Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

NASCAR The Game 2011

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• NASCAR The Game 2011

http://www.youtube.com/watch?v=PNxshc_L ... re=feedlik
    Tylko ja mam wrażenie, że ten samochód pływa po torze, a nie jedzie po nim? Fizyka "wygląda" jak ta z Shift'a.

Re: NASCAR The Game 2011

Też odniosłem takie wrażenie, ale ten Infeneon Race Track...definitywnie zabrakło go w GT5.

Komentarz

Amerykańce i tak wniebowzięci, bo to przecież ich ukochany NASCAR :wink:

Gra prezentuje się bardzo poprawnie, choć przez to, że wychodzi też na konsole, grafika nie powala na kolana. Co tu można więcej o tym powiedzieć? Będą kręcić się w kółko po ich ulubionych owalach i ewentualnie po paru torach. Wątpię, żeby w Europie tytuł jakoś specjalnie zaszalał.

Komentarz

Ten efekt pływania powstał pewnie w wyniku tego, że kamera na masce nie jest na stałe do niej przytwierdzona. Widać falowanie maski na wybojach i zakrętach, ucieka to w lewo to w prawo, góra, dół. Ale ogólnie w miarę pozytywnie odebrałem tą jazdę.
        I may be slow but I'm still ahead of you.
        Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Eee tam, F1 2011 przebije to (jak wyjdzie).
          1+1=10

Komentarz

Nie wyobrażam sobie granie w to na padzie. Jedynie kierownica. Ale tu pojawia się druga kwestia, nawet kilku letnia gra na PC traktująca tematykę Nascar jest lepsza od tego. Nie dla mnie ale cieszy, że w końcu to jakieś urozmaicenia w ścigałkach na konsole

Komentarz

PracujÄ™...
            X