Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Burnout

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

To prawda Black jest swietny a co to Burnouta to mam 3 Takedawn. Gierka fajna tylko ze szybko sie nudzi i idzie w odstawke. Nie ma to jak gt czy np metal gear te gry nigdy sie nie nudza

Komentarz

jakby połączyć burnouta z gran turismo to byłoby coś super dlaczego nikt jeszcze nie zrobil burnouta gt?

Komentarz

Nie wyszło by nic dobrego... Tak samo ni stałoby się to hitem rynkowym w kategorii wyścigów etc. GT to typowa gra wyścigowa natomiast Burnout to taka wyścigowo-rozwalanka. Mało realistyczna gdyby patrzeć na to z perspektywy wyścigów ale jeśli chodzi o rozrywkę to pewnie wypadłaby lepiej

Moderator Serwer

Komentarz

Te screeny,które pokazał bumek są piękne - aż chcie sie grać
          http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
          GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
          GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
          GranTurismo 5 99%
          GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zamieszczone przez Patricksupra
            To prawda Black jest swietny a co to Burnouta to mam 3 Takedawn. Gierka fajna tylko ze szybko sie nudzi i idzie w odstawke. Nie ma to jak gt czy np metal gear te gry nigdy sie nie nudza
            Ja mam odwrotnie GT4 mi się częściej "Przejada" niż Burnout.
            Musze sobie załatwić metala bo się na niego napalam od pewnego czasu
            Gram, bo lubiÄ™!

Komentarz

chociło mi o połączenie tras i samochodów z gt4 a z burnuota jakosci i głupoty.
              No jakby dołączyć jeszcze tryby gry z fr3 to nie wiem co by się stało

Komentarz

Barrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrtek nie przeginaj pały Z tego co mówisz - wyszło by kompletne dno
                http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                GranTurismo 5 99%
                GranTurismo 6 100%

Komentarz

Mam Burnouta Revenge - baardzo fajna gierka na odstresowanie. Crash jest super - choc rzeczywiscie kamera nie pokazuje tego co najlepsze, fajnie by było gdyby samemu można bylo sterować kamerą. Road Rage też jest niezły, choć zdecydowanie łatwiej się w nim robi Takedowny. Ogólnie stopień trudności całej gry jest dość niski - mam tę grę od Wielkanocy, a jużprzeszedłem łówny wątek (oczywiście musze jeszcze wypełnić kilka zadań i zrobić Signature Takedowny, ale...) To fajny carcade, dobry do gry z kumplami.

Co do kupna Burnouta Revenge to powiem tak: zależy to od tego czy chcesz mieć w w Burnoucie to co wg. mnie jest najlepsze - rozwalanie wszystkei co stanei Ci na drodze. Jeśli chcesz to mieć to kup Revenge, ale nei bedziesz chcial kupic Dominatora bo sie zawiedziesz. Jesli ne ipotrzebujesz tego to kup od razu Dominatroa
                  http://najalternatywniej.blogspot.com/
                  keep calm & carry on
                  digart - lastfm
                  ---
                  REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Re: Burnout

Mam Dominatora gra jest superrr

Komentarz

Re: Burnout

Gdybyś przestał odkopywać stare tematy

Co innego gdybyś napisał coś z sensem..