Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Level R

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Level R

Level R to wyścigowe MMO które zostało stworzone na licencji Amerykańskiej już nie aktywnej wyścigówce Project Torque. Gra jest free-to-play więc pozwala na jazdę, kupowanie aut i części za darmo, ale jest też opcja dla hardcorowców pozwalająca kupować za prawdziwą gotówkę.

Cechy:

Możliwość ścigania się na wielu trasach umiejscowionych w różnych krajach (Anglia, Rosja, USA, Japonia), a także na różnym podłożu szuter, asfalt, śnieg,
    Zbliżony do realizmu system zniszczeń aut;
    Wysokiej jakości grafika 3D oparta na silniku Open Dynamic Engine pracujący pod kontrolą DX 9.0C;
    Możliwość tuningowana aut w zbliżony sposób do znanego nam z serii Need For Speed.
    Dostępne ponad 80 rodzajów aut do kupienia za pieniądze z wyścigów (RP) lub realną gotówkę (CP).

Ktoś słyszał lub gra może w tą grę? Ja i kilka osób z tego forum od kilku dni pogrywamy. Grafika prezentuje się całkiem fajnie, na poziomie zbliżonym do znanego nam z NFS: Most Wanted.

[youtube:2aljphz7]http://www.youtube.com/watch?v=CE313QaPqWk[/youtube:2aljphz7]

Re: Level R

Kiedyś miałem zamiar przetestować, ale coś mi w tym przeszkodziło widocznie. Może teraz spróbuje. Da się w to sensownie pograć bez sypnięcia prawdziwą kasą? Bo darmowe niby jest, ale często w tego typu grach płacenie wirtualną walutą jest problemem (mało się jej zdobywa, wysokie ceny).
    Galeria GT6 | Galeria GT5 | Last.fm | MyAnimeList.net | YouTube

Komentarz

Re: Level R

Mam w tej grze ponad 5 aut i wszystkie kupione za kasę z wyścigów. To samo może powiedzieć Krazio i cichy45.

Komentarz

PracujÄ™...
      X