Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

TOURIST TROPHY

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• TOURIST TROPHY

Polyphony zabrało się do tworzenia motocyklowego odpowiednika GT4,mniejmy nadzieje że to co zpieprzyli w GT4 wynagrodzą nam w najnowszym symulatorze dla miłośników 2kółek i kosmicznych szybkości.

Re: TOURIST TROPHY

Zamieszczone przez YAMAHO
    Polyphony zabrało się do tworzenia motocyklowego odpowiednika GT4,mniejmy nadzieje że to co zpieprzyli w GT4 wynagrodzą nam w najnowszym symulatorze dla miłośników 2kółek i kosmicznych szybkości.
    Słyszałem o tym projekcie. O jakim sp(pipi)nie Ci chodzi? O destroy samochodów a wlaściwie jego brak? W TT nie może go zabraknąc bo trochę dziwnie będzie wyglądalo jak przyłoisz z prędkością 250km/h w bandę i nic. Poczekamy, zobaczymy...

Komentarz

Ależ oczywiście że może go zabraknąć! Tyle tylko że motocyklista spadnie z maszyny. Model uszkodzeń jest całowicie "zbędny"! Tym bardziej że Polyphony nic nie obiecywało (chyba), a oni nawet jak obiecują to nie można mieć 100% pewności. Wszystko w rękach kochanych panów programistów.

Komentarz

No i TT nie jest takie dobre mam ta gre i jest poprostu srednia. Mozna pograc ale czlowiek szybko sie nudzi. Nie ma pieniedzy motocykle mozna tylko wygrywac, slaba fizyka wypadkow. Fani 30- letnich japonskich motocykli pograja w ta gre ale ja chociaz tez nim jestem dlugo nie siedizalem przed ekranem z TT

Komentarz

Jeszcze nie zrobili DFP w kształcie kierownicy motocyklowej, więc nie zagram
          narancs alternativa

Komentarz

Jest kiera motocyklowa, całkiem niezłej jakości(jest nawet pedał biegów), nieźle się gra i jest to Ducati course(była nawet gra o takiej nazwie na psx...było to też coś ala gt na 2 kołach ale były tylko motocykle ducati, grywalnośc duuuuużo większa niż tt, polecam!!!)

Komentarz

Ja tez mam ta gre ale gra nie jest zadna rewelacja.
              Nie mozna nic kupic ani stuningowac (poza sportowym tlumikiem ktory jest jako opcja i za free), pozostaje bawienie sie ustawieniami.
              Jezeli ktos jest prawdziym fanem 2 kolek to polecam a jezeli chce tylko sprawdzic jak sie w to gra to szkoda kasy.

Komentarz

Jeżeli chodzi o ilość dostępnych motocykli to Tourist Trophy nie ma właściwie żadnej konkurencji. I to nie tylko na konsolach ale na PC też.
                Ogólnie każdy fan Gran Turismo powinien przynajmniej spróbować zagrać. To właściwie takie motocyklowe GT. Te same trasy (jedna nowa - Valencia), prawie takie same menusy itp. Modele motocyklów są po prostu idealne (wiadomo Polyphony). Jak dla mnie jedna z najlepszych gier na PS2!

Komentarz

Zamieszczone przez stakka
                  Jeżeli chodzi o ilość dostępnych motocykli to Tourist Trophy nie ma właściwie żadnej konkurencji. I to nie tylko na konsolach ale na PC też.
                  Ogólnie każdy fan Gran Turismo powinien przynajmniej spróbować zagrać. To właściwie takie motocyklowe GT. Te same trasy (jedna nowa - Valencia), prawie takie same menusy itp. Modele motocyklów są po prostu idealne (wiadomo Polyphony). Jak dla mnie jedna z najlepszych gier na PS2!
                  Masz racje na ps2 nie ma sobie równych jednak na PC grałem w lepsze chociażby Moto GP 08

PS:Uważaj na daty postów :wink:

Komentarz

Nie napisałem, że jest to najlepsza gra o motocyklach. Chodziło mi tylko o ilość motocykli do wyboru. Więc nie wyskakuj mi tu z Moto GP . To tak jak z Gran Turismo. Na pewno nie jest to najlepszy symulator ale nie do pobicia pod względem wiadomo czego .

Komentarz

Kto jest za utworzeniem działu dla tej gry na GTH? tak żeby miała swój własny dział pod kategoria "Inne gry motoryzacyjne"? Co wy na to?

Komentarz

może ogólnie dział dla gier o wyścigach motocyklowych? Jest tego sporo ale ludzi którzy w to grają regularnie można policzyć na palcach jednej ręki.
                        Ja namiętnie grałem tylko w jedną grę motocyklową - SBK 2001.
                        http://www.mygranturismo.net/12300

Komentarz

totalnie zbędne wg mnie.

Komentarz

Stary wątek znalazłem
                            viewtopic.php?f=24&t=3331

No pytam sie was bo PW otrzymałem od jednego uzytkownikia.

Komentarz

to zróbmy jeszcze osobny dział dla BF3, counter strika'a i modern warfare

Komentarz

PracujÄ™...
                              X