Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Need for Speed Most Wanted

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Need for Speed Most Wanted

Need for Speed Most Wanted Wejdzie na polski rynek dopiero 25 listopada, ale za to w polskiej wersji językowej! Czytałem, że jest NFSMW Black Edition, w którym są dwa dodatkowe samochody(Chevrolet Camaro 67' i BMW M3 GTR-albo jakoś tak). W Black Edition wszystkie trasy i samochody są odblokowane (w przeciwieństwie do zwykłego Most Wanted), jak i wszystkie trasy. Dodatkowa opcja(w obydwu grach) to jakby Boullet Time (znany z Max Payne), który pomaga, przy większych stłóczkach. Dodatkowo dodano model zniszczeń, co jest najważniejsze i pościgi policji. Gliny mogą cię ścigać radiowozami, śmigłowcami, a nawet mogą rozkładać kolczatki na drodze. W grze jest 40 samochodów(w tym PORSHE I LAMBORGHINI) i dodatkowo 2(jeżeli kupisz Black Edition). A jeszcze na osłodę i zachętę zarazem, Black Edition dodano płytkę DVD, na której są różne dodatki. W tym jak powstała animacja samochodów, itp. Myślę, że gra warta 175zł i chyba sobie ją kupie. A... jeszcze jedno wersja zwykła jest po polsku, a Black Edition po angielsku, jakby ktoś się nie połapał w mojej "recenzji" Pzdr
    0
    Tak! Jak najbardziej!
    0%
    0
    Myślę, że gra nie jest godna mojej uwagi!
    0%
    0

Musisz się lepiej zapoznać z Most Wanted. Otóż już Ci mówię. BMW M3 GTR będzie dostępne w narmalnej wersji. Po drugie Black Edition będzie tylko na PlayStation2. A oto pełna lista samochodów:

Aston Martin DB9
    Audi A3 3.2 quattro
    Audi A4 3.2 FSI quattro
    Audi TT 3.2 quattro
    BMW M3 GTR
    Cadillac CTS
    Cobalt SS
    Corvette C6
    Corvette C6.R
    Dodge Viper SRT10
    Fiat Punto
    Ford GT
    Ford Mustang GT
    Lamborghini Gallardo
    Lamborghini Murciélago
    Lexus IS300
    Lotus Elise
    Mazda RX-7
    Mazda RX-8
    Mercedes-Benz CLK 500
    Mercedes-Benz SL 500
    Mercedes-Benz SLR McLaren
    Mitsubishi Eclipse
    Mitsubishi Lancer EVOLUTION VIII
    Pontiac GTO
    Porsche 911 Carrera S
    Porsche 911 GT2
    Porsche 911 Turbo S
    Porsche Carrera GT
    Porsche Cayman S
    Renault Clio V6
    SL65 AMG
    Subaru Impreza WRX STi
    Toyota Supra
    VW Golf GTI
    Vauxhall Monaro VXR

Więc jak wiemy powyższa lista się skromnie mówiąc "chowa" przy tej z Gran Turismo 4.
    Już od dzisiaj możemy zagrać w Most Wanted! Niestety to tylko demo ale warto sprawdzić ponieważ jest całkowicie po POLSKU! Link do dema:

ftp://largedownloads.ea.com/pub/demos/nfsmwdemo.exe

Pozdrawiam

Komentarz

W wersji black będzie kilka już stuningowanych wozów (w tym właśnie ta beemka, bodajże identyczna jak na trailerach). Powinieneś zmienić trochę pytanie d o ankiety. Mi np. ta gra się bardzo podoba i chętnie bym w nią zagrał, ale na pewno jej nie kupie (przynajmniej w najbliższym czasie). Na PS2 jest/będzie za dużo świetnych gier, żebym zawracał sobie głowe NFS (RE4, King Kong, Black, MGS3: Subsistance, SotC, dodatkowo może wreszcie kupię GT4). To jeszcze zależy od recenzji, a wątpie żeby ta gra dostała więcej niż 80-85%. Co do polskiej wersji... Co tam jest do tłumaczenia?

Komentarz

Zamieszczone przez are91
        Co tam jest do tłumaczenia?
        Wszystkie dialogi policyjne, wszystkie napisy, wszystkie komendy.

Komentarz

To było pytanie retoryczne... Chyba każdy rozumie te teksty po angielsku, a nawet jeśli, to można się domyślić. To nie RPG że bez znajomości języka stracimy przyjemność z grania. :wink:

Komentarz

Minęło trochę czasu,a na tym forum o NFS:MW niewiele się dzieje.. a więc taki tamat...

Jakie opinie macie po graniu w nią? Co się wam podoba, a co nie... oczywiście nie chodzi mi o kopiowanie recenzji

Komentarz

Mnie się podobała tam tka siwa Supra po pokonaniu jakiegoś kolesia co nią jeździł.Troche tuna powoli doszła do celu i śmigałem nią nawet do chyba 5 czy któregoś miejsca a dalej nie przeszłem Ogólnie fajne autka są tam i jest SLR co najważniejsze

Komentarz

Mi się Most Wanted podoba.A co do wersji Black Edition są do tego patche,żeby zagościła ona na kompieWtedy mamy tego Chevroleta Camaro i te stuningowane auta,a w serii prób jest jedną próbę więcej.Podoba mi się w niej to,że idzie potuningować super samochody,którymi ja bym się cieszył nawet gdyby były seryjne (np.SLR,M3 GTR,Carrera GT,911 Turbo...)Gra jest trochę za łatwa (calą grę przeszedłem na tym Chevrolecie co był na początku,Chevroletem Cobaltem SS).Nawet z Razorem na końcu nie miałem problemu,brałem jego BMW nawet na dragach
                Gran Turismo rulez!!!

Komentarz

serwer to polecam ci przejsc dalej jak masz mozliwosc bo na koncu dwie scenki to cudo
                  top gear and gran turismo ist the best

Komentarz

Re: Need for Speed Most Wanted

mam... a raczej mialem Black Edition. ostatnio gra mi padla. MW przeszedlem z palcem w... nosie. zanim mi padla mialem ponad 200 000 000 BOUNTY ;] i najlepsze fury odpicowane na max w garazu ;]

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
                      mam... a raczej mialem Black Edition. ostatnio gra mi padla. MW przeszedlem z palcem w... nosie. zanim mi padla mialem ponad 200 000 000 BOUNTY ;] i najlepsze fury odpicowane na max w garazu ;]
                      Ooo, SUPER, ale Ty jesteś kozak, tylko tak może skończ już kopać stare tematy ?

Komentarz

Need for Speed Most Wanted

Pytan się z ciekawości... Jest w Most Wanted na PS2 split-screen?

Komentarz

Taaaak CTRL+ALT+DELETE też jest PRZESTAŃCIE ODKOPYWAĆ TEMATY

Komentarz

Pracuję...
                          X