Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Need For Speed: Hot Pursuit

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Need For Speed: Hot Pursuit

Beleg- ostatnio nadmiernie używasz tego linka, zmień kasetę.
    Potrafię uargumentować. Ale nic nie zmieni tego na gt5 kręcisz nosem a ślina Ci leci na widok kolejnej części tasiemca. Nfs jest jak "moda na sukces" wszystko ze wszystkimi a Brooke i tak się z kimś puści. I jeśli z tych tysięcy odcinków opuścisz choćby dużą część to i tak nic nie tracisz. Nie mów man o świeżości nfs bo mam tą grę. Takie bajki to wciskaj kolegom po drugiej stronie autologu. Już po pierwszym wyścigu cofnęła mi się wczorajsza kola a przed oczami stanął choćby undercover.

Twoje argumenty mnie bawią jak to że ja jestem lamerem a Ty pro bo wchodząc w drift kopiesz chamulec i potem wstawiasz genitalia w zakręt.

Nie mi oceniać kto jest jakim pisarzykiem. Nie powiedziałem słowa o twoim warsztacie pisarskim. Rozumiem autokrytykę ale to już chyba zachwianie odczuwania własnej wartości.

Komentarz

No i piękna grafika, modele? Nie ten kanał ziom.
      Zobacz jak wygląda pierwsza lepsza kraksa.
      Jeśli to Ci się podoba to zapraszam do Vision Express super optyk.

Komentarz

Może na wstępie dodam tylko

"Oh, so you bought NFS instead of GT? Don't feel bad about it. Nobody's perfect."

a co do argumentacji i konstruktywnej wypowiedzi:

Generalnie z argumentów wysuniętych przez Ciebie nie widzę ani jednego przekonującego o tym że NFS:HP jest czymś co dostarcza nowych wrażeń fanom serii.

"- Powrót możliwości stanięcia po stronie stróżów prawa" - no to faktycznie zaszaleli. Idąc ich tokiem rozumowania można się teraz spodziewać kolejnego NFS'a z tą opcją... potem przerwa na jakieś 4-5 premier i znowu dadzą tą opcje i znowu będziemy cieszyć się cudownym powietrzem jakie dostarczy nam system ścigania bandziorów. Generalnie zasada z odzieżówki tutaj się sprawdza ... jak coś się nie sprzeda to przechomikuje się to jakiś czas a potem ogłosi jako nowość ,coś co każdy by chciał. Wybacz... jak dla mnie - FAIL

"- Ogromny, otwarty świat" - w dzisiejszych czasach i przy tym stopniu zaawansowania konsol czy też PC'tów zrobienie ograniczonego świata w arcadowej grze jest jak strzał do własnej bramki. Mineły czasy kiedy to uderzało się w niewidzialne ściany lub też na drodze stała barierka obok której w sumie można przejechać, wyznaczały koniec map. Teraz oczywiście też są ograniczone ,ale gracz dostaje więcej swobody. Zresztą już praktycznie w każdej grze. Przykład: nowy Assassin2. "Nieograniczony świat" tak naprawde zlepek 5 większych map. No ale "widz się bawi"

"- Efektowność i radość z jazdy, swoista arcadowość w pozytywnym tego słowa znaczeniu" - no efektowne to może i jest. Porównajmy do np. Burnout'a ...hmm... och!... to prawie to samo! no cóż za niespodzianka w arcadówce. Pewnie że radość sprawia rozpędzenie Zondy do setek km/h na autostradzie... ale na ile? 1km ? a potem ? Przyzwyczajasz się do tego że świat Ci się rozmywa przy 200km/h ,chociaż w rzeczywistości i przy 250 Ci sie nie rozmyje.

"- Bardzo efektowna grafika, świetnie oddająca klimat Seacrest" - chyba nie muszę komentować. To nie 16bitowe maszynki żeby cieszyć się czymś co powinno się dostać za tą kase.

"- Dynamizm pościgów, ich nieszablonowość i unikatowość każdego nowego wyzwania" - pierwsza część o pościgach podciągam pod "radość z jazdy" tylko że trzeba pogonić bandyte ...no fakt... innowacja. Unikatowość? Unikatowe by było jakby Ci dali opcje wysiadania z samochodu i np. uratowanie kotka na autostradzie przed będzącym 400km/h golfem. Wtedy się zgodze... gra jest nieszablonowa, unikatowa i zaskakuje!

