Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Dirt 3

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Dirt 3

Zamieszczone przez SebastianVanMarx
    to ze ci sie nie podoba to nie znaczy ze chlam..... dlam nie GT5 jest nie wypalem bo zepsol mi i kulku znajomym konsole a tez nie wyzywam od chlamow wiec postrzymaj chormony
    Płyty nie umieli włożyć xD
    GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
    Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Pamiętajcie PS3 nie ma pojemnika na 5 płyt,... płytę do napędu konsoli możemy włożyć tylko jedną

Komentarz

zawsze jestescie tacy do przodu ??

Komentarz

A tak w ogóle jestem ciekaw jak to jest naprawdę z tymi psującymi się napędami.Bo zauważyłem,że niektórzy nie zwracają uwagi na stan płyty przed włożeniem do napędu.U mnie nikt nie znajdzie płyty z ryskami,odciskami palców,kurzem czy jeszcze czym innym.Wszystko jak nowe.A tak to jeden z drugim wkłada do napędu śmieć a nie płytę to tak jest.A jak ktoś pali sobie fajeczki przy konsoli to już w ogóle konsola jak i palacz długo nie pociągną Sorry za OT

Komentarz

no u mnie tego problemu nie mam bo o plyty dbam bardziej niz o kobiete PPP a co do fajek to pale na ogrodku (( Wiec nie wiem tylko przy GT mnie sie psulo sprzedalem gt kupilem nowa konsole i do teraz smiga bez problemu.... sorry za OT

A teraz na temat: Wreszcie po 2,5 godz meczenia sie z challengem: Samochod vs Sanki udalo mi sie zdobyc platyne !!

http://www.youtube.com/watch?v=vxLbxVgDViQ

Komentarz

Ja też te sanki robię teraz , Brakuje mi 0.477 sek to wygranej.Tyle że ja gram na X360.

Komentarz

Pracuję...
              X