Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

wyścigi next-gen

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Ja tam nic nie wiem o nowych gierach na Boxa albo PS3. Ale ferrari i lambo by sie przydalo. Nie ma to jak zlac leszcza w Ferrari przy pomocy Type-R albo Evo.

owkogt4 -- polecam Ci Richard Burns Rally na konsole PS2. Realizm fizyczny wymiata. Realne oesy. Jak lubisz wyscigi to pewnie tylko asfalt Cie zainteresuje. Jest jeden ale za to zadzebisty rajd Monte Bianco we Francji(powtarzam prawdziwe oesy). A jak lubisz luzne nawierzchnie to masz spory wybor bo charakterystyka rajdow jest szeroka: od prrzesranie szybkiego rajdu USA do technicznej Australii po drodze jescze snieg w rajdze Lapland. To prawdziwy no1 w symulacjach na ta pore. Jedyny minus to malo odcinkow.
    Podobno w WRCevolved(pionta odslona) mozna bedzi ustawic sobie poziom realizmu na taki jak w rysku. Ale to tylko plotki, okaze sie po premierze (ze niecale dwa tydnie).

ATG -- zniszcenia a wiec modyfikacja siatki geometrycznej modelu jest liczona w czasie rzeczywistym w specjalnych procedurach (ktore maja wiecej lub mniej wspolnego z realem) wiec nie trzeba nic parwie wiecej miejsca (jedynie na tekstury w stylu zdrapany lakier, bita szyba itp). Czego brakuje to moc obliczeniowa i pamiec. Na szczescie w NextGenach jest tego troszku.
    All Gold Boy

Komentarz

pichtowy - dzięki, rysio będzie moim kolejnym nabytkiem, jak się nacieszę gt4

też sporo dobrego o niej słyszałem
      Nurburgring:
      6.24 Jaguar szybki, ten za 50% gry
      6.43 SLR stock/slicks
      6.51 M5 stock/slicks
      6.54 NSX type R
      8.03 RS4 stock
      8.20 S4 98 stock

Komentarz

Zamieszczone przez Pichtowy
        Ja tam nic nie wiem o nowych gierach na Boxa albo PS3. Ale ferrari i lambo by sie przydalo. Nie ma to jak zlac leszcza w Ferrari przy pomocy Type-R albo Evo.

owkogt4 -- polecam Ci Richard Burns Rally na konsole PS2. Realizm fizyczny wymiata. Realne oesy. Jak lubisz wyscigi to pewnie tylko asfalt Cie zainteresuje. Jest jeden ale za to zadzebisty rajd Monte Bianco we Francji(powtarzam prawdziwe oesy). A jak lubisz luzne nawierzchnie to masz spory wybor bo charakterystyka rajdow jest szeroka: od prrzesranie szybkiego rajdu USA do technicznej Australii po drodze jescze snieg w rajdze Lapland. To prawdziwy no1 w symulacjach na ta pore. Jedyny minus to malo odcinkow.
        Podobno w WRCevolved(pionta odslona) mozna bedzi ustawic sobie poziom realizmu na taki jak w rysku. Ale to tylko plotki, okaze sie po premierze (ze niecale dwa tydnie).
        Jak jest ze sterowaniem i z trudnością jazdy na padzie? Czytałem recenzje wersji PC i na klawiaturze jest łatwo, a na kierownicy czysty hardcore.

Komentarz

are91 -- nie wiem jak jest na padzie bo gralem na kierownicy. ale na tym forum nawet slyszlem ze niektorzy pogryzli swojego pada przez ta gre. Z innych zrodel wynika ze pad jest niepolecany.
          Na PC na kierownicy to spoko za to na klawirkach to pure hardcore-nie sposob ustawic odpowiedniej reakcji na naciskanie klawiszy co powoduje ze woz skacze od rowu do rowu, albo jedzie sie wenrzykiem.
          All Gold Boy

Komentarz

Z tych gier których filmiki mialem do tej pory przyjemność obejrzeć zaciekawiła mnie tylko Project Gotham Racing 3 na X'a. Godna uwagi jest również gra o nazwie "MotorStorm" na PS3.

Komentarz

Jestem pod wielkim wrażeniem trailera Formula 1 na PlayStation 3. Niesamowita jakość grafiki połączona z bardzo realnym dźwiękim (polecam posłuchać silnik Ferrari w trailerze).

Komentarz

A jak będziesz tuningował Ferrari,to o ile koni zwiększy ci się moc?Może o sto,a japońscy produceńci zostawiają pole do popisu tuningowcom.A jak masz kase i chcesz sportowe auto,to Ferrari po ulicach nie pojeżdzisz a np.Skylinem to już prędzej.Nie wiem czemu wszyscy się tymi Ferrari podniecają.Owszem,w Skyline masz 'tylko' 320 koni,a jak dobrze stuningujesz to 1000.Np.Supra,którą jakiś gość (nie pamiętam kto) startuje na 1/4 mili,to ma około 1200 koni.A startuje ktoś Ferrari??
                Gran Turismo rulez!!!

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil_1994
                  ... .A startuje ktoÅ› Ferrari??
                  Otóż nie.Bo to są bardzo drogie samochody.

Komentarz

Ferrari to Ferrari. Żaden Nissan mu nie dorówna nawet jak będzie miał 20 000 koni bo niema tego czegoś. Auta Ferrari mają duszę i do tego jak wyglądają. Nissany to samochody bez polotu. Dopiero 350Z dobrze wygląda.

Komentarz

Ale Nissana możesz jeszcze stuningować,i auto może być nawet trzy razy mocniejsze,Owszem,Ferrari mają fajne osiągi seryjne,ale jak chcesz auto tuningować mechanicznie,to nie będziesz miał satysfakcji,że moc wzrosła np.o 500 koni mechanicznych.Jeśli miałbym do wyboru tuningować Skylina albo seryjne Ferrari,to bym wolał stunowanego Skylina.
                      Gran Turismo rulez!!!

Komentarz

PracujÄ™...
                      X