"- ogrom pięknie wykonanych modeli samochodów" - chyba znowu mam DejaVu. Czym to się różni od "Bardzo efektowna grafika"?

To chyba tyle co do komentowania świeżości tego powiewu. Bardziej mi ta gra przypomina morską bryze która chciała przekształcić się w sztorm ale niestety przemineła uderzając w parawan "rzeczywistości". Pozatym nierozumiem porównywania odsłon ProStreet z Carbonem. Zrobili gre gdzie chcieli sprawdzić jak by wyglądał NFS na torach no i coś tam zrobili, fakt nie udolnie bo NFS kojarzy się z wciskaniem nitro i mijaniu na mm. samochodów w mieście. Ale chyba komuś się podobało skoro zapowiadają teraz Shift 2 ... i tu też wracam do argumentu o tym powrocie pościgów ... no to teraz sobie pościgasz samochodem serwisowym bolidy na torze. WOOHOO! ależ będzie innowacja. Te powiewy świeżości z każdego NFS'a który się pojawia chyba mnie wkońcu zdmuchną z krzesła kiedyś...

a co do linku

http://www.youtube.com/watch?v=XZxzJGgox_E

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
          Beleg- ostatnio nadmiernie używasz tego linka, zmień kasetę.
          Bez komentarza, chłopczyna sam się prosił. Trochę szacunku dla starych userów się należy, a nawet jeśli nie, to wszystkie wady posta naszego młodego kolegi wypunktowałem.

Potrafię uargumentować. Ale nic nie zmieni tego na gt5 kręcisz nosem a ślina Ci leci na widok kolejnej części tasiemca. Nfs jest jak "moda na sukces" wszystko ze wszystkimi a Brooke i tak się z kimś puści. I jeśli z tych tysięcy odcinków opuścisz choćby dużą część to i tak nic nie tracisz.
          To Twoje zdanie. Moje jest ździebeczka inne, ale jak to powiedział Mistrz Sapkowski:
          "Poglądy są jak dupa. Każdy ma jakieś, ale po co od razu pokazywać?"

Nie mów man o świeżości nfs bo mam tą grę. Takie bajki to wciskaj kolegom po drugiej stronie autologu. Już po pierwszym wyścigu cofnęła mi się wczorajsza kola a przed oczami stanął choćby undercover.
          Nadal nie usłyszałem choćby jednego argumentu na potwierdzenie Twojego osądu. Wciąż tylko lejesz jad nienawiści, objeżdżasz nowego NFS'a bo "tak należy". Bo "w NFS'y grywa gówniarnia, Prawdziwi Gracze tną w GT5".
          Nie uważam się za gówniarza, swoje w samochodówki grałem, w przeciwieństwie do większości z Was potrafię zachować dystans, i nie być fanboyem Kazia i jego "Graaaan Toooorizzzmo Fajf, Łi Low Kars!". Powtarzam po raz kolejny - nie usłyszałem ani jednego Twojego argumentu potwierdzającego beznadzieję HP3.

Twoje argumenty mnie bawią jak to że ja jestem lamerem a Ty pro bo wchodząc w drift kopiesz chamulec i potem wstawiasz genitalia w zakręt.
          Nie było moim zamiarem wprowadzenie Cię w przeświadczenie, że jesteś lamerem. Wypunktowałem tylko fakt, że ręcznego w tej grze nie używam do wymienionej wyżej czynności, co więcej - moje genitalia wolę wsadzać w nieco inne, choć również zazwyczaj ciasne miejsca, zdecydowanie jednak bardziej do tej czynności zaprojektowane...

Nie mi oceniać kto jest jakim pisarzykiem. Nie powiedziałem słowa o twoim warsztacie pisarskim. Rozumiem autokrytykę ale to już chyba zachwianie odczuwania własnej wartości.
          Cóż, dla mnie długość, kwiecistość i jasność wypowiedzi, rozległa argumentacja i przykłady świadczą o dorosłości i wiedzy nadawcy. Jeżeli Ciebie moje, jak rzekłeś:
          mini opowiadanie naszpikowane porównaniami i faktami z życia
          mierzwi, to cóż... ciężko nam się będzie skomunikować.

