Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Need for Speed: Rivals

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Need for Speed: Rivals

Zamieszczone przez siniak
    Zielarz chyba mieszkasz niedaleko Legnicy bo ci się tzw. 'wirus kolcowy' udzielił Różne rzeczy można powiedzieć o ostatnich odsłonach NFS (mam na myśli te robione przez Criterion), ale na pewno nie to że są gniotami Zarówno HP jak i MW są w swojej kategorii bardzo dobre (o czym świadczy chociażby wysoka średnia ocen w necie oraz prasie branżowej, oscylująca wokół 9). Ja osobiście świetnie się bawiłem szarpiąc w obydwie (w HP mam platynkę, w MW też będzie ).
    Tak, że bez takiego taniego hejtu mi tu proszę
    Nie twierdzę, że poprzednie NFS to gnioty Sam się dobrze bawiłem przy Most Wanted i Hot Pursuit. Odnośnie do
    Zamieszczone przez Markiz93
    Nareszcie pojawia się Ferrari - to jest ważne.
    miałem na myśli, że samo dodanie Ferrari, to raczej żadna wiadomość i niczego nie gwarantuje. Przecież nie mamy pewności, że wydadzą grę na podobnym poziomie.

Komentarz

Zamieszczone przez Tycha
      Chyba mnie z kimś pomyliłeś.
      Oczywiście chodziło mi o Zielarza, przepraszam

Komentarz

Ograniczenie do 30fps na wszystkich platformach łącznie z nextgenami i PC . To jakaś kpina...
        http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
        GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
        GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
        GranTurismo 5 99%
        GranTurismo 6 100%

Komentarz

A jest chociaż sensowne wytłumaczenie tego (choć wątpię, by się znalazło)?

Komentarz

[youtube:ig4a8l7i]http://www.youtube.com/watch?v=eDA37BmvNwM[/youtube:ig4a8l7i] :mrgreen:
            I may be slow but I'm still ahead of you.
            Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Tlumacza sie niby tym calym systemem AllDrive, ale nie bardzo mi sie chce wierzyc ze to przez niego. Na PS3/X360 jestem w stanie te 30fps zrozumiec, bo te platformy nie grzesza juz wydajnoscia. Ale na nextgenach najwyczajniej w swiecie nie chcialo im sie optymalizowac tej gry bo watpie, aby nextgeny nie udzwignely tego NFSa w 60fps. A na PC to po prostu port, wiec i limiter zostal. Jak widac na filmiku wyzej odblokowanie 60fps daje tyle, ze gra chodzi 2x za szybko.
              GranTurismo 5 99%
              GranTurismo 6 100%

Komentarz

Ten film i ta prędkość to jakieś żarty czy to tak naprawdę lata? Można epilepsji dostać.
                www.mk5golf.pl - forum posiadaczy i sympatyków golf 5 / plus / jetta a5

Komentarz

Haha, Sasek, genialny film, nieźle się uśmiałem . Ale też zaraz smutne jest to jakim badziewiem staje się teraz NFS... Już nawet nie chodzi o to, czy przypomina poprzednie części pod względem grywalności, ale o to, że jest dupnie zoptymalizowany, zrobiony na "odwal". :/

Komentarz

No, powiem wam, że zakupiłem i pierwszy raz zagrałem na PS3. Mogę powiedzieć tak:

1. Grafika jest naprawdę bardzo ładna, choć jednak już trochę czuć ograniczenia PS3
                    2. Sterowanie nie jest wygodne, co gorsza nie da się go zmienić.
                    3. W otoczeniu naprawdę bardzo wiele się dzieje i poznanie wszystkich aspektów może zająć dużo czasu.
                    4. Opcji w menu z samochodami i misjami jest bardzo dużo, jest w czym wybierać.
                    5. Niektóre kawałki są fajne, inne dość udziwnione.
                    6. Trofeów nie ma za dużo, ale jest całkiem sporo srebrnych i złotych, poza tym są dość wymagające.

Można powiedzieć, że gra jest przyjemna, ale potrzeba czasu, żeby w pełni się z niej cieszyć. Sporadycznie pojawiały mi się jakieś błędy i mam nadzieję, że dodadzą opcję zmiany sterowania.
                    Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

Zamieszczone przez Insane
                      Ten film i ta prędkość to jakieś żarty czy to tak naprawdę lata? Można epilepsji dostać.
                      Przecież pisałem o tym wyżej. Gość zmienił ograniczenie tych 30fps na 60fps, po czym gra zaczęła chodzić 2x szybciej. Nie wiem jak oni to zrobili że szybkość gry zależy od ilości klatek, durnie
                      GranTurismo 5 99%
                      GranTurismo 6 100%

Komentarz

Podobnie z GTA I jest.

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil
                          A ja nadal marzę o remaku Porsche. Model jazdy zbalansowany między Arcade a symulacją, piękne i malownicze trasy, świetna grafika, odświeżony Factory Driver, przemyślane Evolution... Ale na to chyba nie wpadną. A szkoda.
                          Kamil wiesz ja też bym chciał remake tej gry, myślę że wielu starych graczy by zasiadło znowu za nie pełnym symulatorem z logiem Porsche, lecz znając EA tego nie zobaczymy. Co do optymalizacji gier, to EA jak i inne firmy już dawno przestały to robić, teraz liczy sie szybkie wydanie gry z mnóstwem błędów do których wrzucają płatne lub nie DLC, podchodzą do tego jak Microsoft "Jeśli system ledwo chodzi, to znaczy ze czas go zmienić na nowszy"

Komentarz

Zamieszczone przez Adamski77
                            Kamil wiesz ja też bym chciał remake tej gry, myślę że wielu starych graczy by zasiadło znowu za nie pełnym symulatorem z logiem Porsche, lecz znając EA tego nie zobaczymy.
                            Zdaję sobie z tego sprawę. Smutne, jakieś pół roku temu znów grałem w Porsche z bananem na twarzy.
                            GranTurismo 5 99%
                            GranTurismo 6 100%

Komentarz

PracujÄ™...
                            X