Polyphony zabrało się do tworzenia motocyklowego odpowiednika GT4,mniejmy nadzieje że to co zpieprzyli w GT4 wynagrodzą nam w najnowszym symulatorze dla miłośników 2kółek i kosmicznych szybkości.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
TOURIST TROPHY
Zwiń
X
-
Re: TOURIST TROPHY
Zamieszczone przez YAMAHOPolyphony zabrało się do tworzenia motocyklowego odpowiednika GT4,mniejmy nadzieje że to co zpieprzyli w GT4 wynagrodzą nam w najnowszym symulatorze dla miłośników 2kółek i kosmicznych szybkości.
-
Ależ oczywiście że może go zabraknąć! Tyle tylko że motocyklista spadnie z maszyny. Model uszkodzeń jest całowicie "zbędny"! Tym bardziej że Polyphony nic nie obiecywało (chyba), a oni nawet jak obiecują to nie można mieć 100% pewności. Wszystko w rękach kochanych panów programistów.
Komentarz
-
No i TT nie jest takie dobre mam ta gre i jest poprostu srednia. Mozna pograc ale czlowiek szybko sie nudzi. Nie ma pieniedzy motocykle mozna tylko wygrywac, slaba fizyka wypadkow. Fani 30- letnich japonskich motocykli pograja w ta gre ale ja chociaz tez nim jestem dlugo nie siedizalem przed ekranem z TT
Komentarz
-
Komentarz
-
Ja tez mam ta gre ale gra nie jest zadna rewelacja.
Nie mozna nic kupic ani stuningowac (poza sportowym tlumikiem ktory jest jako opcja i za free), pozostaje bawienie sie ustawieniami.
Jezeli ktos jest prawdziym fanem 2 kolek to polecam a jezeli chce tylko sprawdzic jak sie w to gra to szkoda kasy.
Komentarz
-
Jeżeli chodzi o ilość dostępnych motocykli to Tourist Trophy nie ma właściwie żadnej konkurencji. I to nie tylko na konsolach ale na PC też.
Ogólnie każdy fan Gran Turismo powinien przynajmniej spróbować zagrać. To właściwie takie motocyklowe GT. Te same trasy (jedna nowa - Valencia), prawie takie same menusy itp. Modele motocyklów są po prostu idealne (wiadomo Polyphony). Jak dla mnie jedna z najlepszych gier na PS2!
Komentarz
-
Zamieszczone przez stakkaJeżeli chodzi o ilość dostępnych motocykli to Tourist Trophy nie ma właściwie żadnej konkurencji. I to nie tylko na konsolach ale na PC też.
Ogólnie każdy fan Gran Turismo powinien przynajmniej spróbować zagrać. To właściwie takie motocyklowe GT. Te same trasy (jedna nowa - Valencia), prawie takie same menusy itp. Modele motocyklów są po prostu idealne (wiadomo Polyphony). Jak dla mnie jedna z najlepszych gier na PS2!
PS:Uważaj na daty postów :wink:
Komentarz
-
Nie napisałem, że jest to najlepsza gra o motocyklach. Chodziło mi tylko o ilość motocykli do wyboru. Więc nie wyskakuj mi tu z Moto GP. To tak jak z Gran Turismo. Na pewno nie jest to najlepszy symulator ale nie do pobicia pod względem wiadomo czego
.
Komentarz
-
może ogólnie dział dla gier o wyścigach motocyklowych? Jest tego sporo ale ludzi którzy w to grają regularnie można policzyć na palcach jednej ręki.
Ja namiętnie grałem tylko w jedną grę motocyklową - SBK 2001.
Komentarz
-
Stary wątek znalazłem
viewtopic.php?f=24&t=3331
No pytam sie was bo PW otrzymałem od jednego uzytkownikia.
Komentarz
Komentarz