No i piękna grafika, modele? Nie ten kanał ziom.
          Zobacz jak wygląda pierwsza lepsza kraksa.
          Jeśli to Ci się podoba to zapraszam do Vision Express super optyk.
          Grafika odpowiada moim oczekiwaniom, i na pewno nie jest gorsza od GT5. Powiedziałbym nawet więcej, ale nie będę urażał Twoich uczuć. To samo tyczy się modeli...
          Kraksy... cóż, tutaj już muszę to powiedzieć.
          Kraksy są na niskim poziomie.
          Ba, na tym samym poziomie, na którym stoją kraksy w Gran Turismo 5...
          ... w niszczących się Premiumach.

Co do okularów - dziękuję, mam swoje. Swoją drogą, fakt, że muszę je nosić, to zasługa "geniuszy optyki" z Vision Express, którzy za młodu źle dobrali mi szkła do (o ironio) siedzenia przed komputerem...

Komentarz

Zamieszczone przez AroVW
            Może na wstępie dodam tylko

"Oh, so you bought NFS instead of GT? Don't feel bad about it. Nobody's perfect."
            Mówiłem już chyba, że nie żałuję zakupu - i nie będę go żałował?

a co do argumentacji i konstruktywnej wypowiedzi:

Zamieszczone przez AroVW
            Generalnie z argumentów wysuniętych przez Ciebie nie widzę ani jednego przekonującego o tym że NFS:HP jest czymś co dostarcza nowych wrażeń fanom serii.
            Twoja strata, jeśli o to Ci chodzi...

Zamieszczone przez AroVW
            "- Powrót możliwości stanięcia po stronie stróżów prawa" - no to faktycznie zaszaleli. Idąc ich tokiem rozumowania można się teraz spodziewać kolejnego NFS'a z tą opcją... potem przerwa na jakieś 4-5 premier i znowu dadzą tą opcje i znowu będziemy cieszyć się cudownym powietrzem jakie dostarczy nam system ścigania bandziorów. Generalnie zasada z odzieżówki tutaj się sprawdza ... jak coś się nie sprzeda to przechomikuje się to jakiś czas a potem ogłosi jako nowość ,coś co każdy by chciał. Wybacz... jak dla mnie - FAIL
            Powiedziałeś coś niezgodnego z moim poglądem? Moje stwierdzenie brzmiało, uwaga:
            Zamieszczone przez BelegU$
            Powrót możliwości stanięcia po stronie stróżów prawa
            Ciekawe, jak to się dzieje, że coś, co podoba się odbiorcy, powraca w następnych wydaniach/częściach/modach/stylach, nieprawdaż? Ba - ciekawe, że nie było tego przez ostatnie... siedem części. Szmat czasu, choć dla Ciebie może to kalka... ale wtedy Gran Turismo 5 to kalka do potęgi n-tej.

Zamieszczone przez AroVW
            "- Ogromny, otwarty świat" - w dzisiejszych czasach i przy tym stopniu zaawansowania konsol czy też PC'tów zrobienie ograniczonego świata w arcadowej grze jest jak strzał do własnej bramki. Mineły czasy kiedy to uderzało się w niewidzialne ściany lub też na drodze stała barierka obok której w sumie można przejechać, wyznaczały koniec map. Teraz oczywiście też są ograniczone ,ale gracz dostaje więcej swobody. Zresztą już praktycznie w każdej grze. Przykład: nowy Assassin2. "Nieograniczony świat" tak naprawde zlepek 5 większych map. No ale "widz się bawi"
            Split/Second, Blur, wszelkie Colin'y, PGR'y... otwarty świat, Panie!
            A nie... jednak nie.
            Coś mi się wydaje, Panie AroVW (swoją drogą, zdecyduj się - terenówka ARO czy Golf spod remizy?), że "otwarty świat" w arcadowych samochodówkach pojawił się dotychczas w dwóch. TDU (świetne) i Burnout: Paradise (świetne, a na dodatek tych samych twórców...). Więc, jak sam rzekłeś...:
            Zamieszczone przez AroVW
            FAIL

