Zamieszczone przez are91
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
TOCA Race Driver 2
Zwiń
X
-
Dobra, mam 100% career. Jakie są twoje ulubione wozy/mistrzostwa w tej grze? Moje to masters car/masters cup. Fajnie się jeździ formułką. W GT jest nieco gorzej, ale to wina braku modelu uszkodzeń. W Toce czuć napięcie (szczególnie pzry większej ilości okrązeń), jeden błąd jest najczęściej ostatnim. Za późne chamowanie, ściana, i nie masz koła. W GT jedziesz dalej niestety. Fajne są też v8 supercars i dtm.
Komentarz
-
Zamieszczone przez are91Dobra, mam 100% career. Jakie są twoje ulubione wozy/mistrzostwa w tej grze? Moje to masters car/masters cup. Fajnie się jeździ formułką. W GT jest nieco gorzej, ale to wina braku modelu uszkodzeń. W Toce czuć napięcie (szczególnie pzry większej ilości okrązeń), jeden błąd jest najczęściej ostatnim. Za późne chamowanie, ściana, i nie masz koła. W GT jedziesz dalej niestety. Fajne są też v8 supercars i dtm.
Próbowałeś zagrać w TOCA RD2 Online?
Komentarz
-
Słyszałem że TOCA3 ma być lepsza od GT4 ze względu na ilość światowych torów, model uszkodzenia, i innych rzeczy.... Będzie miałą natomiast o wiele mniej samochodów niż GT4, to będzie jedynym minusem w tej grze. Zobaczymy jak będzie na wersji PS2.
Komentarz
-
Toca3 to zupełnie inna gra. W jaki sposób ma mieć więcej samochodów, skoro traktuje tylko o wyścigach, i są w niej tylko samochody wyścigowe (+ pojazdy które samochodem trudno nazwać), więc nie jest to raczej minus. A co do torów, to GT nie ma zbyt dużej "reprezentacji". TRD3 robią Brytyjczycy i dzięki temu są w niej tory europejskie (szowinistyczne japończyki). Jak dla mnie to model jazdy w TRD2, szczególnie na pro, jest lepszy (bardziej realistyczny), od tego z GT3, i tak na podobnym poziomie co GT4 (choć inny). Najlepiej to byłoby oba te modele połączyć (świetnie by się uzupełniały).
Komentarz
Komentarz