Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Hard Truck 2: King of the Road

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Hard Truck 2: King of the Road

http://en.wikipedia.org/wiki/Hard_Truck ... f_the_Road

Troszkę zaintrygowało mnie to co jest napisane na wiki o tej grze.
    A mianowicie ta wielka lista samochodów. Nie widziałem w kotr ani ht2 takich wozów jak Fiat Marea
    Fiat 131
    Volga GAZ-3110
    Bus
    Toyota Avensis
    Renault Megane

Co o tym myślicie?

Re: ht2/kotr

Są to zapewne wszystkie licencje, jakie przyznano ludziom od Hard Truck. Jeśli się przyjrzysz, pewnie znajdziesz je na ulicach.

Komentarz

Re: Hard Truck 2: King of the Road

Nie dam głowy... spory kawałek swojej młodości spędziłem nad Hard Truck 2 (z King Of The Road, czyli niejako reedycją HT2 też miałem do czynienia), i z samochodów osobowych były tam tylko BMW M5 E39... które nomen-omen w rzadkich sytuacjach dało się kupić Poza tym GAZ'y "Gazele" w wersjach towarowej i osobowej (też do kupienia, przynajmniej w wersji towarowej) i... tyle. Reszta to ciężarówki i ciągniki siodłowe...

Komentarz

To było jakoś tak że w ht2 osobówki dało się kupić ale to było chyba możliwe dopiero po zatrudnieniu kilku kierowców.

I jeszcze jedno bardzo ważne pytanie. Czy można gdzieś ściągnąć instrumentalną wersję utworów z gry? Szukałem po necie i jest tylko oryginalna odsłona tej płyty. Nie przeczę, jest bardzo fajna ale język rosyjski bardzo mi przeszkadza w słuchaniu.
        //Edit. Źle się wyraziłem. Chodzi mi po prostu o zwykłego soundtracka z tej gry.

Komentarz

Mam na PC kilka utworów, ale z HT2, soundtrack (instrumentalki)... jeżeli Cię to interesuje (powtarzam, raptem kilka utworów) to mogę wrzucić, jak wrócę z wakacji... na marginesie - szukałeś w katalogach gry? Nie dam głowy (bo było to lata temu) ale ja je chyba stamtąd wyciągnąłem...

Komentarz

Tak, też je brałem z folderu. Najpierw muszę znaleźć grę...

Komentarz

dla mnie bardzo fajna gierka

Komentarz

Pracuję...
              X