Zamieszczone przez AroVW
            "- Efektowność i radość z jazdy, swoista arcadowość w pozytywnym tego słowa znaczeniu" - no efektowne to może i jest. Porównajmy do np. Burnout'a ...hmm... och!... to prawie to samo! no cóż za niespodzianka w arcadówce. Pewnie że radość sprawia rozpędzenie Zondy do setek km/h na autostradzie... ale na ile? 1km ? a potem ? Przyzwyczajasz się do tego że świat Ci się rozmywa przy 200km/h ,chociaż w rzeczywistości i przy 250 Ci sie nie rozmyje.
            A gdzie ja coś tu mówiłem o rozmyciu czy zapier...dzielaniu 250km/h Zondą? Ja tu mówiłem o ściganiu moją policyjną Imprezą wiejącego w ruchu ulicznym Lancera. O polowaniu w cztery radiowozy na uciekających ścigantów, współpracując z Finem, Ruskiem, Niemcem i Włochem. O driftowaniu po Serpentynach, unikając dwóch mknących tuż za mną policyjnych Porsche, czy też wymanewrowywaniu wrogiego, policyjnego Maseratti poprzez nagłe wduszenie hamulca, i trafienie go w bok, wysyłając w przepaść. To rozumiem pod pojęciem "efektowność i radość z jazdy". To dla mnie "arcadowość w pozytywnym tego słowa znaczeniu"...

Zamieszczone przez AroVW
            "- Bardzo efektowna grafika, świetnie oddająca klimat Seacrest" - chyba nie muszę komentować. To nie 16bitowe maszynki żeby cieszyć się czymś co powinno się dostać za tą kase.
            Wy w GT5 też nie dostaliście tego za kasę o prawie stówę wyższą...
            I nie mów mi tu o Premiumach, kilku trasach w Full HD i maksymalnie wykręconym na ujęciach Photo Mode. Na całość patrzę, a całość jajec nie urywa...

Zamieszczone przez AroVW
            "- Dynamizm pościgów, ich nieszablonowość i unikatowość każdego nowego wyzwania" - pierwsza część o pościgach podciągam pod "radość z jazdy" tylko że trzeba pogonić bandyte ...no fakt... innowacja. Unikatowość? Unikatowe by było jakby Ci dali opcje wysiadania z samochodu i np. uratowanie kotka na autostradzie przed będzącym 400km/h golfem. Wtedy się zgodze... gra jest nieszablonowa, unikatowa i zaskakuje!
            Pokaż mi drugą grę pozwalającą urządzić pościgi policyjne jako ścigant i stróż porządku, stojącą obecnie na półkach.

Szukaj...

... szukaj wytrwale.

Mam, więc Ci pomogę. W Forzie 3 można się pobawić w "Kotka i Myszkę"! Twórcy dali online taki tryb, grałem, miałem nawet radiowóz pod to pomalowany!
            Ale to nie to samo.

Zamieszczone przez AroVW
            "- ogrom pięknie wykonanych modeli samochodów" - chyba znowu mam DejaVu. Czym to się różni od "Bardzo efektowna grafika"?
            Tym, że na przykład tutaj:
            http://www.youtube.com/watch?v=M0HqUZyvY1s
            Widzimy przykład niezłej grafiki, skonfrontowanej z niezbyt pięknie wykonanymi modelami samochodów...
            ... o... a tak swoją drogą, to chyba GT5 i jego Standardy... świat jest mały.

Zamieszczone przez AroVW
            Pozatym nierozumiem porównywania odsłon ProStreet z Carbonem. Zrobili gre gdzie chcieli sprawdzić jak by wyglądał NFS na torach no i coś tam zrobili, fakt nie udolnie bo NFS kojarzy się z wciskaniem nitro i mijaniu na mm. samochodów w mieście.
            Diagnoza: pacjent cierpi na schizofrenię.
            Panie Aro, z jednej strony krytykujesz brak innowacji w nowym HP3, a z drugiej wyśmiewasz próbę zmiany stylu i targetu gry, która odbyła się w Pro Street'cie.
            Poza tym... jeżeli Tobie NFS kojarzy się tylko i wyłącznie z "wciskaniem nitro" i "mijaniem się na mm" to wracaj do ławki, siadaj, dwója. Nie wiem, ile masz lat, wolę nie wiedzieć. Ja młody smark w sumie jestem, ale dla mnie przed Undergroundem istniały też jakieś NFS'y... i to ZAJE**STE NFS'y, takie jak III, IV czy cudowna V, perła w koronie starych Need For Speed'ów.

