Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Shift 2: Unleashed

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Shift 2: Unleashed

Fizyka jazdy lepsza jest w Maluch Racer ^^ Straszna nadsterownosc w Shicie byla.

Komentarz

Bez przesady..
      http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
      GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
      GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
      GranTurismo 5 99%
      GranTurismo 6 100%

Komentarz

Akurat grałem w Maluch Racer i już darmowe Generally miało lepsza fizyke. Czy F1 na Nesa. Cokolwiek.
        1+1=10

Komentarz

Zamieszczone przez Naruciak14
          Straszna nadsterownosc w Shicie byla.
          tam w ogóle nie było sterowności co byś nie robił to auto żyło własnym życiem
          A-Spec- 40 lvl
          B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Porównanie nie tyle kontrowersyjne co prowokacyjne. Za długo znam serię Nfs i Granturismo żeby dać się złapać. Chciałbym żeby ten shift był na dobrym poziomie, byłoby w co na blaszaku tłuc. Ale do Gt to bd szczery, za wysokie progi jak na lisie nogi.

Komentarz

Oj, ostatnio pojawiło się kilka filmików z właściwego gameplay`u - kilka osób może się zdziwić

Komentarz

To samo chciałem napisać.. Wygląda na to, że fizyka uległa zmianie.
                GranTurismo 5 99%
                GranTurismo 6 100%

Komentarz

http://www.youtube.com/watch?v=lHC6XGua ... ture=feedu

Jak dla mnie wygląda całkiem nieźle

Komentarz

Będzie bardzo miło jeżeli gra okaże się na tyle dobra na ile pokazują to filmiki aczkolwiek na cuda nie liczę

Komentarz

I to jest dobre podejście Wydaje mi się, że jeśli ktoś na za dużo nie liczy to miło się rozczaruje

Komentarz

Ale to Nordschleife szerokie jest w tym NFSie i strasznie płaskie w porównaniu do GT5.
                        I may be slow but I'm still ahead of you.
                        Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

No niestety, w pierwszym Shifcie też bolało mnie odwzorowanie tego toru.. Nawet w starszym GT4 wyglądało to lepiej.
                          GranTurismo 5 99%
                          GranTurismo 6 100%

Komentarz

Malownicza autostrada przez lasek pod Inowrocławiem. Nawet nie dojechałem do karuzeli. Oni widzieli na oczy ten tor?

Komentarz

Napisz ktoś coś dokładniej o grze, mówię o osobach mających już to na dyskach. Bo filmiki mierne. A zastanawiam się czy jest sens inwestowania czasu którego ostatnio mam mniej.

Komentarz

Na dyskach to póki co mają ją tylko recenzenci gra będzie miała premierę koło 1 kwietnia.

Obecnie gram w Shifta 1, z dwójki widziałem już sporo filmików i chyba najlepiej podsumuję nowego shifta w ten sposób:
                                jeżeli GT5 było oceniane jako symulator 10/10 i jako gra 5/10 to shift jest symulatorem 5/10 ale grą 10/10

Model jazdy będzie zapewne przyjemny i w miarę wymagający ale w żadnym wypadku nie symulacyjny w takim stopniu, jak w GT5, nie mówiąc już o pecetowych simach.
                                Będzie za to świetną grą, która będzie posiadać to wszystko czego GT5 tak bardzo brakuje: dużo eventów, ciekawy tryb kariery, leaderbordy, różnorodne auta, fajny system zdobywania expa, odblokowywania masy nagród etc. etc.
                                Co ciekawe będzie można zapisywać setup`y dla auta dla wybranego toru/rodzaju toru czy wybrać kąt obrotu kiery (360/720/900, jak GT5 może nie mieć takiej funkcji- nie mam pojęcia).

Z bardziej symulacyjnych rzeczy- opony i paliwo będą się zużywać ale nie będzie pit-stop`ów- to chyba obecnie największa wada gry. Prawdziwych torów będzie znacznie więcej niż w GT5. Warto jeszcze wspomnieć o świetnym modelu zniszczeń- będzie można naprawdę konkretnie zdemolować każde auto.

Podsumowując- według mnie GT5 to bardziej encyklopedia samochodów z opcją pojeżdzenia niż prawdziwa gra. Shift 2 będzie natomiast porządną ścigałką i tu już każdy musi sam zdecydować, czy jara go przechodzenie kariery, zdobywanie jakichś tam odznak, rywalizacja ze znajomymi w leaderboardach etc. Jeżeli natomiast komuś bardziej zależy na po prostu pojeżdzeniu sobie ulubionym autkiem w miare realistyczny sposób, tak jak w GT5, to nowy Shift może go raczej odrzucić bardziej zręcznościowym modelem jazdy.

Ps. filmik pokazujący model jazdy: http://www.youtube.com/watch?v=xbg_SWl5 ... r_embedded

Komentarz

Pracuję...
                                X