Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

TOCA Race Driver 2

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Zamieszczone przez are91
    No. Zaliczyłem ostatni sezon (tzn. pokonałem Stellana). Teraz tylko ostatnie mistrzostwa. Ty już pewnie przeszedłeś 100% gry (PiotrB)? Czy jest możliwe aby w wyścigu 1 na 1 jechać z Cesarem?
    Nie jestem pewien, ale pewnie tak. Ostatnim przeciwnikiem jest Stellan.

Komentarz

Dobra, mam 100% career. Jakie są twoje ulubione wozy/mistrzostwa w tej grze? Moje to masters car/masters cup. Fajnie się jeździ formułką. W GT jest nieco gorzej, ale to wina braku modelu uszkodzeń. W Toce czuć napięcie (szczególnie pzry większej ilości okrązeń), jeden błąd jest najczęściej ostatnim. Za późne chamowanie, ściana, i nie masz koła. W GT jedziesz dalej niestety . Fajne są też v8 supercars i dtm.

Komentarz

Zamieszczone przez are91
        Dobra, mam 100% career. Jakie są twoje ulubione wozy/mistrzostwa w tej grze? Moje to masters car/masters cup. Fajnie się jeździ formułką. W GT jest nieco gorzej, ale to wina braku modelu uszkodzeń. W Toce czuć napięcie (szczególnie pzry większej ilości okrązeń), jeden błąd jest najczęściej ostatnim. Za późne chamowanie, ściana, i nie masz koła. W GT jedziesz dalej niestety . Fajne są też v8 supercars i dtm.
        Najbardziej lubię serię DTM, ale też dużo gram w Formula Ford, Seat leon Supercopa i Excalibur Cup.

Próbowałeś zagrać w TOCA RD2 Online?

Komentarz

Zamieszczone przez PiotrB

Próbowałeś zagrać w TOCA RD2 Online?
          No. Klapa niestety.

Komentarz

Słyszałem że TOCA3 ma być lepsza od GT4 ze względu na ilość światowych torów, model uszkodzenia, i innych rzeczy.... Będzie miałą natomiast o wiele mniej samochodów niż GT4, to będzie jedynym minusem w tej grze. Zobaczymy jak będzie na wersji PS2.

Komentarz

Toca3 to zupełnie inna gra. W jaki sposób ma mieć więcej samochodów, skoro traktuje tylko o wyścigach, i są w niej tylko samochody wyścigowe (+ pojazdy które samochodem trudno nazwać), więc nie jest to raczej minus. A co do torów, to GT nie ma zbyt dużej "reprezentacji". TRD3 robią Brytyjczycy i dzięki temu są w niej tory europejskie (szowinistyczne japończyki). Jak dla mnie to model jazdy w TRD2, szczególnie na pro, jest lepszy (bardziej realistyczny), od tego z GT3, i tak na podobnym poziomie co GT4 (choć inny). Najlepiej to byłoby oba te modele połączyć (świetnie by się uzupełniały).

Komentarz

Toca Race Driver 2 wydaje mi się świetna,ale jeszcze nie grałem.Zastanawiam się nad zakupem bo jest już za niecałe 50 złotych,a znając CD-Projekt (wydawcę gry w Polsce),za miesiąc będzie za dwadzieścia złotych,bo już wyszła trójka.
                Gran Turismo rulez!!!

Komentarz

Pracuję...
                X