http://www.youtube.com/watch?v=nnLYaSfo ... re=related

Pozdrawiam, BelegU$

Komentarz

To Twoje zdanie. Moje jest ździebeczka inne, ale jak to powiedział Mistrz Sapkowski:
              "Poglądy są jak dupa. Każdy ma jakieś, ale po co od razu pokazywać?"
              Podobnie jak prawdy są trzy:
              -cała prawda
              -gówna prawda
              i też prawda. A punkt siedzenia się od lokalizacji zmienia.

fanboyem Kazia i jego "Graaaan Toooorizzzmo Fajf, Łi Low Kars!".
              A teraz z płaczem pójdę kupić Forzę i Xa :wink:
              Powtarzam po raz kolejny - nie usłyszałem ani jednego Twojego argumentu potwierdzającego beznadzieję HP3.
              Zainstaluj sobie "ivonę" całkiem niezły lektor, dobrze przeczyta Ci nasze poprzednie posty. Wtedy usłyszysz.

Wypunktowałem tylko fakt, że ręcznego w tej grze nie używam do wymienionej wyżej czynności
              mam rozumieć że to już taki wyższy stopień wtajemniczenia? Spoko to będzie nasz mała tajemnica. :wink:

moje genitalia wolę wsadzać w nieco inne, choć również zazwyczaj ciasne miejsca, zdecydowanie jednak bardziej do tej czynności zaprojektowane...
              No to co?

Imadełko?
              Cóż, dla mnie długość, kwiecistość i jasność wypowiedzi, rozległa argumentacja i przykłady świadczą o dorosłości i wiedzy nadawcy.
              Super ale po co mi do wiadomości to z kim mieszkasz kim są Twoi rodzice. To temat o grze a nie "zerwane więzi". Mów na temat chłopie bo te esy floresy rozmywają Ci myśli.
              Jeśli chcesz każdą wypowiedź będę zaczynał zwrotem "tak jak u Mickiewicza..." ale po co mi to, przynajmniej nie udaje polonisty.

Kraksy są na niskim poziomie.
              Ba, na tym samym poziomie, na którym stoją kraksy w Gran Turismo 5...
              ... w niszczących się Premiumach.
              Błąd rzeczowy. Zapomniałeś o tym że NFS już w zamyśle miał być widowiskowy a kraksy mają zapierać dech. W GT to tylko dodatek, bo priorytety są inne.

Co do okularów - dziękuję, mam swoje. Swoją drogą, fakt, że muszę je nosić, to zasługa "geniuszy optyki" z Vision Express, którzy za młodu źle dobrali mi szkła do (o ironio) siedzenia przed komputerem...
              Bingo. I już wiemy czemu ta gra Ci się podoba.

Komentarz

Ciekawe, jak to się dzieje, że coś, co podoba się odbiorcy, powraca w następnych wydaniach/częściach/modach/stylach, nieprawdaż? Ba - ciekawe, że nie było tego przez ostatnie...
                15edytcja tańca z gwiazdami też się ludziom podoba.

Komentarz

Podobnie jak prawdy są trzy:
                  -cała prawda
                  -gówna prawda
                  i też prawda. A punkt siedzenia się od lokalizacji zmienia.
                  N/C.

A teraz z płaczem pójdę kupić Forzę i Xa :wink:
                  Rozczaruję Cię. Nie kupuję żadnej konsoli, z powodu już w tym temacie przytoczonego.
                  Jeżeli dla Ciebie krytyka tego, w czym Polyphony dało dupy jest oznaką bycia fanboyem Forzy i Turn10, to współczuję.
                  I również polecam okulary, niekoniecznie z Vision Express.

Zainstaluj sobie "ivonę" całkiem niezły lektor, dobrze przeczyta Ci nasze poprzednie posty. Wtedy usłyszysz.
                  Mam Ivonę. Jak znudzi mi się mruczenie pod nosem "ku**a, co za kolejny kretyński argument i stwierdzenie jakiegoś idioty na forum" to wstukuję sobie to w Ivonę, a sam zajmuję się odpisywaniem na Twój post...

mam rozumieć że to już taki wyższy stopień wtajemniczenia? Spoko to będzie nasz mała tajemnica. :wink:
                  N/C. Prywatne wycieczki urządzaj sobie w innym temacie, i do bardziej skretyniałych użytkowników.

