Need for Speed Most Wanted Wejdzie na polski rynek dopiero 25 listopada, ale za to w polskiej wersji językowej! Czytałem, że jest NFSMW Black Edition, w którym są dwa dodatkowe samochody(Chevrolet Camaro 67' i BMW M3 GTR-albo jakoś tak). W Black Edition wszystkie trasy i samochody są odblokowane (w przeciwieństwie do zwykłego Most Wanted), jak i wszystkie trasy. Dodatkowa opcja(w obydwu grach) to jakby Boullet Time (znany z Max Payne), który pomaga, przy większych stłóczkach. Dodatkowo dodano model zniszczeń, co jest najważniejsze i pościgi policji. Gliny mogą cię ścigać radiowozami, śmigłowcami, a nawet mogą rozkładać kolczatki na drodze
. W grze jest 40 samochodów(w tym PORSHE I LAMBORGHINI) i dodatkowo 2(jeżeli kupisz Black Edition). A jeszcze na osłodę i zachętę zarazem, Black Edition dodano płytkę DVD, na której są różne dodatki. W tym jak powstała animacja samochodów, itp. Myślę, że gra warta 175zł i chyba sobie ją kupie
. A... jeszcze jedno wersja zwykła jest po polsku, a Black Edition po angielsku, jakby ktoś się nie połapał w mojej "recenzji"
Pzdr

Komentarz