Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Test Drive Unlimited 2

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Test Drive Unlimited 2

Przeszłem wszystkie te mistrzostwa i puchary na obu wyspach, zostały mi odnaleźć wraki i misje autostopowiczów. Gra może ktoś z was w nią bo niewiem gdzie można kupić ferrari fxx do kitu z tymi salonami bo trzeba je wszystkie znaleźć. A po wygraniu ostatniego pucharu dostajemy ariela atoma Tego ze spojlerami z przodu i z tyłu a jego na oficjalnej liście nie było czyli bardzo fajnie.

Komentarz

Poczucie prędkości nikłe, a jazda +300kmh przez miasteczka nie jest jakimś wielkim wyczynem. W TDU1 to było... wyzwanie.

Komentarz

Ja zaryzykowałem.. Zainwestowałem w cdkey za 67zł na Allegro. Myśle że jutro zagram :wink:
        http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
        GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
        GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
        GranTurismo 5 99%
        GranTurismo 6 100%

Komentarz

Z braku innych można pograć. Pomijając mocno arcadowy system, gra się nawet przyjemnie.

Ibiza, seria Bugatti Veyron 429kmh po autostradzie.

Komentarz

Nie dosc ze arcade to jeszcze osiagi nieprawdziwe. Troche szkoda splamic ten fajny tytul.

Komentarz

Co prawda, większość samochodów w TDU2 osiąga nieco wyższe prędkości, niż widnieją one w statystykach, ale to chyba tylko plus i raczej bliższe rzeczywistości. Który z producentów podaje rzeczywiste dane swoich maszyn? Tylko mi nie mów o elektronicznie ograniczonych...

Gra jest... banalnie prosta i krótka. Znacznie większą część poświęcono rozgrywce online.

Komentarz

Jako, że rozwaliłem kolano a mam ferie ogarnąłem sobie TDU 2.

Gdy włączyłem tę grę, moje odczucia były raczej negatywne... W porównaniu do pierwszej części wypada to dośc blado. Fajnym smaczkiem są wyścigi w terenie, ale brakuje mi takich głupot jak ustawianie fotela czy totalne wyłączenie driving aidsów. Wkurza również to, że jak startujemy ostro na prostej drodze samochód może strasznie mielić kołami na pierwszym biegu, na drugim zaś ma jakąś magiczną przyczepność.

Ale po ustawieniu odpowiednio kierownicy i wczuciu się w jazdę nie jest źle a nawet przyjemnie turla się po ibizie czy oahu.

Komentarz

Nudna i w sumie krótka gra, jakoś nie ma tej magii pierwszej częsci, z braku laku i rozpędu przeszedłem calość ale nie wiem czy chce jeszcze w to grąć, może jak zrobią giełdę to sprzedam swojego GT-R'a z dużym przebiegiem tak jak w jedynce enzo poszło za 25mln

Komentarz

Jedynka byla super gralem w nia tygodniami, w dwojke zagralem moze 15 minut... porazka wedlug mnie a o modelu jazdy juz nie wspomne :/ Zawiodlem sie na tym tytule bo myslalem ze bedzie jeszcze lepszy od pierwszej czesci co w praktyce okazuje sie bledne :/

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000260566501

Komentarz

Rzadko która gra dla mas poprawia się w następnych częściach. Jedynka wyrobiła sobie pozycję to po co mamy coś zmieniać? Dowalmy jeszcze jedną mapę, poprawmy troche tekstury i dorzućmy parę bajerów. I tak się sprzeda...

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
                        Rzadko która gra dla mas poprawia się w następnych częściach. Jedynka wyrobiła sobie pozycję to po co mamy coś zmieniać? Dowalmy jeszcze jedną mapę, poprawmy troche tekstury i dorzućmy parę bajerów. I tak się sprzeda...
                        A co z modelem jazdy który był ok ale go zepsuto?

Komentarz

Jeszcze bardziej arcadowy - bo dzieci nie lubią, gdy samochód nie skręca przy 350kmh, choć na szczęście do eNeFeSowych tworów jeszcze mu brakuje.

Jeździ się znośnie, ale krok do przodu (do realizmu) względem TDU1 to to nie jest.

Komentarz

Tragedii nie ma, na kierownicy jeździ się całkiem przyjemnie :wink:
                            http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                            GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                            GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                            GranTurismo 5 99%
                            GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
                              A co z modelem jazdy który był ok ale go zepsuto?
                              Po prostu wykopali sobie dół do trumny tym modelem jazdy. Jedynka była świetna, więc dwójka się świetnie sprzedała. Skoro obecna dwójka zawiedzie wielu fanów samochodówek, nie kupi opatrzonej numerem 3 kontynuacji serii. No chyba, że ma się tak bogate zasoby pieniędzy, które reklamą zrobią z "bele czego" coś na co wszyscy się nabiorą, że jest świetne. ---> patrz NFS i seria CoD
                              I may be slow but I'm still ahead of you.
                              Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

TDU2 to jak na mój gust bardziej DLC do jedynki

Komentarz

Pracuję...
                                X