Super ale po co mi do wiadomości to z kim mieszkasz kim są Twoi rodzice. To temat o grze a nie "zerwane więzi". Mów na temat chłopie bo te esy floresy rozmywają Ci myśli.
                  Dla mnie Forum Dyskusyjne to okazja do, co ciekawe, Dyskusji niczym na prawdziwym, istniejącym w rzeczywistości Forum. Otoczka emocjonalna, a także środowisko zewnętrzne ma spory wpływ na to, co czujemy i myślimy.
                  Ale czego ja wymagam od ludzi, zrozumienia, że Wasz Waszość nie zawsze jest Najwaszejsza i Najwłaściwsza? Że nie ma czegoś takiego, jak czysto obiektywny osąd?
                  Z kim mi przyszło pracować...

Jeśli chcesz każdą wypowiedź będę zaczynał zwrotem "tak jak u Mickiewicza..." ale po co mi to, przynajmniej nie udaje polonisty.
                  Warto było by rozróżniać "udawanie polonisty" od dbania o piękno polskiej mowy. Ale ponownie - czego ja wymagam od ludzi...

Błąd rzeczowy. Zapomniałeś o tym że NFS już w zamyśle miał być widowiskowy a kraksy mają zapierać dech. W GT to tylko dodatek, bo priorytety są inne.
                  No i tam, gdzie mają być, na blokadach i w starciach kraksy są efektowne i widowiskowe, choć może nie aż tak porywające, jak w Burnoucie.
                  Natomiast w GT5 są po prostu zrobione "na odwal się"...

Bingo. I już wiemy czemu ta gra Ci się podoba.
                  I rozmawiaj tu, człowieku, z ludziem...

Więcej nie będę odpowiadał na flame i prywatne zaczepki z wycieczkami. Mogłem się zniżyć do tego poziomu, ale do takiego słownego szamba to nawet ja nie wejdę...

Komentarz

Ciekawe, jak to się dzieje, że coś, co podoba się odbiorcy, powraca w następnych wydaniach/częściach/modach/stylach, nieprawdaż? Ba - ciekawe, że nie było tego przez ostatnie...
                    15edytcja tańca z gwiazdami też się ludziom podoba.
                    Tym ludziom nie jest potrzebny Twój osąd, bo, uwaga...

.... to im się podoba, i to chcą oglądać. Nie zmienisz tego, wciskając im na siłę operę i Formułę 1...

Komentarz

W HP3 nie grałem ale czytając Belega odnoszę wrażenie że gra jest warta uwagi. HP tak jak napisał koleżka z pokemonem w avku miała z zasady bawić i cieszyć oczy akcjami rodem z filmów czysta niezobowiązująca rozrywka czyli to co dawał nam stary NFS RC czy HP1. Przynajcie się szczerze nie macie czasem ochoty odpalić czegoś dla rozluźnienia zwieraczy po tych wszystkich symulacjach? Ja jak najbardziej dlatego grę przetestuje i kupie orginał dla multi jeśli spełni moje oczekiwania.

Komentarz

I również polecam okulary, niekoniecznie z Vision Express.
                        Oj wyczuwam nutkę... ironii. Lubie te słowo tak pięknie brzmi :wink:
                        Mam Ivonę. Jak znudzi mi się mruczenie pod nosem "ku**a, co za kolejny kretyński argument i stwierdzenie jakiegoś idioty na forum" to wstukuję sobie to w Ivonę, a sam zajmuję się odpisywaniem na Twój post...
                        Uuuu Beleg gone bad
                        N/C. Prywatne wycieczki urządzaj sobie w innym temacie, i do bardziej skretyniałych użytkowników.
                        Nie było w tym prywatnej wycieczki. Z nas dwóch to Ty chwalisz się w jakie to ciasne miejsca wkładasz pitola Ja tylko zgadywałem.
                        Dla mnie Forum Dyskusyjne to okazja do, co ciekawe, Dyskusji niczym na prawdziwym, istniejącym w rzeczywistości Forum. Otoczka emocjonalna, a także wpływ środowisko zewnętrzne mają spory wpływ na to, co czujemy i myślimy.
                        Ja to wszystko rozumiem ale po co mieszać wątki rodzinne w dyskusje o grze?
                        Warto było by rozróżniać "udawanie polonisty" od dbania o piękno polskiej mowy. Ale ponownie - czego ja wymagam od ludzi...
                        Zostanę Twoim idolem na fejsie, Bralczyka i Miodka mam już w znajomych :wink:
                        Natomiast w GT5 są po prostu zrobione "na odwal się"...
                        Bo to Gran Turismo a nie destruction derby raw?
                        Mogłem się zniżyć do tego poziomu, ale do takiego słownego szamba to nawet ja nie wejdę...
                        Obawiam się że już jesteś nim upaprany po pachy. A teraz chodź się przytulić xD
                        Tym ludziom nie jest potrzebny Twój osąd, bo, uwaga...

