Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Need for Speed: The Run

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Need for Speed: The Run

z Ust mi to wyjoles Kyjgel

Dobra wracam na Ghymkane Pojezdzic w Dircie 3
    Jak ktos chetny by pojezdzic ze mna to pisac na PSN: Parko_Polska bo C3haNo1 jest juz nie wazny i z bratem dzielimy 1 profil

Komentarz

Zamieszczone przez SebastianVanMarx
      Zamieszczone przez szymoniec
      http://www.gtspirit.com/2010/01/08/swedish-police-flips-audi-a6-upside-down/
      Ile razy na 100 policja to robi ?? moze z 2 ?? a w NFS HP to byl jedyny sposob..... dlatego dla mnie to badziew juz bardziej wole Pro Street
      "Zwyczajne" zablokowanie i zatrzymanie też działa. Jedna z moich ulubionych technik... i najbardziej upokarzająca ^^
      Zamieszczone przez kyjgel

Zamieszczone przez Kamil 12
      A czy HP jest symulatorem pościgów?
      HP jest symulatorem wyobraźni sześciolatka.
      True. I świetnie się sprawdza w tej roli :mrgreen:

Komentarz

Kolego nie szukaj w grach ukrytych filozoficznych rozmyśleń nad dobrem i złem ludzi. "Symulator 6 latka" a to dobre, zwracam honor jeśli w tym wieku chciałeś być policjantem albo bandytą - ja nie chciałem być żadnym z nich. NFS to dobry tytuł na szybką rozgrywkę, szkoda niestety że szumnie zapowiadany Autolog w moim odczuciu wieje lipą, naciąganą zabawą i po prostu jest tu na doczepkę

Komentarz

Zamieszczone przez Angello
          Tym razem prawdopodobnie wcielimy się w gościa chcącego pomścić śmierć przyjaciela, który zginął przez kogoś na torach (pewnie podczas wyścigu)
          http://www.mototube.pl/film/7834/nfs-th ... z-e3-2011/
          Oto gameplay z targów E3 2011.
          W trakcie oglądania widzimy że ten kolo wydostał się z samochodu

Komentarz

Zamieszczone przez Krazio
            http://www.mototube.pl/film/7834/nfs-the-run---gameplay-z-e3-2011/
            Jeju, jeju, malo nie posralem sie z wrazenia, tak zawrotnej akcji, to w Modern Warfare nie bylo. Wybaczcie slownictwo, ale to jest tak zalosne, ze az smieszne :mrgreen: Zobaczcie jak te samochody jezdza, normalnie Gwiazdy tancza na lodzie w wersji NFS :mrgreen: ... Szczerze? Wole obejrzec Terminatora, przynajmniej sie nie bede musial wpieniac, ze nie moge czegos przejsc w grze dla dzieciakow :wink:

BTW: Ile ten radiowoz dostal "kulek" z helikopterowego miniguna i jeszcze jezdzil? Baa, sladu nawet nie mial :mrgreen:

Zamieszczone przez Dreadlock89
            plus znakomite bądź co bądź auta.
            No, nic tak nie trafi chyba w umysly szesciolatkow jak oklepany Mustang GT500, o ktorym marzy co druga osoba

od kiedy policja zatrzymuje samochod demolujac go i powodujac dachowanie ??
            W dodatku niszczac inne samochody, no i ta cysterne, od ktorej to wybuchu ten helikopter rozbryznalby sie jak zgnieciona na scianie mucha

Jednym slowem i adekwatnie do poziomu gry to podsumowujac - ZAL! Plusy? No to taki, ze sie niezle usmialem ogladajac trailer, powaznie, poprawil mi humor :mrgreen: No dobra... Jeszcze otwarte trasy, tego w GT5 mi brakuje :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Hachiroku
              http://www.mototube.pl/film/7834/nfs-the-run---gameplay-z-e3-2011/
              Jeju, jeju, malo nie posralem sie z wrazenia, tak zawrotnej akcji, to w Modern Warfare nie bylo. Wybaczcie slownictwo, ale to jest tak zalosne, ze az smieszne :mrgreen: Zobaczcie jak te samochody jezdza, normalnie Gwiazdy tancza na lodzie w wersji NFS :mrgreen: ... Szczerze? Wole obejrzec Terminatora, przynajmniej sie nie bede musial wpieniac, ze nie moge czegos przejsc w grze dla dzieciakow :wink:

BTW: Ile ten radiowoz dostal "kulek" z helikopterowego miniguna i jeszcze jezdzil? Baa, sladu nawet nie mial :mrgreen:

Zamieszczone przez Dreadlock89
              plus znakomite bądź co bądź auta.
              No, nic tak nie trafi chyba w umysly szesciolatkow jak oklepany Mustang GT500, o ktorym marzy co druga osoba

od kiedy policja zatrzymuje samochod demolujac go i powodujac dachowanie ??
              W dodatku niszczac inne samochody, no i ta cysterne, od ktorej to wybuchu ten helikopter rozbryznalby sie jak zgnieciona na scianie mucha

Zadko to robie ale zgadzam sie z toba w 100% Matkooo co to ma byc ??

Komentarz

Zmasowany atak na NfS a to dobre. Żeby była jasność, również nie jestem fanem niektórych elementów w tej grze, ale żeby od razu skreślać tę pozycję jako grę dla dzieciaków? Moim zdaniem to trochę nie na miejscu

Ja gram w netKar PRO i mogę was (i przy okazji siebie również ) traktować jak dzieciaków, wszak gdzie takiemu Gran Turismo z wypychaniem przeciwników z toru jazdy, dziwnie działającemu hamulcowi ręcznemu czy naprawdę śmiesznej pracy opon do pełnej symulacji z NKP?

A zdanie o Fordzie GT500 już totalnie mnie rozbawił, będę się z niego śmiał co najmniej do jutra rana

Komentarz

Ja tylko pokazałem trailer i nie pisałem że jest dobry.

Komentarz

Ja tylko pokazałem trailer i nie pisałem że jest dobry.
                    Ja Ciebie sie nie czepialem oczywiscie. Wypowiedzialem sie tylko co do trailera, bez stresu :wink:

Komentarz

Ja wiem, że mnie się nie czepiałeś.

Komentarz

http://www.youtube.com/watch?v=rAfpbDmQ ... r_embedded
                        Hmm, nie wygląda to aż tak tak źle IMO, przypomina Hot Pursuita, który przypadł mi do gustu. A w 42s widać R32 GT-R, więc wozy dostępne w grze moga być ciekawe .
                        http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                        GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                        GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                        GranTurismo 5 99%
                        GranTurismo 6 100%

Komentarz

1:39 też go widać, ale ja myślę że takich ciekawszych samochodów będzie max. 5

Komentarz

1:39 też go widać, ale ja myślę że takich ciekawszych samochodów będzie max. 5
                            Ostatni "Wiatrak" (Porsche 911 (993)), Nissan Datsun S30Z i mój ukochany R32 GT-R... gdyby nie sekwencje "poza pojazdem", czekał bym na tą grę z wielkim zainteresowaniem...
                            Jak sobie oni wyobrażają granie w tego NFS'a na kierownicy? ;/

Komentarz

W takie gry się na kierze nie gra, nie wyobrażam sobie na kierownicy NFSów oprócz Shift i Porsche
                              http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                              GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                              GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                              GranTurismo 5 99%
                              GranTurismo 6 100%

Komentarz

O jeny po filmiku widać,że to będzie Hot Pursuit w nowej oprawie z tym samym sterowaniem,gdzie samochód sam wchodzi w zakręt.Śmiechu warte

Komentarz

PracujÄ™...
                                X