Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Motorstorm Apokalipsa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Motorstorm Apokalipsa

Krótkie pytanie do tych, którzy grają/grali w ten tytuł - warto?
    Swego czasu obgrywałem poprzednika czyli Pacific Rift, przeszedłem wszystko co było w singlu na złoto i uważam że to naprawdę świetna gra, dająca morze frajdy.
    W związku z powyższym ostrzyłem sobie szponki na najnowszą odsłonę, jednak po pograniu w demo mój entuzjazm opadł. Z drugiej strony zdaję sobie sprawę, że demka to niejednokrotnie coś pomiędzy betą a finalną grą, więc może gra w rzeczywistości prezentuje się lepiej, zważywszy na bardzo dobre recenzje tu i ówdzie. No więc jak to jest z tą Apokalipsą? Napiszcie parę szczerych słów od siebie, bo waham się czy zainwestować

Re: Motorstorm Apokalipsa

Podpinam się do pytania Siniaka. Widzę na PSN, że wielu z Was posiada tytuły z tej serii i domyślam się, że gniotów to byście nie kupowali

Komentarz

Zamieszczone przez Angello
      Podpinam się do pytania Siniaka. Widzę na PSN, że wielu z Was posiada tytuły z tej serii i domyślam się, że gniotów to byście nie kupowali

Wiec tak moje zdanie jest proste... zadnej roznicy od poprzednich czesci nie widze jezeli chodzi o gameplay nadal wyscigi motorami i samochodami z efektami stluczek i spychania przeciwnikow.... jedynie co mi sie spodobalo to efekt zgapiony z Split/second rozwalajacego sie otoczenia... lecz to tylko moje zdanie

Moim zdaniem gra dostaje ocene 4,5/10

Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez SebastianVanMarx
        Wiec tak moje zdanie jest proste... zadnej roznicy od poprzednich czesci nie widze jezeli chodzi o gameplay nadal wyscigi motorami i samochodami z efektami stluczek i spychania przeciwnikow
        Moim zdaniem gra dostaje ocene 4,5/10
        Czekaj - mnie się bardzo poprzednia część podobała, dla ciebie Apokalipsa jest tak jak poprzednia i dajesz 4,5/10. To nic mi nadal nie daje...
        Jakieś inne recenzje?

Komentarz

no wlasnie a mnie sie nie podobala Dla mnie to bylo bardzo monotonne + onizylem ocene ogolna poniewaz jak napisalem post wczesniej efekty rozwalajacego sie otoczenia zostaly zerzniete z gry split/second

pozdrawiam

Komentarz

Dlatego proszę o opinię osób, którym podobnie jak mi podobał się Pacific Rift. Jak w zestawieniu wychodzi Apokalipsa?

Komentarz

Sprawdź demko. Całkiem przyjemne i pokazuje mniej-więcej to czego można się spodziewać w pełnej.
              I may be slow but I'm still ahead of you.
              Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Zamieszczone przez Sasek
                Sprawdź demko. Całkiem przyjemne i pokazuje mniej-więcej to czego można się spodziewać w pełnej.
                Misiek a czytałeś mój pierwszy post? Chyba nie, co?

Komentarz

Ja gralem i PR i Apokalipse i o wiele bardziej podoba mi się poprzednia część.w PR była gęsta dżungla i czsem nie wiadomo gdzie jechać a w Apokalipsie jest narzucony tor gdzieś tam czasem pojawia się skrót. Pewnie jakiś tam klima jest ale bardzo mizerny i na pewno monotonny.
                  Nie podoba mi się to że można przejżdzać ludzi.po co to , jakbym chcial się wyżyć to bym sobie Carmagedon włączył.
                  To tyle moja ocena to 6,5/10.

Komentarz

Więc potwierdzają się moje obawy. Poza tym co mówisz Danielu wydawało mi się grając w demko Apokalipsy, że grafika jest gorsza niż w PR. Czy w pełnej wersji też jest tak słabo pod tym względem?
                    PS. Wiemy gdzie leżą Myślenice, to znane miasto

Komentarz

Ja nawe PS3 nie mam tylko kiedyś pojechałem do kuzyna na praktycznie całe tamte wakacje , jeszcze w te ferie. Zauważyłem spadek płynności ale to (moje subiektywne odczucia) , oraz rzeczywiście grafika jest odrobinę gorsza oprawa autowizualna prawdopodobnie przez to ,że jest więcej elementów otoczenia.
                      Zauważyłem ,iż w trybie online jest dużo mniej fajerwerków graficznych typu zawalający się most oraz ogólnie w grze nitro szybciej się napełnia.

Komentarz

Pracuję...
                      X