.... to im się podoba, i to chcą oglądać. Nie zmienisz tego, wciskając im na siłę operę i Formułę 1...
                        Owszem dlatego ja chodzę do Teatru na wielką sztukę jakim jest Gran Turismo a Ty siedzisz przed tv z miną napalonego nastolatka męcząc setną edycję NFS.

Nic mi do tego.
                        Ale wracając do głównego wątku to ten NFS nie oferuje mi nic czego wcześniej nie widziałem w poprzednich częściach. To jest prawda a nie imaginacja.
                        Gra się może i przyjemnie ale nie mów mi o innowacyjności i tym podobnych bo nigdy w życiu się z tym nie zgodzę.

Mógłbym to opisać dokładnie ale to nie pora i szczerze? Wolę popisać o GT Niż tłumaczyć proste fakty osobie która z góry zakłada swoją wyższość innych niebezpośrednio nazywając szambem. Chciałem dobrze wyszło jak za starych dobrych czasów i polecam nie spinaj się tak bo ja te potyczki traktuje jak sport a Ty niepotrzebnie tracisz nerwy
                        Z nas dwóch to Ty zacząłeś zjadać własny ogon i pokazywać drugą twarz która kryje się za maską spokojnego stonowanego chłopaka.

-"Ale ponownie - czego ja wymagam od ludzi...
                        -i do bardziej skretyniałych użytkowników
                        -Jak znudzi mi się mruczenie pod nosem "ku**a, co za kolejny kretyński argument i stwierdzenie jakiegoś idioty na forum"
                        -Z kim mi przyszło pracować...
                        -I rozmawiaj tu, człowieku, z ludziem...
                        -Mogłem się zniżyć do tego poziomu, ale do takiego słownego szamba to nawet ja nie wejdę..."

To kilka urywków z Twojej wypowiedzi pochodzących z tylko jednego posta. Jak do tej pory nikt nie nazwał Cię idiotą czy podobnie do tych jakich określeń Ty używasz.
                        Widać dokładnie ten kwiecisty język i szlif językowy :wink:

Komentarz

Uuuu Beleg gone bad
                          Każdy z nas ma granicę wytrzymałości nerwowej.

Nie było w tym prywatnej wycieczki. Z nas dwóch to Ty chwalisz się w jakie to ciasne miejsca wkładasz pitola Ja tylko zgadywałem.
                          Z nas dwóch to Ty zacząłeś temat genitaliów w zakręcie...

Ja to wszystko rozumiem ale po co mieszać wątki rodzinne w dyskusje o grze?
                          Po co? Bo dla niektórych to przydatna do odpowiedzi wiedza. Taki Lukas chociażby zwraca uwagę na tą "otoczkę faktów"...

Zostanę Twoim idolem na fejsie, Bralczyka i Miodka mam już w znajomych :wink:
                          Niepotrzebna ironia.

Bo to Gran Turismo a nie destruction derby raw?
                          Hasło "Real Driving Simulator" do czegoś zobowiązuje IMEO...

Obawiam się że już jesteś nim upaprany po pachy. A teraz chodź się przytulić xD
                          Mordo Ty moja...

Owszem dlatego ja chodzę do Teatru na wielką sztukę jakim jest Gran Turismo a Ty siedzisz przed tv z miną napalonego nastolatka męcząc setną edycję NFS.
                          Nie oceniam gry po tytule.
                          Oceniam grę po czerpanej z niej frajdzie i przyjemności, bez znaczenia, czy to "Gran Turismo", nowy "NFS" czy też "Race Driver" lub "Kaido Racer". Albo nawet "Hyper Mega Super Turbo Touge Dorifto Master IV: Eurobeat Tokyo". Dla mnie liczy się zawartość. Wartość tego, co wnosi w moją rozrywkę dana gra, a nie to, jaki Kazik ją sklecił...

