Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Forza Horizon

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Forza Horizon

Mały opis gry: http://www.motogames.gram.pl/news-1987.html

Zapowiada się jak dla mnie mega
    Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
    B Spec - 40 level
    60 x Gold
    http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Re: Forza Horizon

Tak właśnie widzę grę samochodową na konsole - lekka, przyjemna i z ruchem ulicznym - sama zabawa, brak napinek przy pokonywaniu skomplikowanych technicznie torów wyścigowych. Symulatory na PC, zabawa na konsole

Komentarz

Rozwinięte TDU,normalnie opad szczęki

Komentarz

Mam dwa pytania bo tamta strona mi się nie otwiera a z pozostałych niewiele się dowiedziałem...

1) Będzie można jeździć gdzie się będzie chciało po jakiś konkretnych torach czy ponownie będziemy wybierać tor i wio?

2) PS3 i Xbox... Niby patrzyłem na YT i pisało Xbox 360 & PS3 ale ktoś pisał na stronie w komentarzach (zazdroszczę posiadaczom Xboxa) więc..?

3) Czekam z niecierpliwością

Komentarz

Forza to marka ekskluzywna dla X-boxa, tak jak Gran Turismo dla Playstation, jest więc niemożliwe aby wyszła też na PS3. A Horizon to typowa arcadówka w stylu NFS - cytując za opisem "W nowej Forzie będziemy mogli jeździć po stanie Kolorado w USA. Dostaniemy otwarty teren, z ruchem ulicznym oraz zmiennym trybem dnia i nocy (...) będziemy mogli odwiedzać przydroże stacje benzynowe, sklepy, warsztaty lakiernicze oraz salony samochodowe. Oczywiście nie zabraknie samych wyścigów, z wymagającymi przeciwnikami, oraz imprez, które mają miejsce przy wyścigach" Wygląda więc na połączenie NFS z TDU. No zobaczymy co z tego wyjdzie. A raczej posiadacze X-Boxa 360 zobaczą

Komentarz

Pomysł zerżnięty z TDU,ale jestem strasznie ciekawy co z tego wyjdzie zapowiada się wg mnie na grę roku

Komentarz

Rok 2012 to rok wspaniałych tytułów takich jak AC III i inne duperelki. Wątpię aby Forza miała tutaj coś do powiedzenia lecz może wyjść z tego ciekawa produkcja. W każdym razie nie ma czego żałować będzie to leciutko odmienione TDU.

Komentarz

Podobno fizyka ma być taka sama jak w FM4.
                GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
                Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Pracuję...
                X