Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Destruction Derby Arenas

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Destruction Derby Arenas

Destruction Derby Arenas - jest to czwarta i najnowsza gra z serii Destruction Derby. Została ona wydana 9 stycznia 2004 roku na konsolę PlayStation 2. Gra bardzo jest bardzo podobna chyba do znanego Flatouta. Są to Wyścigi pomieszane z rozwalanką samochodową. Jedna z moich ulubionych gier na PS2. Destruction Derby Arenas oferuje wyjątkowo rozbudowany multiplayer. Przy jednej konsoli może spotkać się maksymalnie czterech graczy (split-screen). Opisywana ścigałka posiada też pełnoprawny tryb sieciowy, w którym może zmierzyć się nawet 16 osób. Na szczególną uwagę zasługują oczywiście widowiskowe kraksy, w których niejednokrotnie bierze udział kilkanaście modeli aut. W grze nie zabrakło również znanych z poprzednich odsłon serii efektownych replayów (powtórek).

Oceny:
    Grafika: 10/10
    Dźwięk: 9/10
    Grywalność: 9/10
    Muzyka: 7/10
    Ogólnie: 8+ /10

Re: Destruction Derby Arenas

grafika 10/10 ?? Dobre Sobie to juz Gran Turismo 3 Ma Lepsza

Komentarz

Grałeś w to? Bo mnie się wydaje że nie grałeś. A grafike ma naprawdę dobrą! :wink:
      Pozdro...

Komentarz

Akurat sie zdziwisz bo gralem )) A grafike ma do dupy tak samo jak poprzednie czesci

Komentarz

Jak dla mnie to w tej grze prowadzenie samochodu kulało... Dlatego pewnie miło jej nie wspominam.
          I may be slow but I'm still ahead of you.
          Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

JAk w każdym DD jest średnie sterowanie

Komentarz

Pracuję...
            X