Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Need For Speed: Hot Pursuit

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Need For Speed: Hot Pursuit

Żalosne to demo... odgrzewany kotlet Underkałera

Komentarz

Wcale nie. Całkiem mi się podoba, troche burnoutowo. Nie kupię tego, ale funu pewnie by dostarczył.
      http://najalternatywniej.blogspot.com/
      keep calm & carry on
      digart - lastfm
      ---
      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Słabe demko, jak zwykle gra na filmikach wygląda bosko, a w praniu jest nie za ciekawie. Nie miałem okazji sprawdzić drugiego toru z demka, tylko ściganie policją, ogólnie słabe kolizje są, szczególnie jak się uderza przeciwnika pod małym kątem. Burnout był lepszy pod tym względem. Gameplay ogólnie nie poraża, dźwiękowo i graficznie jest dobrze, ale za mało funu jednak. Nie kupię. Chyba już lepiej kupić Split Second.
        I may be slow but I'm still ahead of you.
        Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Czy ci ludzie przestana tworzyc kiedykolwiek ten komercyjny shit? Odswiezyc, dokleic cos, nie napracowac sie, wypuscic kolejna gre i zbic na tym kase. Tak sie kreci rynek wielkich gier Zeby ich kiedys pokrecilo, zeby kiedys ktoras z gier kompletnie sie nie sprzedala, zeby zbankrutowali. Moze wtedy w koncu zrozumieja, ze koniec z shitem i wciskaniem graczom ciemnoty. I nie mowie tu tylko o serii eNeFeSow, ale o calym tym badziewiu, jakie lezy na polkach.

Komentarz

Split Second to w ogole syf.. Demo goscilo u mnie dokladnie 5minut.

Widze, ze Hot Pursuit zbytnio do gustu Wam nie przypadl.. W dniu premiery chyba nie kupie, sciagne 'demo'.. Skoro nie dadza na pc, trzeba sobie radzic samemu
            http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
            GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
            GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
            GranTurismo 5 99%
            GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil 12
              Split Second to w ogole syf.. Demo goscilo u mnie dokladnie 5minut.

Widze, ze Hot Pursuit zbytnio do gustu Wam nie przypadl.. W dniu premiery chyba nie kupie, sciagne 'demo'.. Skoro nie dadza na pc, trzeba sobie radzic samemu
              Odpowiedziałeś sobie doskonale, skoro Split Second to dla ciebie syf, to tego nawet nie pobieraj
              I may be slow but I'm still ahead of you.
              Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Nie chodzi o to, że nie lubię Arcade - po prostu ten tytuł nie przypadł mi do gustu :wink: .
                GranTurismo 5 99%
                GranTurismo 6 100%

Komentarz

Pograłem jeszcze w ten event niepolicyjny w demku.. cóż, gra z klimatem na pewno. Podoba mi się tryb policyjny, oraz to, że można fajnymi autami pojeździć po fajnych drogach. Niemniej jednak widać dużo wpływów Burnoutowych i to wskazuje w którą stronę idzie NFS. Fizyka raczej znana z dywanów, podobnie się jeździło resorakami w dzieciństwie. Na minus też kraksy i zniszczenia - tu też burnoutowo - miliardy salt i obrotów w czasie kraks i brak uszczerbku na samochodzie gdy ocieramy się o bandy i przeciwników.. na plus za to jest grafika. i na online moze być dość ciekawie.
                  Ogólnie to jeden z NFS bardziej godnych zainteresowania, jednakże ja go nie kupię. Wolę poczekać na GT5 i TDU2. Dlatego też myślę, że troche bezpodstawnie zjeżdżacie tak tego NFSa, bo trochę funu jest w stanie dostarczyć jak ktoś lubi arcade.
                  http://najalternatywniej.blogspot.com/
                  keep calm & carry on
                  digart - lastfm
                  ---
                  REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Zamieszczone przez Witek Enzo
                    Wolę poczekać na GT5 i TDU2
                    GT5 idzie swoją drogą. To trzeba kupić Ale widzę że nie tylko ja z utęsknieniem wypatruje premiery Test Drive Unlimited 2. Chociaż z tego co widziałem na youtube grafika i interfejs z gry jest niemalże identyczny jak w jedynce co mnie trochę oburzyło. No cóż...premiera TDU2 w przyszłym roku a HP3 ściągnę zaraz po premierze, ponieważ nie bardzo widzę moje 139zł w ręku sprzedawcy za kolejne, co roczne wydanie shitu od EA.

Komentarz

Shift nie był shitem. :wink:
                      Po ograniu demka na X360 mam dosyć mieszane uczucia, sterowanie średnio mi się podoba (choć to może i kwestia pada klocka do którego za cholerę nie umiem się przyzwyczaić ). Event policją w nocy całkiem niezły choć czułem się jakbym w Burnouta grał . Grafiki nie oceniam, grałem na zwykłym TV, choć wydaje się być ok. Nie wiem czy zdecyduję się na pełną wersję.. Licze na wydanie demka na PC zaraz po premierze tak, jak to było rok temu przy Shifcie.
                      GranTurismo 5 99%
                      GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zamieszczone przez mCq
                        Zamieszczone przez Witek Enzo
                        Wolę poczekać na GT5 i TDU2
                        GT5 idzie swoją drogą. To trzeba kupić Ale widzę że nie tylko ja z utęsknieniem wypatruje premiery Test Drive Unlimited 2.
                        No ja też czekam mocno,... tdu z niesamowitym klimatem i wspólne jazdy po wyspie,.... to nie symulator tylko sposób na spędzanie wolnego czasu z kumplami

Shift nie był shitem. :wink:
                        Tylko takim małym szitem

Po ograniu demka na X360 mam dosyć mieszane uczucia, sterowanie średnio mi się podoba (choć to może i kwestia pada klocka do którego za cholerę nie umiem się przyzwyczaić )
                        Pad uważam za dużo lepszy od PS3 (ale to kwetia gustu) HP2 mi się w demie nie podobało,.. samochody sprawiały uczucie jak by ważyły po 4 tony i te bezsensowne poślizgi co zakręt.

Komentarz

Zainstalowałem dziś Gorącego sutka.

Yeee pierwsze wrażenia mierne, sterowanie jak szpachelką do gładzi. Grafika i oprawa niemal identyczna jak w Undercoverze.
                          Jeszcze pogram i popatrzę ale już teraz zalatuje stęchlizną.

Komentarz

Bo ta gra jeszcze nie wyszła a już śmierdziało na kilometr.

Komentarz

Heh, wersja PCtowa nie ma nawet wygładzania krawędzi.. Port z konsoli? W dodatu chamski
                              No nic, jednym się podoba a jednym nie. Póki co nie zaryzykuje z racji braku funduszy, ale cholera wie czy nie podkusi mnie w późniejszym czasie.
                              GranTurismo 5 99%
                              GranTurismo 6 100%

Komentarz

Nie żebym piracił, ale szukając GT3 na emulator na torrentach widziałem już nowego nfs'a w kilku językach. Nawet sporo seedów było. Jakby kogoś interesowało to tam tego... wiecie co można zrobić

Komentarz

PracujÄ™...
                                X