Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Need For Speed: Hot Pursuit

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Need For Speed: Hot Pursuit

Zamieszczone przez mCq
    Osobiście odradzam kupowanie nowego nfs'a za to zachęcam Cię do spotkania się z tą jakże miłą dziewczyną, którą spotkałeś.
    Do Bielska dla samej tylko dziewczyny niezbyt mi się chce jechać... zwłaszcza, że raczej to niezobowiązujące spotkania ^^

Zamieszczone przez mCq
    Grę sobie ściągniesz z torrentów,
    Nie ściągnę, bo chyba cała frajda z tego NFS'a leży w jego "onlajnowości"

Zamieszczone przez mCq
    a za 139zł kup dziewczynie coś ładnego albo zaproś ją na dodatkowe ciacho czy tam co tam
    Ostatnim razem tak było, i nic z tego dobrego w jej przypadku nie wyszło ^^
    Ot, rada dla wszystkich facetów: jak fundujesz wszystko, od kina po kawiarnię, to kobieta dochodzi do wniosku, że próbujesz ją "kupić" - i jest fail.

Komentarz

Od kiedy to miał być symulator? Bo z tych wad co podajecie, to NFS:HP2 też podpada, więc jest powrót do korzeni. Wkurza mnie tylko nazwa... to powinno być HP3
      1+1=10

Komentarz

Zamieszczone przez ignac8
        Od kiedy to miał być symulator? Bo z tych wad co podajecie, to NFS:HP2 też podpada, więc jest powrót do korzeni. Wkurza mnie tylko nazwa... to powinno być HP3
        Nie nowy Hot Pursuit miał być symulatorem a Shift. HP2 było klasykiem już po premierze ze względu na swoją 'standardowość'. Nie ma w nim jakiś niesamowitych kolizji, walniętego nitro, (standardowe samochody w nowym HP mają nitro płacz i zgrzytanie zębów..) czy jakiś nienormalnych prędkości i wchodzeniu (jak już było wymieniane) z nimi w zakręty, wychodząc bez żadnego szwanku, bez obicia się w bandę czy w inne drzewo.

Komentarz

Wkurza mnie to, ze tworcy przestali tworzyc to, co gracze tak naprawde chca. Oczywiscie, zarzekaja sie, ze ich najnowsze dziecko powstaje w oparciu o tryliony komentarzy graczy, ze kolejna czesc bedzie lepsza od wszystkich poprzednich razem wzietych, mamia nas epickimi trailerami, pseudo gameplayami, ktore w 99% przypadkow nie opieraja sie na prawdziwym kodzie gry, a sa sztuczne i podrasowane do granic mozliwosci na potrzeby marketingu. Na koniec gracz kupuje gre, odpala ja i jedyne, co widzi epickiego, to FAIL...

a ludzie z EA ciesza sie, ze gra bije kolejne rekordy sprzedazy. Potem jeszcze maja czelnosc i tupet, by narzekac na piractwo

Zrobcie gre, ktora nie bedzie wymiotem kozla, to ludzie nie beda tak piracic. Wydajac na gre 200zl mam nadzieje, ze place za jakosc i czyjas prace, a nie opierdalanie sie, chodzenie po najnizszej linii oporu, kopiowanie poprzednich czesci i doklejanie nowego tytulu na "stara" gre.

Ale co ich to obchodzi? Oni na tym zarabiaja i beda zarabiac, bo casualostwo sie szerzy. Gra MA sie sprzedac.

