Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ulubiona gra rally.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Ulubiona gra rally.

Jaka jest wasza ulubiona gra rally.

ignac8: Zła kategoria, przenoszę.

Re: Ulubiona gra rally.

wlasnie - tak mnie naszlo zeby sobie pojezdzic WRC...
    ale niewiem czy cokolwiek bylo godnego prucz Colina 1 i 2??
    PSN progress Jesteśmy Kierowcami Jutra!

Komentarz

RBR. Tyle w temacie.

Komentarz

Myślę, że Colin McRae zasługuje na większą uwagę, lecz mając na myśli tylko te starsze częśći m.in. 1, 2, 2005. Ale nie wiem jak to z Richard Burns Rally jest. Po niektórych wypowiedziach, sądzę, że jest godna uwagi. Ale też tak myślę, że dziś nie ma tyakich prawdziwych "rajdówek z jajami".

Komentarz

Ja lubie coliny ale też lubię sega rally.

Komentarz

RBR, ale ostatnio dobrze bawiłem się przy Dirt 2 i 3. Szkoda, że takie krótkie OSy są
            I may be slow but I'm still ahead of you.
            Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Da mi ktoś łopatę? <mrgreen>
              Ale muszę się wypowiedzieć. Moją ulubioną grą Rally jest V-Rally 2 z 1999 roku na PSX i 2000 na PC.
              Sygnatura została usunięta ponieważ złamano 16 punkt regulaminu forum

Komentarz

Fajna jest seria WRC. Zwłaszcza część rally evoled (licencja WRC z roku 2005), zresztą wszystkie coliny, to też bardzo przyjemne gierki

Komentarz

Ja Ciupię sobie w Colina McRea 1, uwielbiam poprostu. Ale zaczynam sie zastanawiać nad kupnem jakiejś gry z lepsza grafiką, poleci coś ktoś świetnego na konsolę?

Komentarz

No jest kilka wspaniałych tytułów:

Komentarz

• Piotr
                      Piotr skomentował
                      Editing a comment
                      To były czasy.... Jedna z moich najbardziej ulubionych gier z czasów Pentium Jedynki

Coś nie można wrzucić kilku linków więc sorry ale będzie kilka odpowiedzi pod rząd:

Komentarz

Komentarz

Dodałbym jeszcze serię WRC z Playstation 2, dwie pierwsze części Colina McRae, oraz Richard Burns Rally.

Komentarz

Pod względem modelu jazdy według mnie niezmiennie najlepszą grą jest Richard Burns Rally - poziom realizmu, który zapewnia jest niesamowity. Ale największy sentyment mam do Rally Championship 2000, w które grałem baaaardzo dużo mając te 10-11 lat. Ale odkładając już miłe wspomnienia z dzieciństwa na bok - moim zdaniem ta gra do dzisiaj najlepiej oddaje klimat rajdów jako imprezy motoryzacyjnej. Wiernie oddane i długie odcinki specjalne, na tyle długie, że mając w perspektywie jeszcze np. 50 kilometrów do przejechania naprawdę odczuwało się wagę każdego błędu i uszkodzenia samochodu. Dodatkowo gra miała encyklopedię, każdy odcinek miał wprowadzenie, przedstawienie historii, miejsce na mapie. Tego do dzisiaj żadna gra rajdowa, nawet te z licencjami WRC nie oddały. Bardziej skupiono się na tworzeniu rozbudowanych trybów kariery, a w Rally Championship były po prostu mistrzostwa, ale jak człowiek się naoglądał tych wszystkich wstawek o tym cyklu rajdowym, posłuchał historii kilku OS'ów to wsiąkał w grę bez żadnych urozmaiceń
                          https://motowahacz.pl - testy samochodów i aktualności motoryzacyjne

Komentarz

PracujÄ™...
                          X