Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

F1 2011 World Championship EVENT - Sezon 1

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• F1 2011 World Championship EVENT - Sezon 1

Witam!
    Chciałem zaprosić wszystkich przyszłych posiadaczy gry F1 2011 do wspólnego ścigania na forum PS3fun.pl.

Obecnie wszystko jest jeszcze w fazie ustalania, nie mniej znając liczbę potencjalnych chętnych do wspólnego ścigania, do tej liczby dostosujemy odpowiednie reguły, pasujące jak największej liczbie uczestników.

Wiem, że znajduję się tu wielu świetnych kierowców (swego czasu organizowałem tutaj GT5 EVENT) i jednocześnie maniaków F1, więc serdecznie zapraszam.

Re: F1 2011 World Championship EVENT - Sezon 1

To na ps3 tak? Najlepiej na PC, najlepsza grafika i mody.
    1+1=10

Komentarz

Tak na PS3.
      Może i wersja na PC jest ładniejsza i ma wsparcie modów, ale jakoś wolę się ścigać na konsoli w wygodnym fotelu, na kierownicy i 40 calach niż na biurku przy kompie.

Komentarz

A to jakiś problem ścigać się tak samo na PC? :wink:
        http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
        GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
        GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
        GranTurismo 5 99%
        GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil 12
          Dokładnie to samo pomyślałem.

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil 12
            Dla mnie tak, bo kompa mam w sypialni i nie mam już miejsca na kierownice.

Komentarz

Tak żeby nie zakładać nowego tematu,... pograłem dziś sobie w domu trochę na PC w F1 2011 bo w 2010 nawet nie grałem i powiem wam że to jest full arcade, jak dla mnie gra nie warta kasy. O milion razy lepszy jest rFactor lub choć by Formula Gran Turismo. Żeby tutaj spina wykręcić w zakręcie to trzeba się bardzo mocno postarać (oczywiście asysty off). Pograłem 15 min i jak na razie dla mnie wystarczy, gra jest trochę żenująca

Komentarz

Ja gram od piątku i w porównaniu z poprzednią grą jest wielka różnica. Nie ucieka tył a najważniejsze wg mnie to że jak gram na expert w 2010 to na starcie reszta wystrzela jak z procy a na prostej też lecieli jakby kers mieli. Ogólnie gra jest dobra taki symulacyjny arcade i po przejechaniu całego dystansu wyścigu jestem zadowolony bo wreszcie coś się dzieje na torze niż w poprzedniej części. Dla fanów f1 polecam

Komentarz

PracujÄ™...
                X