Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Euro Truck Simulator 2 (ETS2)

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Euro Truck Simulator 2 (ETS2)

Mam dwa ostatnie ADRy.

Rozumiem, że brałeś już kredyty, prawda? Ile wychodzi na dzień spłaty? Sam nie wziąłem. Stwierdziłem, że na początek trzeba coś samemu zarobić.

Edit:
    Po dzisiejszej zmianie mam 250k na koncie i 13 lv. Trzy ładunki i mam 300k + 14lv. Kupuję Volvo F16H, może nawet dwa, jeśli nie wydam od razu na bajery. To zapewne będzie jutro wieczorem.

Ktoś wyżej mówił, że ma zlecenia po 90k, ale jakie najwyższe stawki za 1 km? U mnie aktualnie najlepsze zlecenia mają stawkę 29,5€/km i są to zazwyczaj szybkie lub bardzo szybkie.

Komentarz

A wy tak nie umiecie.

GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
      Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
        Ile zarabiasz na tydzień?
        ~350-400k.
        Rozumiem, że brałeś już kredyty, prawda? Ile wychodzi na dzień spłaty?
        100k~ mniej niż 2000 dziennie
        400k~ 57xx dziennie
        Ktoś wyżej mówił, że ma zlecenia po 90k, ale jakie najwyższe stawki za 1 km? U mnie aktualnie najlepsze zlecenia mają stawkę 29,5€/km i są to zazwyczaj szybkie lub bardzo szybkie.
        Mam średnią 45€/km.

Co do kariery, kupiłem garaż w Poznaniu i Iveco Stralis, screeny potem pokaże.

Komentarz

Ech ci golfiarze. Miałem ostatnio sytuację w na obrzeżach miasta. 100m przede mną widzę zapalają się zielone światła, więc gaz do dechy. Przede mną golf w bliskiej odległości równie ochoczo chce zdążyć na zielone. 10m przed sygnalizacją, gdzie ja mam już pod 80, wskakuje żółte. Co robi golf? Staje niemal jak wryty na tych 10 metrach na światłach. Super. Masz pecha kolego. Staranowałem go zatrzymując się dopiero za dużym skrzyżowaniem. Śmierć na miejscu. Straciłem pół godziny i 4k na naprawę uszkodzeń.

Edit:
          Kupiłem Volvo F16H Sleeper. Chciałem kupić drugie, ale niestety mój blaszak jest za mały. Wziąłem więc naczepę ze sprzętem budowlanym z mojego rodzinnego Luxemburga i pojechałem do Walii. Jestem aktualnie gdzieś za Londynem na stacji paliw. Dojadę. Za wszystko zmodernizuję garaż, a potem zacznę zbierać na drugiego trucka. Potem trzeciego. Dopiero wtedy zacznę się bawić w tjuning mojej floty. Stawka za 1km skoczyła do prawie 50€.

Pytanie: co daje zakup większych kabin do spania? Mój truck ma prostokątną kabinę. Te dobudówki psują wg mnie wygląd.

Komentarz

Większe kabiny nic nie dają ^^ Tylko, według mnie, poprawiają wygląd ciężarówki.
            Wczoraj mówiłem że pokażę, więc oto i Iveco Stralis Active Super Space 560KM

Komentarz

No i dojechałem wczoraj do Walii z koparkami. Za całość kupiłem pierwszą modernizację mojego garażu w Luxemburgu. Prezentuje się zacnie. Trzeba teraz zbierać 300k na dwa kolejne trucki. Ale to zapewne w przyszłym tygodniu, gdyż dziś lecę z Caterhamem do słonecznej Hiszpanii, a jutro z moim BMW 320T zostaję w Ardenach aż do poniedziałku.

Edit:
              Testy w Jerez wypadły obiecująco. Postanowiłem dziś jednak nie jechać na Spa, a wsiąść do mojego Volvo. Ciągnikiem pojechałem z zachodnich części Wlk. Brytanii do Londynu. Tam dorwałem specjalny ładunek do Strasburga. Potem dalej na południe aż do Włoch. Polecam przejechać się autostradą A2 od Zurichu przez Alpy. Bardzo ładne widoki tam spotkałem. Teraz wracam od makaroni z ciężkim sprzętem budowlanym. Ładunek do Francji, Reims. Przebyłem Alpy i stoję gdzieś pod Zurichem.

Jak zawsze włączam radio, odświeżam listę, patrzę: stacje radiowe z POLSKI!

Komentarz

Pojawiła się aktualizacja 1.3

Komentarz

Wszystko, co da się wycisnąć z mojej ciężarówki.

Komentarz

Mój rekord to 105 km/h.

Komentarz

Wkleję może swoje 2 filmiki z ETSa.
                      Pierwszy stary już jak jeździłem Volvo.
                      [youtube:1fkoibgr]http://www.youtube.com/watch?v=W70jJeY1EAA[/youtube:1fkoibgr]

Firma i obecna ciężarówka.
                      [youtube:1fkoibgr]http://www.youtube.com/watch?v=fXKakZO1rPY[/youtube:1fkoibgr]

Sama gra niezła, tylko to nieszczęsne AI jeździ za wolno i zachowuje się strasznie głupio.
                      I may be slow but I'm still ahead of you.
                      Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Tak się kończy zbyt szybka jazda.

Komentarz

było walić w osobówkę!
                          narancs alternativa

Komentarz

Wczoraj wyszedł nowy patch, a wraz z nim:

Kompletna list zmian -->http://blog.scssoft.com/2013/07/patch-time.html

Komentarz

Komentarz

Założyłeś mu silniki odrzutowe

Komentarz

Pracuję...
                                X