Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Need for speed online.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Need for speed online.

Wiecie jak to jest czuć się smutnym a za razem wesołym? Wystarczy że dostaniesz zdjęcie z fotoradaru i jednocześnie zostaniesz bohaterem reklamy:
    http://www.onlineandmobile.net/2010/07/ ... -game.html
    Jak dla mnie od paru lat seria NFS jest grą która najlepsze lata ma za sobą, ale gdyby tak połączyć ją z MMO to może być interesująco.Gra wychodzi na dniach i polityka EA będzie podobna jak w grze World o Warcraft, czyli jeśli chcesz być online, płać. Czy to się sprawdzi? Pożyjemy, zobaczymy.

Re: Need for speed online.

Robiona przez BlackBox, kolesi od Undercovera i tym podobnego syfu.. Jakoś wątpię, żeby ten NFS był solidną pozycją. Pożyjemy, zobaczymy jak to napisałeś - osobiście duzo bardziej interesują mnie losy Hot Pursuit i Shifta 2.

Co do Online - TDU2 nadchodzi :wink:
    http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
    GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
    GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
    GranTurismo 5 99%
    GranTurismo 6 100%

Komentarz

Brałem udział w becie... beznadziejna, nudna, głupia i dla dzieci w wieku <13... ale może dlatego, że to była beta...

Komentarz

Kolejny sposob, by zarobic na dzieciach NEO. Niewazne, ze to bedzie kolejny shit. Wazne, ze te glupie dzieci beda za to placic. Reszta ich (tworcow), lekko mowiac, g*wno obchodzi, a cala krytyka i tak zostanie przycmiona przez szescio lub siedmiozerowy wynik na koncie.

Komentarz

Zamieszczone przez BelegU$
          Brałem udział w becie... beznadziejna, nudna, głupia i dla dzieci w wieku <13... ale może dlatego, że to była beta...
          Nie miałem okazji ściągnąć (a późno się dowiedziałem) ale wątpię żeby wersja finalne różniła się jakoś od wersji BETA.

Komentarz

Za słabego kompa mam, grałem ale fpsów to dużo nie miałem ,może z 5-6FPS, w najlepszym przypadku 18 na najniższych detalach.
            Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

PracujÄ™...
            X