Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

TGS: Gran Turismo na dwóch kołach

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Tutaj macie drobny box art!

Być może w przyszłości kupie tą gre. Ale nie jestem pewny...
    GT4 rzÄ…dzi!

Komentarz

Fajne pudełko Ja raczej ją kupię ,ale jeszcze się zastanowię poważnie bo ponoć jazda jest troche sztuczna.

Komentarz

Radzę Wam przed zakupem pożyczyć tą grę ( jeśli macie taką możliwość) od kogoś i pograć parę dni...

Komentarz

Z tego co widziałem na jakimś filniku o tej grze,wygląda prawie identycznie jak Gran Turismo 4,nie myle się?Ja jednak wolę Gran Turismo,za motorami jakoś zbytnio nie przepadam,chociaż jakbym miał okazje zagrać to bym się skusił
          Gran Turismo rulez!!!

Komentarz

Odkryj nowÄ… generacjÄ™ konsol PlayStation 4 i PS5. Zagraj we wciÄ…gajÄ…ce gry z tysiÄ…cami hitów w każdym gatunku, które doskonale pokazujÄ…, na co stać konsolÄ™ PlayStation.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
            Tam jest wszystko o TT, wyrombiste screeny

Komentarz

"Ja raczej ją kupię ,ale jeszcze się zastanowię poważnie bo ponoć jazda jest troche sztuczna."

Z tym, ze niekoniecznie.
              Sama jazda jako taka, jest akurat bardzo realistyczna. Poza najmniejszymi predkosciami, ale to tez tylko z powodu braku wyczucia.

Narazie zdazylem tylko troche pomacac, jednak w przeciwienstwie do GT, podobalo mi sie kilka licencji. Szczegolnie S-10 .
              CBR 1000 RR jest w moim guscie, jesli chodzi o prowadzenie. Czuje sie jego parametry nawet przez pada. Narazie sie oswajam, ale bardziej z trasami, ktorych jeszcze w GT nie opanowalem, niz z motorkami. Strasznie mnie korci przejazdzka CBRka na torze Nurburg Po wyczynach FairLady 350Z LM (zacna maszynka, szczegolnie po dosc specyficznym tuningu ukladu jezdnego i napedowego) i kosiarka F1 (ktora na tym torze zastepuje mi szutry przez iscie hardkorowy model jazdy), brakuje jeszcze tego motywu na motocyklu.
              Complex string rulez
              GG - 11726632

Komentarz

Mam ta gre i szczerze wam powiem ze nie ma sie czym podniecac bo gra wcale nie jest taka fajna. Mozna sobie czasami odbic od GT4 i pograc w TT, ale moim najwiekszym zaskoczeniem bylo to ze nie mozna nic tuningowac oprocz wydechu. Dostalem gierke taki szczesliwy i wchodze a tu tylko rura do wymiany... I co jeszcze nie ma kasy!! Tam nic nie kupujesz tylko np. wydech sie zmienia za free a motory sie wygrywa...
                Jesli Ci sie jakis podoba to poprostu scigasz sie z podobnym albo takim samym nie pamietam i jak Ci sie uda wygrac jest twoj.
                Polecam tylko od czasu do czasu albo fanom 2 kolek.

Komentarz

A ile może być motorów jednocześnie w wyścigu na torze?

Komentarz

dawno nie gralem ale chyba 3
                    a w licencjach to zalezy od licencji 1-3
                    dzisiaj wieczorem lookne i edytuje posta zeby nikogo nie wprowadzac w blad

Komentarz

No to H*jnie z grzybniÄ…

Komentarz

nie lubie motorów...
                        NO VTEC-NO FUN

Komentarz

"Z tego co widziałem na jakimś filniku o tej grze,wygląda prawie identycznie jak Gran Turismo 4,nie myle się?"

I tak i nie...
                          Odnosnie grafy jak najbardziej, jednak jej prezentacja "z wnetrza" pojazdu jest zupelnie inna.

"Ja jednak wolę Gran Turismo,za motorami jakoś zbytnio nie przepadam,chociaż jakbym miał okazje zagrać to bym się skusił"

Majac w pamiecie wczesniej spotykane gry motocyklowe spodziewalem sie, ze realizm jazdy bedzie znacznie mniejszy... ale to jednak Polyphony
                          Trzeba to troche lubic (ze swojej strony nie narzekam), ale kiedy sie juz poczuje ten klimat...
                          Wlasnie sobie wygralem CBR 600RR. Wprawdzie to nie 1000, lecz nadal bardzo zblizony model. Na kilka traskach bylo po prostu normalnie. Na Trial mountain - juz nieco bardziej swojsko, bo to klasyk i troche sie uklad drogi lepiej kojarzy, a i smieszny troche bywa.
                          Nurburg - czulem, ze mi sie moze spodobac. I co? I TAK WLASNIE JEST !!! Bardzo wazne, aby jechac swoim egzemplarzem z garazu. W Photodrive mozna. Szkoda, ze nie mam czym filmika zgrac... ale chyba bede mial kilka fotek, gdyby bylo jakies zainteresowanie.
                          Complex string rulez
                          GG - 11726632

Komentarz

Re: TGS: Gran Turismo na dwĂłch koÂłach

Właśnie zacząłem w to grać i gierka nawet mi się podoba. Graficznie taka sama jak GT4, zauważyłem zmiany w konfiguracji niektórych torów np: Tsukuba-szykana za łukiem Dunlop'a, Infineon-szykana, Suzuka West Course-szykana za nawrotem. Prawdopodobnie te zmiany są spowodowane tym że są to wersje torów motocyklowych i tylko dla motocykli a nie dla samochodów, choć w GT4 te szykany też istnieją ale są "zamknięte" słupkami. Minusem gry jest brak kasy i motorów używanych, brak torów szutrowych i motorów cross'owych (kilka je przypomina ale to nie to), brak sklepu z częściami, brak firmy Harley. Właściwie dopiero zacząłem grać i jeszcze wszystkiego nie odkryłem, więc jeśli gdzieś jest pomyłka to mnie poprawcie
                            Gram w GT już 15 lat

Komentarz

Zaliczyłem licencje, zdobyłem wszystkie motory u dilerów, 80% i znudziło mi się.
                              narancs alternativa

Komentarz

Lucass napisał że jechał 200km/h walnął w mur i motor lekko podskoczył... Wiesz co ci powiem? Na początku tematu jest napisane że gra jest na kodzie GT4 a GT to gra samochodowa. I czego się po motorze spodziewałeś? To żaden bug. W GT jak walniesz to samochód też podskoczy

Komentarz

PracujÄ™...
                                X