Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Assetto Corsa.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Assetto Corsa.

Firma Kunos Simulazioni pracuje właśnie nad nowym symulatorem, o ciekawej nazwie Assetto Corsa.

Informacji na temat samej gry jest jeszcze niedużo, firma raptem wypuściła minutowy trailer i kilka screenów.

Kilka informacji na temat samej gry:
    -silnik graficzny z obsługą DirectX 11
    -zaawansowany silnik fizyczny
    -dokładnie odwzorowane modele samochodów
    -innowacyjne podejście do sztucznej inteligencj
    -multiplayer
    -całkowicie dostosowywalny interfejs użytkownika
    -realistyczne dźwięki, (3D)
    -oficjalnie licencjonowane samochody (single seaters, Production, GT, GTR, historic F1 i GT cars, prototypes)
    -oficjalnie licencjonowane LASEROWO skanowane tory,
    -wsparcie dla modów

Otwórzcie screeny w nowej karcie, aby zobaczyć je w całości.

Co o tym myślicie?
    Produkcja jest w stanie zagrozić Gran Turismo, Forzie i rFactorowi?
    Ostatni screen, oraz informacja o laserowym tworzeniu mapy toru pozytywnie mnie zaskoczyły.
    Podzielcie siÄ™ swoimi opiniami!
    GT5 = 68% GT4 = 100% GT4 = 100% GT3 = 100% GT:C = 100% GT2 = 100% GT = 100%

Re: Asetto Corsa.

Nieźle nieźle ale według mnie to nie jest w stanie zbytnio zagrozić Gran Turismo, GT ma przecież tyle aut a ile musiały kosztować te wszystkie licencje. Po za tym jak widzę tą kierownicę sterowaną telepatycznie przez kierowcę bo przecież rękami jej nie dotyka a się kręci to aż ze śmiechu padam

Komentarz

Re: Assetto Corsa.

Gra nie jest ukończona, poza tym lepiej to wygląda, niż kiepsko animowane, jeszcze gorzej oteksturowane ręce wirtualnego kierowcy Ja i tak zawsze w tych grach wyłączam widok kierownicy, a ekran ustawiam tak, aby moja kierownica pokrywała się z tą w kokpicie auta.

Komentarz

Ja to chrzanię ale wolę dziurawe ręce niż kierownicę sterowaną telepatycznie Gra może i się fajnie zapowiada ale nie zagram i nie mam zamiaru kupić czy tam pobrać Będę wiernym fanem GT

Komentarz

hmmmmm...co ja widze^^ BMW 1///M Coupe i ///M3 GTR Race Car ^^ Mozliwe ze bedzie to dobra produkcja ^^ Choc jest rzecz ktora mnie martwi... w trailerze chwala sie tylko grafika a nie fizyka jazdy.

Komentarz

O to akurat nie musimy się martwić. Kunos Simulazioni robi świetne modele jazdy.

Komentarz

Re: Asetto Corsa.

Zamieszczone przez Action
              Nieźle nieźle ale według mnie to nie jest w stanie zbytnio zagrozić Gran Turismo
              Gran Turismo nie zalicza się do grona symulatorów, więc nie ma co porównywać. Chyba, że chodziło ci o sprzedaż...

Komentarz

Wkurza mnie jak jeszcze nie graliście i nie dotykaliście a już sracie opiniami na temat gry. Kopara Wam opadłaby jakby okazało się, że to naprawdę świetna gra.

thooorn tak samo ludzie srali zanim zagrali w rFactor.

Komentarz

Patrząc na jakość detali to pierwszy raz spotykam się z tak dokładną grą. Ciekawe jak się projekt rozwinie
                  A-Spec- 40 lvl
                  B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Pare nowych screenow.

Komentarz

W NetKar PRO wyjeździłem kilka setek kilometrów i już teraz mogę śmiało rekomendować nowy tytuł Kunos. Radzę jednak zaopatrzyć się w komputer z przynajmniej średniej półki, słabe maszyny będą miały problem żeby uciągnąć tego sima (NKP), za którego bądź co bądź odpowiada jedna osoba. W każdym razie szykuję się sim z górnej półki, chciałbym tylko żeby Stefano dokooptował do swojego teamu więcej doświadczonych programistów. Ten rok zapowiada się nadzwyczaj ciekawie

Komentarz

Czemu tu taka cisza? Zapraszam na mojego bloga poświęconego produktom Kunos Simulazioni - NetKar PRO i Assetto Corsa

Komentarz

Mam prośbę, nie posiadam netKar Pro, ale chciałbym sprawdzić Assetto Corsa. Czy byłby ktoś tak miły i pożyczyłby mi klucz do dostępu do gry? Pozdrawiam.
                          I may be slow but I'm still ahead of you.
                          Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Jak odkopie to Ci podeśle, ale to nie dziś, jak coś to przypomnij mi na pm jutro.

ok wysłałem ci chyba dobry kluczyk do dema

Komentarz

Dzięki Sqad za podesłanie tego kodu. Sprawdziłem to tech demo i bardzo pozytywnie je odebrałem. Prowadzi się naprawdę fajnie, czuć każdy uślizg samochodu, dohamowania są ciekawe i na początku trudne, a to automatyczne sprzęgło działa bardzo naturalnie. Po kilku okrążeniach można się przyzwyczaić do samochodu. Na razie wykręciłem 1:24.893 najlepsze kółko, ale wiem że da się to poprawić.

Gra się dużo lepiej niż w Project CARS. Wiążę spore nadzieje z Assetto Corsa. :wink:
                              I may be slow but I'm still ahead of you.
                              Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

PracujÄ™...
                              X