Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Test Drive Unlimited 2

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Test Drive Unlimited 2

No więc wyszła długo oczekiwana druga część TDU.. ma ktoś z forum? grał ktoś? jakieś opinie?
    Z tego co czytam to klapa raczej.. a szkoda, bo pierwsza część była świetna i nie wiele trzeba było zmieniać by pozostała świetna, a tu ponoć lipa..
    http://najalternatywniej.blogspot.com/
    keep calm & carry on
    digart - lastfm
    ---
    REGULAMIN FORUM ]

Re: Test Drive Unlimited 2

Po pół godziny wywaliłem to ścierwo z dysku. Totalnie spieprzony model jazdy (nawet w trybie hardcore), śmieszny force feedback, rozgrywka bardziej przypomina simsy a nie grę o wyścigach. Lepiej zagrać w pierwszą część.
    narancs alternativa

Komentarz

Czy ci ludzie nie potrafią zrobić tego samego i dorzucić paru bonusów w postaci właśnie nowej lokacji i paczki nowych samochodów?

Idioci

Po co się tykali modelu? Bo jakieś pie***one bachory jęczały, że gra za trudna? Przyjemnie było śmigać przez miejscowości w Z06, a teraz to jakiś karton, a nie samochód

Komentarz

Czyli co - nie warto?

Szkoda, liczyłem na tą grę jak diabli... model jazdy porównywalny jest do jakiej innej gry, Panowie?

Komentarz

Zabieralem sie do kupna, ale czytajac wasze opinie chyba sobie odpuszcze...
          Pozostaje czekac na Driver-San Francisco, albo do wakacji ( srednia 4,0 i bede mial PS3 )

Komentarz

Ja będę miał jutro i zobaczę jak do kitu będzie to i tak ja przejdę tak dla zasady i zamówie se z Allegro pierwsza część bo grałem w nią na ps2 i bardzo mi sie podobała a na ps3 pewnie jest lepsza. Jutro coś napiszę o tdu 2 więcej. Cześć

Komentarz

Podobno pierwsze wyścigu potrafią skutecznie odepchnąć od tego tytułu, później podobno jest coraz lepiej. Ja nie kupuję, choć jakiś czas temu umieściłem ją na mojej liście 'must have'. Ja chce się ścigać a nie chodzić na wirtualne imprezy i ubierać się modne ciuszki

Komentarz

Na początku prowadzenie mnie przeraziło ale po 1,5 godziny obczaiłem kierowanie i lata sie dobrze. Ale nie wiem czy można ustawić poziom trudności bo po tej 1,5 godzinie brałem ich jak małe dzieci. I nie wiem co z tym deszczem bo grałem już 16 godzin i deszczu nic. Co do aut to Fury są fajne ale brakuje mi lamborghini, a samochody z otoczenia jak jedziesz autostradą zaczynają im zderzaki migać. Noc to chyba jakiś żart w Gt5 na le Mans jest ciemno jak nie powiem gdzie a tu jasno że normalnie wszystko widać. Odnośnie wyścigów to są fajne tylko brakuje mi wyścigów klubowych np. American muscle, odnośnie wszystkich ciuchów i innych tych bajerów to sie w to nie bawiłem od razu do wyścigów przeszedłem. Licencje są banalnie proste. Jak coś zapomniałem to napiszę jutro. Narazie

Komentarz

U mnie ostatnio do ukończenia jedynka.. Co do dwójki, opinie podzielone - poczekam na spadek ceny, póki co liczę na Shifta2
                  http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                  GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                  GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                  GranTurismo 5 99%
                  GranTurismo 6 100%

Komentarz

Testowałem Test Drive Unlimited 2 Beta i powiem, że na początku nie mogłem zaczaić. Tak jak wspominali koledzy jest to połączenie gry samochodowej z Simsami.
                    Do modelu jazdy można się przyzwyczaić ale nigdy to nie będzie tak jak w GT5 :mrgreen:
                    Krótko mówiąc szału nie ma ale i tak ją kupię, bo w TDU mam wielu znajomych, z którymi mam się spotkać ponownie w TDU 2.

Komentarz

Gra ktoÅ› na PC?
                      Jak wymagania?
                      C2D E8400 3GHZ + Gigabyte GeForce 8800GTS 512MB + 2GB RAM'u pozwoli na jakie detale...?

Komentarz

Szczerze mówiąc, procek nie pozwoli na odpalenie gierki.

edit. sorry nie zauważyłem że t core duo

Komentarz

Żartujesz sobie. Pójdzie, myślę, że nawet jakieś medium detale.

Już wcześniej wspomniane, gra to połączenie arcadowej samochodówki na weekend z portalem społecznościowym. Czasem można się poczuć jak na fejszbuku, albo Viście, klikając setki potwierdzeń, ikonek i innych pierdół.

Komentarz

Słyszałem po prostu, że TDU 2 ma kompletnie skopaną optymalizację... HP3 idzie na tym komputerze na maks detalach praktycznie bez zaciachów, mówiąc szczerze wszystkie gry do tej pory szły bez zaciachów... TDU2 to będzie chyba ostatnia moja gra na PC, liczyłem, że i ona powtórzy tę chlubną tradycję :mrgreen:

Komentarz

Pozostaje pozostać przy jedynce
                              1+1=10

Komentarz

PracujÄ™...
                              X