[youtube:1ivwwa49]http://www.youtube.com/watch?v=5MUoFjL3YYk[/youtube:1ivwwa49]
Wygląda jak Hot Pursuit. W ciemno nie kupię, wypróbuję u kumpla na X360.
Demo tylko potwierdza moją opinię, że to kotlet zwany Hot Pursuit w nowej panierce. I to wcale nie smaczny. Kolejna, moim zdaniem, słaba część NFS. Z wyłączeniem Shiftów, bo nie są takie złe.
Jeśli będzie to będzie na styl HP, to chętnie zagram, bo nie ukrywam że nowy NFS HP mi się spodobał zwłaszcza fajny tryb multiplayer.
Ale nie ukrywam, że wołałbym Shifta 3, bo moim zdaniem shift to dobra alternatywa dla gran turismo.
Sam dziś kupiłem i trochę się zniesmaczylem. Choc muszę przyznać ze motyw z lawinami mnie zaskoczyl na plus heh dzwiek z mych glosnikow sie bardzo podobal heh to chyba jedyna rzecz ktora mi się podoba heh
Mam zamiar sobie kupić Need For Speeda oglądałem parę recenzji także spodobało mi się, ładnie wszystko wykonane, możliwość bycia gliną lub racerem, możliwość zakupienia nowego radiowozu A to nie przypadkiem policja powinna dawać rekrutowi nowy radiowóz?
The Run trochę się upodobnił do Heavy Rain, czyli taki jakby interaktywny film.A pewnie nawet sterowanie jest wspomagane jak w Hot Pursuit przy zakręcie wziąłem dłonie z klawiatury a samochód sam skręcał
Dokładnie bo w gazecie PSX Extreme było zapowiedziane, że do nowego Need For Speeda chcą wprowadzić znacznie większy wątek fabularny niż ten, który był w Most Wantedzie. Czy im się to udało? Przekonam się gdy zakupię NFS: TR
Komentarz