Silnik gry ten sam co w zapowiadanym Battlefield3, więc grafika będzie świetna (chyba że coś spieprzą ).
Producent to BlackBox, więc wszystko się może zdarzyć... Zrobili przyzwoite arcade jak Undergroundy czy Most Wanted, a także padaki zwane Pro Street i Undercover.. Ostatnie części NFSa przypadły mi do gustu, zobaczymy co wyjdzie tutaj.
Same zapowiedzi średnio mnie grzeją bo wyrosłem z napalania się na obietnice developerów. No może poza GT :mrgreen:
Z gameplayem się zobaczy rewolucji pewnie nie będzie, jak zwykle efekciarsko i mega szybko plus znakomite bądź co bądź auta.
Intryguje mnie tylko ten silnik graficzny bo podobno robi niezłe cudeńka :wink:
No zobaczymy co pokaże najnowsza część. Jesli okaże się kolejnym kitem, to będę śmiał twierdzić, że EA nie zrobi już nigdy lepszego NFS-a. A kiedyś robili porządne gry. Underground 2, Hot Pirsuit 2 i 3, High Stakes, to były części, o których się nie zapomina...
Ciekawy jestem, której części The Run będzie kontynuacją Z tego co widzę, to znowu chyba będzie powrót na ulice jakiejś wielkiej metropolii tylko tym razem prawdopodobnie wcielimy się w gościa chcącego pomścić śmierć przyjaciela, który zginął przez kogoś na torach (pewnie podczas wyścigu)
Pożyjemy zobaczymy czy to będzie jakiś przełom w serii NFS (w co wątpię) czy kolejny nieudany szybki tytuł
Pursuit nie jest taki zły ale szybko mnie znudził,a szkoda bo grałem głównie by odblokować świetne wozy.
Shift2 ech no jeszcze niemam, ale jestem bardzo ciekawy bo zdania są podzielone.
Run? Silnik to nie wszystko, zobaczymy na ile wykorzystają go graficy. Pomysł na gre wtórny bo ileż to już razy "przemieżaliśmy metropolię bez zdejmowaniu nogi z gazu". Ale kto wie, mocno osadzony tryb multi napędzi rozgrywkę. Zadania pewnie takie jak zawsze, ścigaj się, rozbij radiowóz, dojedź od a do b w danym czasie etc.
Moc by była gdyby dodali tryb kooperacji ale pewnie na to nie wpadną.
Nic sobie nie obiecuje bo nie jestem entuzjastą tych gier, sięgam dla zabawy i chwili bezpretensjonalnego śmigania po ulicach między kartonowymi wozami cywilnymi.
Napawa niepokojem tempo tworzenia części, Nfs leci jak z taśmociągu jeszcze jedna dobrze nie zagrana a już czarują trailerami kolejnego hiciora. Co nagle to po diable
Tylko że ostatnie NFSy łącznie z The Run robią inne studia, więc teoretycznie mogą sobie na to powzolić :wink: . Jeśli następne odsłony będą trzymały poziom - nie będzie mi to przeszkadzać.
Wadą HP była długość gry.. 11 godzin to strasznie mało
Tylko że ostatnie NFSy łącznie z The Run robią inne studia, więc teoretycznie mogą sobie na to powzolić :wink: . Jeśli następne odsłony będą trzymały poziom - nie będzie mi to przeszkadzać.
Wadą HP była długość gry.. 11 godzin to strasznie mało
Ale za to po sieci to go męczę po dziś dzień :mrgreen:
Z tego, co zrozumiałem, to tytułowy "The Run" to wyścig z Kalifornii do jakiegoś innego stanu (w każdym razie, ze stanu do stanu)... to akurat może być ciekawe.
Komentarz