Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Odpowiednik Gran Turismo Na Iphone 3GS/4

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Odpowiednik Gran Turismo Na Iphone 3GS/4

W tym konkretnie wypadku chodzi o możliwość równoczesnej gry przez 16 użytkowników handheldów Apple. Wyścigi Real Racing 2 to pierwszy taki tytuł, jaki pojawia się na rynku. Dowodzi, że wieloosobowa rozgrywka na tego typu urządzeniach jest jak najbardziej możliwa. To jedna z droższych pozycji w App Store – kosztuje 10 dolarów. Gra oferuje 30 pieczołowicie odwzorowanych modeli pojazdów, w tym: Forda Shelby Mustang GT500 AD2010, Nissan GT-R (R35) AD 2010 czy McLarena MP4-12C (2012). Tryb kariery to około 10 godzin rozgrywki. Oczywiście tym, co przyciągnie graczy, jest możliwość rywalizacji z przeciwnikami z krwi i kości.

Warto nadmienić, że RR2 był tworzony przez 18 miesięcy, a budżet tej produkcji wyniósł 2 miliony dolarów. Zespół tworzący grę liczył 38 pracowników. Te liczby nie odbiegają w żaden sposób od tych jakie możemy zaobserwować w przypadku tworzenia gier na konsolę czy PC. Developer na potrzeby produkcji stworzył własny, autorski silnik Firemint’s Mint 3D engine, który zdaniem twórców “wiernie oddaje fizykę jazdy”. Oryginalny Real Racing był laureatem nagrody Apple Design Award, zaś bezpłatna wersja Real Racing GTI została pobrana 7 milionów razy.

Video:
    http://www.youtube.com/watch?v=QA3cKDUQZog&NR=1
    Screeny:

Na 1-wszym screenie widac efekty zniszczen w grze

Info Uzyte z Forum FrazPC

Cos Od Siebie...
    Posiadam Gre i musze przyznac ze naprawde jest super... Zniszczenia fizyka no i handheldowa grafika... poprostu niesamowite

Re: Odpowiednik Gran Turismo Na Iphone 3GS/4

W mordę, wierzyć się nie chce, że te screeny pochodzą z Iphona.

Komentarz

Zamieszczone przez Olo699
      W mordę, wierzyć się nie chce, że te screeny pochodzą z Iphona.
      +1

Komentarz

Wygląda świetnie, ale nie wiem czy przyzwyczaiłym się do sterowania :wink:
        http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
        GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
        GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
        GranTurismo 5 99%
        GranTurismo 6 100%

Komentarz

Ja się już przyzwyczaiłem

Po kilku okrążeniach można w miarę wyczuć samochody, oczywiście, fizyka nie jest strasznie realistyczna ale i tak zostawia w tyle wszystkie inne ścigałki na iOS-a.

Chciałbym zobaczyć tą grę na iPadzie 2, bo jednak w iP 4 to ekran za mały jest żeby się w pełni grą cieszyć.

Komentarz

Kolego banan masz moze konto na gamecentre (iphone-owe xfire,steam cos w tym stylu) jezeli tak to napisz mI w pw login to cie dodam sie poscigamy razem pozdrawiam

Komentarz

Ja miałem przyjemność pograć na Real Racing 3 na tablecie. Jestem pechowcem i sprzęty umnie długo nie porzyją to długo nie pograłem :/ a na galaxy S3 to smartfonik tak się nagrzewał że aż po łapach parzyło (jeszcze działa smartfonik "był w serwisie")

Komentarz

Pracuję...
              X