Dyskusja na temat Dirt-a 3. Po przeczytani recenzji w PSX Extreme napalilem sie na gre, lecz troche droga narazie 139zl w wersji na PC. Zamierzam kupic, i chcialbym znac wasze opinie ^^
Ja od jakiegoś czasu śledziłem wiadomości o tej części,a wczoraj była premiera.No rano trochę siedziałem na gry-online i ludzie w komentarzach narzekają,że model jazdy jest bardzo arcade a gra sama w sobie ma niewiele wspólnego z rajdami.Po za tym jednogłośnie stwierdzono,że trasy są bardzo krótkie na 2 minuty góra 3.Chyba,że z czasem dostępne będą jakieś dłuższe odcinki.A ogólnie ci co grali w 2 twierdzą,że 3 jest o wiele gorszą częścia Sam chciałem kupić tego Dirta jak stanieje,ale mam wątpliwości co do tej części.A 2 nie miałem...
Z rajdami ma więcej wspólnego niż Dirt 2, w 1 nie grałem. Jest arcade, ale nie oczekiwałem niczego innego, w końcu Colin nigdy nie był symulacją. Jest kilka nawiązań do części sprzed Dirta, np. pojedynki, które były w części 3. Odcinki narazie są krótki (najdłuższy 3 minuty), ale może sie jeszcze zmienić. Są też wszystkie inne tryby, które były w Dirt 2, ale dodali Gymkhana, która wypada nadspodziewanie dobrze. Rajdów jest dużo więcej niż w Dirt 2. Jestem po pierwszym sezonie i ok. 60% to były rajdy. Jest grupa B i inne starsze rajdówki. Najprzyjemniej jechało mi się autami z lat 70, jeszcze z napędem na tył Jest split-screen, który jest dużo lepszy od tego z GT5, bo można się ścigać z AI. Szkoda, że nie można jeździć online przez durny vip pass .
Coraz częściej się spotyka te kody, które umożliwiają aktywację gry Online i możliwość gry na Multi. Mi osobiście to bardzo przeszkadza, bo nieraz wolę kupić grę z tzw. drugiej ręki, albo sam KEY, niż o wiele droższy oryginał.
I may be slow but I'm still ahead of you. Mój kanał Youtube:SasekPL
Gdzie Ty tu widzisz zgrywanie mistrza?
Piractwo na PS3 to faktycznie ogromna skala, aby Vip-passy były ok. Szkoda że utrudnia to sprzedaż, tak naprawdę te wszystkie zabezpieczenia to syf który utrudnia życie legalnym użytkownikom niezależnie od platformy.. Piraci i tak je łamią i śmieją się twórcom w twarz.
Gdzie Ty tu widzisz zgrywanie mistrza?
Piractwo na PS3 to faktycznie ogromna skala, aby Vip-passy były ok. Szkoda że utrudnia to sprzedaż, tak naprawdę te wszystkie zabezpieczenia to syf który utrudnia życie legalnym użytkownikom niezależnie od platformy.. Piraci i tak je łamią i śmieją się twórcom w twarz.
Jezeli chodzi o passy jeszcze ani razu nie widzialem kogos na priacie grajacego online jezeli potrzebny jest pass moze sciagaja gre i kupuja passa ale placa ^^
Ale do czego się odnosisz? Nie jest prawdą, że zabezpieczenia czyli wszelkiej maści DRMy itd tak naprawdę najwięcej szkodzą legalnym użytkownikom? Nie miałem tu na myśli samego PS3. Nie uważasz, że np ograniczona liczba aktywacji i instalacji na PC zakupionej gry jest poronionym pomysłem? Albo konieczność stałęgo połączenia z internetem bodajze w ktoryms Assasin's Creed? Braknie internetu to nie pograsz...
Żeby nie było - nie jestem piratem, jeśli chodzi o gry posiadam same oryginalne. Ale, przykładowo BC2 sprzedać nie mogę, bo jest przypisane do konta.. Na którym mam inne gry, więc podanie loginu kupującemu odpada. Tworzenie osobnych na każdą grę też jest bezsensu.
Zresztą, nieważne.. Punkt widzenia zależy od pukntu siedzenia. EOT, to temat o Dirt3 :wink:
wiem ze chodzi ci o assassin's creed brotherhood.... i chcialem cie poinformowac ze ta gra zostala zrobiona online.... od samego poczatku byl taki plan wiec sie nei dziw ze potrzebujesz polaczenia... a po 2 dla mnie aktywacja na jednym pc jest dobra... tak jak steam dla mnie to bardzo dobry pomysl przeciwko piractwie i przegrywaniu plyt a nawet wymianach gier.... to oczywiscie moje zdanie ale za gry z drugiej reki trzeba poniesc konsekwencje... po ta sa "nowki" i "uzywki" )
Dla mnie jest to troche nie echt ze kupujac nowke placisz 110zl a kupujac uzywke placisz 60zl i masz miec dostep do wszystkiego jak w nowce )) (te ceny to tylko przykladowe)
Pozdrawiam
P.S. zeby nie robic wiekszego off-topu zapraszam tutaj
Piracić nie wolno, pożyczać też nie, odsprzedawanie lub wymiana używek też odpada. Kupujcie NÓWKI!
Imo niepoważne podejście. Pozamykać lumpy, wprowadzić zakaz odkupowania książek przez młodsze klasy od starszych uczniów (lub powyrywać im co drugą kartkę, jak chce mieć cały materiał niech kupi NOWY podręcznik) zamknąć Allegro! Bo tam też chodzą używki. Zakazałbym też handlu autami bo ktoś kupił wóz za 50tysięcy a sprzedał za 20. Więc wyjąć mu koła, jak chce pojeździć niech kupi NOWE auto.
Gry to towar jak każdy inny podlega handlowi jak wszystko wokół. Wymiana lub sprzedaż to wyście o niebo lepsze niż piractwo.
Piracić nie wolno, pożyczać też nie, odsprzedawanie lub wymiana używek też odpada. Kupujcie NÓWKI!
Imo niepoważne podejście. Pozamykać lumpy, wprowadzić zakaz odkupowania książek przez młodsze klasy od starszych uczniów (lub powyrywać im co drugą kartkę, jak chce mieć cały materiał niech kupi NOWY podręcznik) zamknąć Allegro! Bo tam też chodzą używki. Zakazałbym też handlu autami bo ktoś kupił wóz za 50tysięcy a sprzedał za 20. Więc wyjąć mu koła, jak chce pojeździć niech kupi NOWE auto.
Gry to towar jak każdy inny podlega handlowi jak wszystko wokół. Wymiana lub sprzedaż to wyście o niebo lepsze niż piractwo.
Kupujac podrecznik zawsze jest albo brudny albo brakuje czegos albo popisany nigdy nie jest jak nowy.... Samochod kupujesz tez jak wyjezdzony nie ma juz tej mocy co na poczatku i traci na jakosci gra to samo kupujac uzywana ona nie ma juz tej wartosci i zeczy ktore miala na poczatku A co do alegro, ebay itp to tam tez nowe sie kupuje nie tylko uzywki ))
Komentarz