Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

TGS: Gran Turismo na dwóch kołach

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• TGS: Gran Turismo na dwóch kołach

Już prawie 10 miesięcy minęło od premiery Gran Turismo 4, a że gra wciąż sprzedaje się świetnie, ludzie z Polyphony Digital mogliby odcinać kupony leżąc na jakiejś słonecznej plaży. Jednak oni wolą pracować. Od dłuższego czasu tworzą grę Tourist Trophy: The Real Riding Simulator, będącą motocyklowym odpowiednikiem wspomnianego Gran Turismo 4.

Tourist Trophy, podobnie jak GT4 zapewni realistyczną fizykę oraz prowadzenie motocykli. Natomiast licencje pozwolą na wykorzystanie prawdziwych maszyn, od skuterków począwszy na ścigaczach skończywszy. Dodatkowo każdą z maszyn będzie można stuningować, zwiększając jej moc i poprawiając prowadzenie. Developer zapowiada, że 70% maszyn pochodzić ma z lat 90, ale znajdą się też maszyny z lat 80.

Gra ukaże się na PS2 w przyszłym roku. A poniżej podajemy kilka modeli motocykli, którymi pojeździmy:

Honda CBR600RR
    Honda NSR250R SE
    Honda CB750F
    Honda CBR1100XX
    Yamaha YZF R-1
    Yamaha MT 01
    Yamaha TZR 250 SPR
    Yamaha Grand Majesty 250
    Kawasaki ZRX1200R
    Kawasaki Ninja ZX-10R
    Suzuki GSX1400
    Suzuki Hayabusa
    Suzuki GSX-R600
    10
    Tak
    0%
    0
    Nie
    100,00%
    10
    Prosto jest zbyt prosto

Z tego co mi wiadomo to już na tej grze pracowali od momentu gdy robiono Gran Turismo Concept.

Komentarz

Widziałem screeny na japońskiej stronie i wyglądają równie dobrze jak gt4. Zobaczymy co dalej i kiedy wyjdzie na światło dzienne.
      WRÓG MOJEGO WROGA JEST MOIM PRZYJACIELEM

Komentarz

Fajnie byłoby gdyby jakiś joystick wymyślili do tej dry. RFP (Riding Force Pro) LOL!

Komentarz

Ja właśnie dopadlem Tourit Trophy !! gra naprade super sczególnie widok od środka wymiata!! Szkoda ze nie ma takiego widoku w GT4
          zobacz naszą wyprawę na Świnicę

Komentarz

O Motocyklach??!! Zaje*****e!! Przepraszam ,że to powiem ,ale ciut bardziej wole motocykle niż samochody i musze mieć te Tourist Trophy!

Komentarz

Serwer żebyś się tylko nie rozczarował jak już dostaniesz. Gierka ma fajną grafę ( w końcu engine z GT4) ale momentami mam wrażenie że panowie z PD zamiast aut wrzucili motory i nic więcej. Taki trochę dziwny model jazdy i "aż" 4 maszyny na torze naraz do tego kilka mniejszych bug'ów/niedoróbek.

Komentarz

Ale trasy te same i w ogóle wszystko takie samo tylko ,że tam są motory zamiast aut?
                Bugi to mają pewnie każde gry tylko w różnych ilościach.
                Tylko 4 motorki na torze?nie da się ustawić więcej?

Komentarz

Trasy są wszystkie te same co w GT4 + 1 nowa. Może nie wszystko to samo, ale czuć naleciałości z samochodowego modelu jazdy. Mowisz że bugi zdażają sie w każdej grze tylko w różnej ilości, zgadzam się. Ale co powiesz na coś takiego? jedziesz 200 km/h i walisz czołowo w mur. I co się dzieje? Kierowca czasami po uderzeniu przechyli się z motorem na bok i spadnie kilka razy zdarzyło mi się że tylko lekko podskoczył i nic więcej . Co do ilości przeciwników: 4 motory na torze to ścisłe maksimum

Komentarz

No rzcezywiście ten bug ,który opisujesz jest troche dziwny.Bardzo mała ilość tych przeciwników na torze mogliby zwiększyć nawet do 10(albo i więcej) wtedy to dopiero prawdziwy wyścig

Komentarz

A mi sie podoba!! Nie jest idealna ale mialem pare fajny wywrotek na Nurburgringu przy 300 wypadlem z toru a motor zrobil chyba z 30 przewrotek nawet fajnie wygladalo!! Ale jak sie jedzie na nurburgringu ponad 300 na prostej z kamery od srodka to robi wrazenie!!! Dla mnie bardzo fajna zabawa!!! Pozdrawiam napewno warto zagrać!! Dla fana jednośladu obowiązkowe!!

Komentarz

A jaka cena tej gry na obecną chwilę?

P.S. Jest tam coś takiego jak jakiś motorower do pojemności 50 ccm?
                        Pozdro

Komentarz

Niestety nie ma takiej pojemności jak 50 ccm najmniejsza jest to 124 ccm!!! Cena gry to 199 zl w wersji PAL premiera u nas 26 maj!! Ale ja kupilem na allegro wersje NTSC za 145 zl!! I nie żałuje gra bardzo wciaga a to uczucie predkoscu na kamerce ze srodka bomba!! Wskazniki dzialaja obrotomoerz i predkościomierz!! Super jak sie Hayabusa wkręca !! Pozdowienia

Komentarz

A co to za motorki w 125 ccm?(Wymień je)
                            Ja prawdopodobnie kupię u brata w Walii np. kupił mi tam GT4 orginał za 7.99 funtów czyli za jakies 40-50 złotych

Komentarz

Jesli chodzi o 125 ccm!! sa tylko 2 szt
                              HONDA FTR 05r
                              YAMAHA TZ 125 03r Potem sa juz tylko wieksze 250ccm i wyżej
                              z 250 ccm
                              YAMAHA 225E 05r
                              SUZUKI SKYWAVE
                              HONDA FORZA
                              HONDA NS 250 R 84r
                              YAMAHATZR 250 SPR 95 I wiele wiele innych duzo by wymieniac w grze jest w sumie prawie 100 motocykli także jest czym poszalec naprawde warto !! POzdrawiam

Komentarz

Pracuję...
                              X