Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Forza Horizon
Zwiń
X
-
Forza Horizon
Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...
A Spec - 40 level
B Spec - 40 level
60 x Gold
http://www.mygranturismo.net/29102 - garażTagi: Brak
-
Re: Forza Horizon
Mam dwa pytania bo tamta strona mi się nie otwiera a z pozostałych niewiele się dowiedziałem...
1) Będzie można jeździć gdzie się będzie chciało po jakiś konkretnych torach czy ponownie będziemy wybierać tor i wio?
2) PS3 i Xbox... Niby patrzyłem na YT i pisało Xbox 360 & PS3 ale ktoś pisał na stronie w komentarzach (zazdroszczę posiadaczom Xboxa) więc..?
3) Czekam z niecierpliwością
Komentarz
-
Forza to marka ekskluzywna dla X-boxa, tak jak Gran Turismo dla Playstation, jest więc niemożliwe aby wyszła też na PS3. A Horizon to typowa arcadówka w stylu NFS - cytując za opisem "W nowej Forzie będziemy mogli jeździć po stanie Kolorado w USA. Dostaniemy otwarty teren, z ruchem ulicznym oraz zmiennym trybem dnia i nocy (...) będziemy mogli odwiedzać przydroże stacje benzynowe, sklepy, warsztaty lakiernicze oraz salony samochodowe. Oczywiście nie zabraknie samych wyścigów, z wymagającymi przeciwnikami, oraz imprez, które mają miejsce przy wyścigach" Wygląda więc na połączenie NFS z TDU. No zobaczymy co z tego wyjdzie. A raczej posiadacze X-Boxa 360 zobaczą
Komentarz
-
Rok 2012 to rok wspaniałych tytułów takich jak AC III i inne duperelki. Wątpię aby Forza miała tutaj coś do powiedzenia lecz może wyjść z tego ciekawa produkcja. W każdym razie nie ma czego żałować będzie to leciutko odmienione TDU.
Komentarz
-
Podobno fizyka ma być taka sama jak w FM4.GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html
Komentarz
Komentarz