Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Shift 2: Unleashed

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Shift 2: Unleashed

Zamieszczone przez SebastianVanMarx
    Dread ale o co chodzi bo nie czaje ??

i moim zdaniem bije GT5 na glowe niestety bylem wielkim fanem gt gralem we wszystkie czesci ale ta produkcja przebila go... Mowi sie trudno i idzie sie grac dalej w Shifta 2U wiec ide Pozdrawiam

Komentarz

Dread ale o co chodzi bo nie czaje ??
      Chodzi o to, że GT5 jest najlepsze i żadna gra nie może go przebić pod żadnym względem :wink: .
      Po prostu byłem pewny, że po Twoim poście Dreadlock się odezwie w temacie nie dodając za wiele.. A prawo do swojego zdania każdy ma.
      http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
      GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
      GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
      GranTurismo 5 99%
      GranTurismo 6 100%

Komentarz

a dla mnie jest wiele gier ktore bije GT5 i to na duza skale a co do zdania to sie zgadzam i wcale sie nie kloce ))

Gry Bijace GT moim zdaniem to : NFS Shift 2, TDU 1, Euro-German-UK Truck Simulator

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil 12
          Chodzi o to, że GT5 jest najlepsze i żadna gra nie może go przebić pod żadnym względem :wink: .
          Po prostu byłem pewny, że po Twoim poście Dreadlock się odezwie w temacie nie dodając za wiele...
          Pierdolisz bez ładu i składu.

Komentarz

Nie mniej niż Ty :wink: . EOT
            http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
            GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
            GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
            GranTurismo 5 99%
            GranTurismo 6 100%

Komentarz

Chyba Ty.

Komentarz

Gry Bijace GT moim zdaniem to :
                NFS Shift 2, <<< niech ci będzie
                TDU 1, <<< no dooobra
                Euro-German-UK Truck Simulator <<< tego kompletnie nie rozumiem
                Jak można porównywać "symulator" truckera do wyścigów samochodowych? Bo też ma koła?

Komentarz

a umisz przetlumaczyc sobie "The Real Driving Simulator" ?? gdzie tam do cholery pisze ze to wyscigowe ?? Symulator Jazdy to symulator jazdy nigdzie nie pisze ze to ciezarowki albo scigalki.... Znow Sie Wymadrzasz niemajac racji.... jak w wiekszosci tematow

Komentarz

Daruj sobie

Jeśli tak dokładnie tłumaczysz sobie tytuły to dlaczego porównujesz Test Drive do Real Drivin'?

Eurotruck to całkiem inny gatunek, który nie ma kompletnie nic wspólnego z wymienionymi przez ciebie tytułami. To tak jakby porównywać Kurkę Wodną do Crysisa. No przecież się "szczela"

Komentarz

• Re: Shift 2: Unleashed

+-sy
                      Widok z Kasku
                      Roznorodne Auta
                      Wyscigi Noca
                      Srodki Samochodow
                      Nowy Model Driftu
                      Ponad 100 Samochodow
                      Trudny Spodob Na Zdobywanie Aut (trzeba sie naprawde meczyc by je zdowywac -Finansowo-
                      No i Ten Autolog z HP to jest zajebiste
                      - w GT może widoku z kasku nie ma, ale współpracuje z PS Eye, więc mamy coś podobnego
                      - w GT5 jest ich 1000, więc sorry, ale NFS przegrywa.
                      - w GT5 też jest zmienna pora dnia
                      - środki co prawda tylko w premiumach, ale to i tak ze 200 sztuk

P.S. Aha i niech mi ktos powie ze ta gra nie jest realistyczna to zadam bardzo proste pytanie
                      czy jezdziles kiedy Wyscigowym np Gallardo ze sie wypowiadasz jak sie nim jezdzi ??
                      a Ty jeździłeś, żeby oceniać że jest realistyczna?

oczywiście nie chcę podważać Twojej opinii, bo sam nie grałem w NFS, ale te argumenty które podałeś są.. niezadowalające.
                      http://najalternatywniej.blogspot.com/
                      keep calm & carry on
                      digart - lastfm
                      ---
                      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Witku alez ja nigdzie nie napisalem ze ta gra jest realistyczna czy nie tylko zaznaczylem zeby ktos zaraz nie wyjezdzal ze fizyka jest nieprawdziwa

Pozdrawiam

Komentarz

Żywotność GT5>Żywotność Shift 2

Shift nie jest złą grą, jednak jak dla mnie jest to gra na max pół roku, GT5 to mimo swoich niedociągnięć gra na lata. I mam na myśli tutaj tryb off-line.

Komentarz

Według mnie Shift 2, to gra taka sama jak reszta serii Need For Speed (stało się tak od premiery Carbona) - chwilę pograć, podelektować się grafiką (która zawsze była u nich na wysokim poziomie), odłożyć na półkę i już do niej nie wracać.
                            Gran Turismo to gra, tak jak napisał kyjgel - na lata. w Gran Turismo 4 gram do dzisiaj od 2006 roku.
                            Nie jest sztuką zrobić grę, która świetnie wygląda, ma te wszystkie wodotryski.
                            Sztuką jest zrobić grę, która swoją "zajebistością" i doskonałością przyciągnie innych na lata, tak jak robi to Gran Turismo.

Co do tych wypowiedzi na temat:
                            "Nie jeździłeś Gallardo, to nie mów czy to jest realistyczne"
                            w jednym z wywiadów Felipe Massa, po przejechaniu się formułą Ferrari wtedy jeszcze w Prologu do części piątej, powiedział, że gra nie odbiega praktycznie niczym od prawdziwego życia.
                            ResztÄ™ dopowiedzcie sobie sami.
                            GT5 = 68% GT4 = 100% GT4 = 100% GT3 = 100% GT:C = 100% GT2 = 100% GT = 100%

Komentarz

Naprawdę nie wiem co wam tak się spodobało w nowym NFSie. Jak dla mnie to samochód wręcz pływa po torze. Kontroler ma jakiś input lagg chyba, bo reakcja nie jest adekwatna do zachowania samochodu na torze. Te efekty blur i inne rozmycia mnie wkurzają i w oczy kolą, są niepotrzebne. Ogólnie próbowałem w to pograć dłużej niż godzinkę, próbować się wczuć w samochód, ale w tej grze po prostu nie da się przejechać porządnie jednego okrążenia, za każdym razem kierownica inaczej reaguje w zakręcie. Ogólnie moje odczucia co do gry są bardzo słabe. Więcej niż połowa samochodów przeniesiona prosto z Hot Pursuit i Shift 1, dużo więcej ich nie ma względem poprzedniczek. Tory to samo. Względem Shift 1 może i jest poprawa względem "fizyki" jazdy, ale i tak jest nędznie.
                              I may be slow but I'm still ahead of you.
                              Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Wg mnie drift to jakaś pomyłka w pierwszej części bardziej się podoba

Komentarz

PracujÄ™...
                                X