Komentarz

thooorn - po co mają zmieniać model jazdy, grafikę, tryby, iść w stronę porządnej gry, gdy i tak ludzie to kupią? NFS to tytuł komercyjny, coś jak Lady Gaga.. jakąkolwiek piosenke stworzy i tak stanie się hitem, a NFS i tak pobije kolejne rekordy sprzedaży - poprzez świetną reklamę, wielkie zapowiedzi, no i jest na pewno grupa osób której się te gry po prostu podobają. EA co chwilę wypuszcza nowy tytuł, nad którym pracują max. rok, który opiera się bardzo mocno na poprzednich częściach, a cena nadal jest ta sama, a sprzedaż pewnie tylko im wzrasta.. no cóż, takie mamy realia - możemy tylko mieć nadzieję, że kiedyś jeszcze NFS wróci do formy, albo po prostu odpalić GT5. :mrgreen:
            http://najalternatywniej.blogspot.com/
            keep calm & carry on
            digart - lastfm
            ---
            REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Tylko, że taki NFS starcza nam na góra miesiąc gry, a Gran Turismo będzie trwać z nami, aż do kolejnej części. Dlatego mam do serii GT pełen respekt. A NFS to już nie to samo, on skończył się już dawno temu.
              I may be slow but I'm still ahead of you.
              Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Zamieszczone przez Sasek
                Tylko, że taki NFS starcza nam na góra miesiąc gry.
                Nie wywołuj wilka z lasu! Bo nagram i Ci pokaże jak przechodzę w jeden dzień Carbona

Komentarz

Nie chodzi mi o czas jaki potrzeba, aby ukończyć grę. Chodzi mi o to ile w niej jeszcze czasu spędzisz. Singiel to nie wszystko, gry kupuje się głównie dla trybu multi.

Komentarz

I kupisz specjalnie kolejną, komercyjną wersję Nfs'a, która z reguły będzie przereklamowana tylko po to żeby wydać 139zł albo pograć sobie z neokidami w internecie?
                    To już kolego proponuje Ci kupić Test Drive Unlimited i czekać na TDU2. Tam przynajmniej nie masz corocznego shitu, a za to masz fajne arcade z śliczną grafiką.

Komentarz

Zamieszczone przez mCq
                      I kupisz specjalnie kolejną, komercyjną wersję Nfs'a, która z reguły będzie przereklamowana tylko po to żeby wydać 139zł albo pograć sobie z neokidami w internecie?
                      To już kolego proponuje Ci kupić Test Drive Unlimited i czekać na TDU2. Tam przynajmniej nie masz corocznego shitu, a za to masz fajne arcade z śliczną grafiką.
                      Przecież pisałem, że tego badziewia nie kupię... Chodziło mi o to, że w obecnych czasach gra bez multiplayer'a jest raczej mniej rozchwytywana niż ta z . Przemyśl puentę.

Komentarz

Zamieszczone przez mCq
                        Nie wywołuj wilka z lasu! Bo nagram i Ci pokaże jak przechodzę w jeden dzień Carbona
                        Rozumiem, że jesteś w stanie spędzić przy jednej grze ~10godzin w ciągu dnia? Bo mniej więcej tyle trzeba czasu, aby ukończyć Carbona :wink: .

Opinie o Hot Pursuit na kilku forach są skrajnie podzielone (od najlepszego NFSa po totalny syf), więc sam postanowiłem zakupić.. Nikt w końcu za mnie decydował nie będzie. Właśnie instaluję
                        http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                        GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                        GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                        GranTurismo 5 99%
                        GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil 12
                          Zamieszczone przez mCq
                          Rozumiem, że jesteś w stanie spędzić przy jednej grze ~10godzin w ciągu dnia? Bo mniej więcej tyle trzeba czasu, aby ukończyć Carbona :wink: .

Opinie o Hot Pursuit na kilku forach są skrajnie podzielone (od najlepszego NFSa po totalny syf), więc sam postanowiłem zakupić.. Nikt w końcu za mnie decydował nie będzie. Właśnie instaluję
                          Powiedz potem, jak wrażenia (i na jakich ustawieniach grafiki/na jakim sprzęcie Ci chodzi) i czy warto kupować... sam się waham

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil 12
                            Rozumiem, że jesteś w stanie spędzić przy jednej grze ~10godzin w ciągu dnia? Bo mniej więcej tyle trzeba czasu, aby ukończyć Carbona.
                            10 godzin w Carbona? W jakim Ty świecie żyjesz? Tą grę da rade przejść w 3h... 10 godzin to poświęcam na Gothica, a nie na takie shity żeby sobie psuć dzień.

