zaczęła się dość nietypowo, przeglądając numer PSXa natrafiłem na recenzję tego Needa. Przeglądam, czytam wybiórczo co trzecie zdanie naglę dostrzegam fotkę z białym jak śnieg Bentleyem (kto ma ten numer extrema niech znajdzie), coś mną wstrząsnęło, po chwili już zakładałem buty, ładowałem się do samochodu i leciałem do Saturna
                    Powracając do gry, zawiodłem się. Model jazdy jest jak dla mnie tragiczny, poślizgi na każdym zakręcie zakrawają o patologie i syndrom "młodych drifterów", przeciwnicy którzy w pewnych momentach dostają przesadnego kopa. Ale największym minusem jest dla mnie problem z dostrzeżeniem "cywilnego" auta. Gram w Wipeouta, dobijam do platyny w Midnight Club LA SC, więc braku refleksu nie można mi chyba zarzucić. Na początku grałem na kineskopie, teraz już na LCD 40 cali więc z wyświetlanym obrazem też jest wszystko ok. Po prostu, gdy dostrzegam auto, jest za późno na jakąkolwiek reakcję. Niczym ten ślamazarnie toczący się klocek zacznie skręcać, oglądam frustrujący film na którym moje auto ulega totalnej kasacji. Nie skreśliłem jeszcze tego tytułu, od czasu do czasu pogram sobie w niego, ale nie jest to czego oczekiwałem ani nie to w co bym pykał z chęcią

NAPRAWDĘ ŚWIETNE LOKACJE! i super auta to największe plusy jak dla mnie

ps. moja ocena na szybko to 8-

Komentarz

Sądząc po relacjach innych użytkowników forum, to gwóźdź to trumny dla NFS-a. A miało być tak fajnie...

Komentarz

Wystarczy wejść na inne forum (i nie mówię tu o jakieś stronce o NFS) a sytuacja jest odwrotna :wink: . Najlepiej zagrać i ocenić samemu, opinie są skrajnie różne. Mnie jako proste, odstresowywujące Arcade na pada pasuje :wink:
                        http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                        GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                        GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                        GranTurismo 5 99%
                        GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zamieszczone przez Olo699
                          Sądząc po relacjach innych użytkowników forum, to gwóźdź to trumny dla NFS-a. A miało być tak fajnie...
                          Akurat dla samej serii NFS to prawdziwy renesans i powrót do tradycji. Chyba że jako "NFS" rozumie się szajs, jaki zaczął wychodzić od czasów Hot Pursuit 2...

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil 12
                            Wystarczy wejść na inne forum (i nie mówię tu o jakieś stronce o NFS) a sytuacja jest odwrotna :wink: .
                            W sumie to prawda, trochę to bez sensu. Ja nie grałem, więc teoretycznie nie powinienem mieć głosu. No ale... Każdy ma swoje zdanie, no nie?

Komentarz

Racja, powrót do starych korzeni NFS to strzał w dychę. Wciąż pamiętam godziny spędzone przy Need for Speed II oraz Need for Speed III: Hot Pursuit - niewyobrażalne drogie auta i kolacje niczym z przygód Indiany Jonesa Szkoda tylko że już nie produkuję się takich aut jak kiedyś, Ford GT90, Italdesing Nazca czy Ford Indygo

Komentarz

O tak, to było coś. Pamiętam, El Nino.To było auto. Fakt to fikcyjne auto, ale mając go, byłeś boss wsi i tyle.

Komentarz

PracujÄ™...
                                X