Ale wracając do głównego wątku to ten NFS nie oferuje mi nic czego wcześniej nie widziałem w poprzednich częściach. To jest prawda a nie imaginacja.
                          Gra się może i przyjemnie ale nie mów mi o innowacyjności i tym podobnych bo nigdy w życiu się z tym nie zgodzę.
                          I znowu - "Poglądy są jak...". Jedni lubią Rammstein'a, inni walenie w kaloryfer...

Wolę popisać o GT Niż tłumaczyć proste fakty osobie która z góry zakłada swoją wyższość innych niebezpośrednio nazywając szambem.
                          Od zawsze mam "problemy" z uznawaniem siebie za istotę nieco wyższego szczebla.
                          Acz szanuję, gdy ktoś uświadamia mi, że tak nie jest.

Chciałem dobrze wyszło jak za starych dobrych czasów i polecam nie spinaj się tak bo ja te potyczki traktuje jak sport a Ty niepotrzebnie tracisz nerwy
                          Jestem spokojny jak Kaziu liczący miliony dochodów z GT5.

Z nas dwóch to Ty zacząłeś zjadać własny ogon i pokazywać drugą twarz która kryje się za maską spokojnego stonowanego chłopaka.
                          Już powiedziałem. Nie lubię stwierdzeń, które tu tego wieczora i nocy padły, które odbieram jako prywatne wycieczki. Nie znoszę również fanatyzmu i podkopywania moich poglądów. Na takie zaczepki odpowiadam właśnie w taki, mocno nieelegancki sposób. Sam żeś sobie, Dredziu, winien....

To kilka urywków z Twojej wypowiedzi pochodzących z tylko jednego posta. Jak do tej pory nikt nie nazwał Cię idiotą czy podobnie do tych jakich określeń Ty używasz.
                          Widać dokładnie ten kwiecisty język i szlif językowy :wink:
                          Rzucać błotem to też sztuka. Co do początku wypowiedzi, już to dwukrotnie w tym poście skomentowałem...

... Peace, wracaj do GT5 (które JEST dobrą grą, wbrew temu, co może się wydawać po moich wypowiedziach), ja kończę poprawki w odcinku "ZZ" i idę spać.
                          A w piątek wracam do mojego NFS'a, którego nawiasem mówiąc polecam.
                          Vilu - nic Ci nie szkodzi sprawdzić Mi on jak najbardziej podchodzi, właśnie jako powrót do korzeni...

Komentarz

O co wy tutaj walczycie? O przekonanie kogoś, że HP jest "be", albo nie? O pokój na świecie? Każdy sam decyduje. Mi się gra nie podoba, poparłem wypowiedź kilkoma argumentami dlaczego tak myślę. Ktoś ma inne zdanie, ok. Tyle w temacie.

p.s> chciałem coś dopisać do tematu, ale masakra się zrobiła...
                            I may be slow but I'm still ahead of you.
                            Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Myślę że wystarczy tych dissów. Każdy gra w to co się mu podoba, też od czasu do czasu pogram w jakiegoś NFSa, ale z części na cześć entuzjazm do tej serii maleje, po prostu odgrzewane kotlety, a GT5 tak samo, tylko że każda część Need4Speed jest robiona wg schematu: kupić-zagrać-zapomnieć. A każda z części GT przyciąga na lata. Jestem świadomy braków i wad najnowszej części Gran Turismo ale pokochałem ją jak każdą inną, nie jest to ślepa miłość ale zdrowy związek I założę się że wielu hejterom przypadłaby do gustu, taka jest prawda.
                              Belegu$, nie obraź się ale wydaje mi się że tak po prostu sobie tłumaczysz bo nie masz możliwości obcowania z GT5. Ne jest to szydera, bo byłoby to niesmaczne. Ale trzymam kciuki za to że dołączysz do szczęśliwego grona posiadaczy PS3+GT5

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
                                Ale trzymam kciuki za to że dołączysz do szczęśliwego grona posiadaczy PS3+GT5
                                A warto, oj warto :mrgreen:
                                I may be slow but I'm still ahead of you.
                                Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Pracuję...
                                X