Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Shift 2: Unleashed

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Shift 2: Unleashed

Ale też nie był zbyt fajny.

Komentarz

Ja wolę drift z dwójki, na padzie z Analogami to łatwizna
      http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
      GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
      GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
      GranTurismo 5 99%
      GranTurismo 6 100%

Komentarz

Chyba jednak zdecydowana większość wolałaby realizm od łatwizny

Komentarz

Akurat jeśli o drift chodzi to wszędzie jest płacz, że jest za trudny i do tego się odniosłem, wyścigi to inna sprawa.
          GranTurismo 5 99%
          GranTurismo 6 100%

Komentarz

Tak drift to padaka fajne są modyfikacje wyścigowe, naklejki są fajne ale ich strasznie mało brak możliwości samemu wybierania koloru felg oraz skomplikowanie malowania karoserii po co to komplikować

Komentarz

Z tych wszystkich kombinacji malowania, naklejania kształtów i reklam to można stworzyć swój niepowtarzalny wóz

Komentarz

Im dłużej gram tym bardziej mi się podoba wszystko jest realistyczne poza modelem jazdy, na który i tak nie można narzekać. Nawey opony mogą pęknąć także podczas driftu. Słychać niezbyt głośne uderzenie i widać, że opona nie ma powietrza. Jeżeli chodzi o malowania to bardzo fajne są te dla BMW (nie wiem czy dla wszystkich). Dla wszystkich aut seryjnych są dostępne modyfikacje wyścigowe. Przeciwnikom też może zdarzyć się wypadek, w którym odpadnie im koło, ale wtedy nie zostają na torze przez kilka/kilkanaście sekund, tylko do końca wyścigu . Cele wyścigu nie są tak głupie, jak w S1 (obróć 4 przeciwników itp.), tylko zachęcają do czystej jazdy. Jest bardzo dużo wyścigów (więcej niż w GT5), a dojdą jeszcze DLC i są bonusy z LE. Widok z hełmu jest świetny. Liczba aut (140) może wydawać się mikroskopijna w porównaniu do GT5, ale żaden samochód się nie powtarza, każdy jest "premuim" i jest mnóstwo takich, których nie ma w GT. Brakuje właściwie tylko Ferrari. Jest funkcja, która miała być w GT5 ,ale ostatecznie jej nie dali- przesyłanie powtórek bezpośrednio z gry na YouTube. S2U moim zdaniem jest dużo lepsze niż FM3, niewiele lepsze od FM2 i mniej więcej takie jak GT5. Jeżeli multi jest podobny do S1, to będzie dobrze, ale ludzie piszą, że jest dużo noobów.

Dla mnie idealną grą byłby S2U z licencjami i modelem jazdy z GT5.

Komentarz

No no pochlebnie. Prędzej czy później sam to dorwę i przekartkuje co i jak.

Ale pytanie: są jakieś różnice między wersjami na konsole a Pc?

Komentarz

Do PC na 100% musisz dokupić pada, bo gra na klawiaturze to męka.

Komentarz

Ta,... na PC jest zdecydowanie lepsza grafika i to tyle raczej chyba ze jakieś detale, w obsłudze.

Komentarz

Ogólnie - gra mi się podoba,teraz trochę konkretów:
                        -model jazdy jest ok,choć wiadomo,trzeba się troszkę z nim oswoić.Co strasznie mnie raziło na początku,to to,że auta strasznie się bujają na zakrętach,a przecież dostajemy sportowe fury.Jednak dzięki modyfikacjom i zmianom ustawień można to poprawić.Auta przyspieszają powiedzmy realnie,w drafcie czy na nitro nie dostają jakiegoś kosmicznego kopa.Nie za dobrze wyczuwam nawierzchnię.W GT5 (głównie dzięki wibracjom) lepiej wyczuwam zmiany nawierzchni i kiedy auto zaczyna tracić przyczepność (gram na padzie)
                        -widok z kasku jest super ( ja wolę ten "bliżej szyby" ).W GT5 widok z kabiny nie daje dobrego pola widzenia (zależy od auta,ale w większości jest kiepsko-ja przynajmniej tego nie lubię)
                        -dobry model zniszczeń - od kosmetycznych,przez przebite opony,urwane koła,uszkodzone silniki aż po kompletną kasację auta
                        -w wyścigach trzeba jechać autem tej samej klasy.Ja gram na najtrudniejszych ustawieniach gry i zwycięstwa wcale nie przychodzą mi łatwo,co bardzo mi się podoba

Nie wiem jak to wszystko śmiga online,jak PSN ruszy,to trzeba będzie sprawdzić.
                        Ponoć jest patch 1.02,choć ja nadal mam 1.01.
                        To tyle ode mnie,pozdrawiam!
                        gg 9231179

Komentarz

Zamieszczone przez Sqad
                          Ta,... na PC jest zdecydowanie lepsza grafika i to tyle raczej chyba ze jakieś detale, w obsłudze.

Moja płytka unleashed'a na ps3 już w drodze a ty mnie tutaj tak dobiłeś... czemu grafika na pc będzie lepsza ("zdecydowanie lepsza")? . Czyli ,że użytkownicy konsol ,aby grać na takim samym poziomie co gracze pc muszą czekać na next geny?

I jeszcze jedno: Czy mój stary dobry poczciwy wingman obsługuje tą grę?

Komentarz

Obecne PC'ty już dawno wyprzedziły konsole pod względem możliwości i praktycznie każda gra oferuje wyższą rozdzielczość, wygładzanie krawędzi czy AA z dodatkowo wiekszą ilością FPS.. Gdyby gry nie były portami z konsol, wyglądałyby jeszcze lepiej - sam czekam na next-geny, aby coś ruszyło . Ale nie o tym temat :wink: . Zapraszam do rankingu w trybie Drag:
                            http://www.totalracing.pl/forum/viewtopic.php?f=58&t=33
                            DLC na X360 i PS3 płatne, na PC za free
                            GranTurismo 5 99%
                            GranTurismo 6 100%

Komentarz

Kamil mnie wyprzedził. Konsole mają inne zalety nad pc, a w grach grafa nie jest najważniejsza.
                              Dokładnie, jeśli chodzi o moc obliczeniową pc są dużo do przodu, zresztą to widać. W zasadzie gry są robione pod konsole a na pc rasowane. Multiplatformig :mrgreen: zabija trochę gry

Komentarz

Czyli że nie odpalę wingmanka w shifcie 2 na ps3?

Komentarz

Pracuję...
                                X