Komentarz

W normalnym, sam kończyłem (już konkretnie nie miałem w co grać, generalnie gra słaba choć nie tak tragicznie jak w przypadku Undercovera). Chętnie bym zobaczył te Twoje 3h.

Co do Hot Pursuit.. Zaraz zostanę zjedzony, ale co mi tam. Gra jest dokładnie tym, czym miała być. Bezstresowe ściganie się egzotykami po malowniczych trasach, szybko, arcadowo i miodnie . Grafika prezentuje się całkiem nieźle (brak AA w ruchu nie razi tak bardzo). Gra to Arcade, tak jak i stare odsłony.. Generalnie miła odskocznia od również IMO dobrego Shifta. Model jazdy jednak nie każdemu może przypaść do gustu (drifty). Generalnie ja polecam. Co do cen.. W Empiku 150zł i Komputroniku 130 . Ja kupiłem w Tesco za 97

Jak mi chodzi? GTX470, i5-750 @ 3.8ghz - 1920x1200, max detale, żadnych, nawet najmniejszych chrupnięć więc podejrzewam, że na 8800GTS również dobrze będzie to chodzić
                              http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                              GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                              GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                              GranTurismo 5 99%
                              GranTurismo 6 100%

Komentarz

Kamil- Twoje zdanie. Jak tam lubisz

Ale wypadki są lipme. Drift dla upośledzonych. Fizyka-Arcade to za bardzo się nie czepiam oprócz tego że nie mogę przywyknąć do dziwnego zachowania aut. Trasy... W sumie to ze 3razy pojechałem na free run. Długie proste na obrzeżach miasta,las,zakręt,autostrada,zakręt,tunel,zakręt, most, autostrada...
                                Znurzyło mnie po 15minutach. Wyścigi podobne do poprzednich części, trasa a na końcu flary i efekciarski wjazd w ekran. A do tego dużo nitro... Ba wpadły jakieś nowe zabawki typu kolczatki, impuls elektromagnetyczny. Ale nie wiem, nie używam nie rozumiem. Masz mapę jak zawsze a na niej eventy raz jesteś bad guy i się ścigasz etc. A raz robisz za pałkę i Ty pilnujesz prawa. Do tego jako pierwszy zdobywasz pkt poszukiwania a jako drugi możesz awansować. Brzmi znajomo? Grafa na niezłym poziomie, na moje oko Undercoverem zalatuje.

Na trasach shortcuty, do zdobycia kamienie milowe. To też było. W grze brak opcji tuningu (albo się nie dopatrzyłem). Dobra strona to muzyka, w Nfs zawsze była dobra nutka.

Nie wiem co by tu więcej. Ogólnie to nie mój typ, nie bawi mnie to. Choć nie powiem gra się całkiem przyjemnie...do momentu aż znudzi a to szybkie zjawisko.

Jak ktoś chce to proszę bardzo ale osobiście więcej niż 10zł bym za to nie dał. Mówie bez złośliwości.

Nie widzę w tym tytule świeżości, wręcz przeciwnie ma ogromne naleciałości poprzednich części.

PodsumowujÄ…c to to co zawsze.
                                Ale jest jedna rzecz która doprowadza mnie do szału, te przebajerzenie:
                                -zaczynasz wyścig, ofkors wstawka, omijasz ją to obowiązkowo przed startem auta pałą gumę na rozgrzewkę.
                                -filmiki których nie możesz przerwać
                                -wygrasz auto to oglÄ…dasz, animacje,przebitki i inne bajery z napisem nowe auto i szybkie sety zdobyczy.

Mogę jeszcze wymieniać ale wniosek jest jeden, to było fajne. Ale jak miałem 13lat.

Komentarz

PracujÄ™...
                                X